Shop dine favoritter med gratis fragt!

Hoodie fra Mono
MONO Hubert Bukser
Mono Overshirt

BOYS 8-16Y

Levis
Levis
Go Classic
Med Levi's
HUBERT BUKSER

Nye fede farver!

LMTD
LMTD
Cool nyheder
Fra LMTD

TEENS DRENGETØJ

NIELSENS er en butik for hele familien, og vi har derfor også mange kollektioner og mærker henvendt til de yngre generationer i familien nemlig dem fra 8-16 år. Udvalget af mærketøj til TEENS DRENGE består af rigtig mange kvalitetsmærker. Der er nyheder til drenge hver sæson, og vi går højt op i, at tøjet hele tiden følger den nyeste mode til drenge der bruger str. 8-16 år. I vores moderigtige kollektioner er der både fede hoodies, seje jeans, lækre t-shirts, moderigtige bukser, jakker og jakkesæt til bl.a konfirmander og meget mere. Gå på opdagelse her på siden eller besøg en af vores butikker - de findes over hele landet!

OPDAG LÆKKERT MODETØJ TIL TEENS DRENGE

Dit næste teen outfit skal afspejle din smag og din stil, og du vil helt sikkert også gerne prøve tøj, i de moderigtige mærker som du og dine venner snakker om. NIELSENS tøjmærker til drenge teens inkluderer blandt andet sporty mærker som State of wow, Mono, Levis, Converse, Kappa og LMTD samt stilfulde styles Hound. Vores teenage modetøj er derfor både noget for dig, der ønsker et sporty og smart look, men også til dig, der er lidt mere til det simple og stilrene, nordiske look. Du kan udforske mere inspiration til dit næste look her på NIELSENS.dk eller tjekke en af vores 18 butikker ud, på din næste shoppetur med venner og veninderne. Er du en modebevist og kvalitetsbevist dreng, garanterer vi at du får poserne fyldt med super smart teens tøj, der kan bruges til dit hverdags- eller festlook.

TEENZ – TEENAGE OG TØJ TIL TEENZ

Som teenager, teen eller tween er man et sted mellem barn og voksen. Interessen for tøj og mode er for mange en stor del af det at være teenager og det kan være svært at finde lige det tøj, i modebutikker for voksne, hvor tøjet stadig er for stort. Hos NIELSENS finder du det du søger, du få derfor sikre en god overgang fra barn til teenager med et stort udvalg af smart tweens tøj til rimelige priser og altid i en god kvalitet. Alle vores teenz mærker findes nemlig i størrelser, der passer alderen 8-16 år.

FORÆLDRE TIL TEENAGERS - SE HER!

Har du en teenage dreng eller pige, bør du tage dem under armen og sætte jer ved skærmen for at tjekke NIELSENS.dk ud. Du kan selvfølgelig også besøge en af vores butikker, hvor i sammen kan udforske et cool udvalg af lækkert teenage tøj og tweens tøj til rimelige priser. Der er altid mange fede brands, et stort udvalg, som selvfølgelig er opdateret på den nyeste mode. Med et stort udvalg af tøj til næsten alle aldre, kan hele familien blive klædt godt på. Vi ses i Nielsens!

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV - CVR-nr. 30080076