Gaver byttes til d. 15. januar 2023 - Fri fragt over 299 kr.

Cool strik og brede jeans

Teens drengetøj

NIELSENS er en butik for hele familien, og vi har derfor også mange kollektioner og mærker henvendt til de yngre generationer i familien nemlig dem fra 8-16 år. Udvalget af mærketøj til TEENS DRENGE består af rigtig mange kvalitetsmærker. Der er nyheder til drenge hver sæson, og vi går højt op i, at tøjet hele tiden følger den nyeste mode til drenge der bruger str. 8-16 år.


I vores moderigtige kollektioner er der både fede hoodies, seje jeans, lækre T-shirts, moderigtige bukser, jakker og jakkesæt til bl.a konfirmander og meget mere. Gå på opdagelse her på siden eller besøg en af vores butikker - de findes over hele landet!

Adventsgaver til teenz drenge

Efteråret er over os

Efteråret er for alvor kommet, og det er tid til lune strik, varme jakker og lange bukser.
Shoppen bugner af lækre efterårsnyheder til både herre, dame, teenz dreng og teenz pige.
Køb dine favoritter i dag, og bliv klar til den hyggelige årstid!
Shop her

Teens drengetøj

Som teenager, teen eller tween er man et sted mellem barn og voksen. Interessen for tøj og mode er for mange en stor del af det at være teenager og det kan være svært at finde lige det tøj, i modebutikker for voksne, hvor tøjet stadig er for stort. Hos NIELSENS finder du det du søger, du får derfor en sikker overgang fra barn til teenager med et stort udvalg af smart tweens tøj til rimelige priser og altid i en god kvalitet. Alle vores teenz mærker findes nemlig i størrelser, der passer alderen 8-16 år.


TØJ TIL TEENZ DRENGE

Dit næste teen outfit skal afspejle din smag og din stil, og du vil helt sikkert også gerne prøve tøj, i de moderigtige mærker som du og dine venner snakker om. NIELSENS tøjmærker til drenge teens inkluderer blandt andet sporty mærker som LEVI'S, MADS NØRGAARD, ELLESSE, MONO, FIRSTGRADE, og LMTD samt stilfulde styles fra HOUND. Vores teenage modetøj er derfor både noget for dig, der ønsker et sporty og smart look, men også til dig, der er lidt mere til det simple og stilrene, nordiske look. Du kan udforske mere inspiration til dit næste look her på NIELSENS.dk eller tjekke en af vores 16 butikker ud, på din næste shoppetur med venner og veninderne. Er du en modebevist og kvalitetsbevist dreng, garanterer vi at du får poserne fyldt med super smart teens tøj, der kan bruges til dit hverdags- eller festlook.

 

STORT UDVALG AF TØJ TIL TEENZ

Har du en teenage dreng eller pige, bør du tage dem under armen og sætte jer ved skærmen for at tjekke NIELSENS.dk ud. Du kan selvfølgelig også besøge en af vores butikker, hvor i sammen kan udforske et cool udvalg af lækkert teenage tøj og tweens tøj til rimelige priser. Der er altid mange fede brands som FIRSTGRADE, CONVERSE og LYLE & SCOTT i et stort udvalg, som selvfølgelig er opdateret på den nyeste mode. Med et stort udvalg af tøj til næsten alle aldre, kan hele familien blive klædt godt på. Vi ses i NIELSENS!