MØD OS I HELE LANDET OG ONLINE

Altid lige i nærheden

Modetøj til hele familien

NIELSENs er en moderne familieejet virksomhed. Vores historie startede helt tilbage i 1961, hvor Jørgen Nielsen åbnede den første forretning - Jørgens Herremagasin. I dag drives vores virksomhed af Jørgens tre børn, Søren Bebe Nielsen, Susan Bebe Andersen og Jesper Bebe Nielsen, og siden begyndelsen har det været vores passion at kunne tilbyde lækker mode til hele familien til gode priser.

NIELSENs - tradition for modetøj i høj kvalitet

Historien om NIELSENs begyndte i 1961. Her åbnede Jørgen Nielsen modeforretningen Jørgens Herremagasin på Fåborgvej i Odense. Allerede inden for ganske kort tid var butikken, der førte herremode i høj kvalitet, blevet populær, og Jørgen valgte at udvide - ikke kun med en ny forretning på Dalumvej i Odense, men også med et nyt og bredt sortiment af kvalitetstøj til hele familien.

I forbindelse med den nye forretning og det nye fokus på modetøj til hele familien skiftede Jørgens Herremagasin navn til Jørgen & Jørgine. Og herefter begyndte det at gå stærkt. Flere butikker blev åbnet over hele Danmark, og i 2006 skiftede virksomheden navn såvel som hænder. Jørgen & Jørgine blev til NIELSENs, og Jørgen Nielsens tre børn, Søren Bebe Nielsen, Susan Bebe Andersen og Jesper Bebe Nielsen, overtog virksomheden med et ønske om at bevare det familiære og traditionen for at føre modetøj i høj kvalitet til både herrer, damer og teenz.

I dag har vi 16 forretninger fordelt på Fyn, Jylland og Sjælland, en webshop og knap 250 ansatte. Vores hovedkontor er beliggende i Odense SV, hvor alt er samlet under samme tag - herunder vores designafdeling, indkøbsafdeling, marketingafdeling, webafdeling, bogholderi og vores centrallager.

Altid et stort udvalg af mærker

Hos NIELSENs er det en af vores kerneværdier altid at kunne tilbyde et stort udvalg af moderne tøj til hele familien - både i vores forretninger og her på webshoppen. Derfor har vi altid et bredt sortiment af damemode og herremode samt den sidste nye mode til teenz i alderen 8-16 år fra en lang række brands - og selvfølgelig til rigtig gode priser.

Vi har udviklet en række kvalitetsmærker, der hver især byder på sæsonernes mode i lækre materialer og flotte pasformer. Til herrerne kan vi blandt andet fremhæve KANTT , der fokuserer på smart kvalitetstøj til herrer, og til damerne kan vi anbefale at tage et kig på Vakker og Therese , hvis kollektioner altid er moderne og stilige. Til teenzdrengen kan du tage et kig på MONO BOY , der sørger for alle sæsonens must-haves til drengen, der elsker smart tøj, og til teenzpigen kan du blandt andet vælge mellem de mange skønne og fine styles fra NIFTY.

Udover vores egne mærker forhandler vi også en lang række kendte og populære mærker fra eksterne leverandører. Af herremærker er vi blandt andet glade for at kunne præsentere Eterna , SELECTED HOMME og Camel Active . Til den modeinteresserede kvinder har vi det flotteste tøj fra blandt andet One Two , Fransa , NÜMPH og Culture . Er du i stedet på udkig efter smart og moderigtigt tøj til teenageren, kan vi blandt andet tilbyde de lækreste styles fra Mads Nørgaard , LMTD og Levi's .

Shop tøj til hele familien

Hos NIELSENs kan du altid shoppe kvalitetstøj til hele familien - både her på vores webshop såvel som i vores butikker. Hvad end du er på udkig efter noget til dig selv, til kæresten, til børnene eller en, du har nær, så er du altid velkommen til at kigge forbi.

Skulle du have spørgsmål til vores udvalg, er du altid velkommen til at tage kontakt til os - vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

POPULÆR TØJBUTIK TIL ALLE

Hos NIELSENs finder du kvalitetstøj til hele familien. Hvad enten du handler online eller i én af vores 16 fysiske butikker, er vores personale altid klar til at hjælpe dig. 

Vi har butikker i hele landet - klik herunder for at finde åbningstiderne på din lokale NIELSENs afdeling.