MØD OS I HELE LANDET OG ONLINE

Altid lige i nærheden

Modetøj til hele familien

Vi er en familieejet virksomhed med en lang historie, der startede tilbage i 1961. I dag drives vores virksomhed af Søren Bebe Nielsen, Susan Bebe Andersen og Jesper Bebe Nielsen. Fra begyndelsen har vores passion været at tilbyde lækker mode til hele familien til gode priser.

Fra den 1. november 2023 har vi også budt Claus Thykjær velkommen som vores nye administrerende direktør. Vi ser frem til at fortsætte vores tradition for modetøj i høj kvalitet under hans ledelse.

NIELSENs - tradition for modetøj i høj kvalitet

Historien om NIELSENs begyndte for mere end 60 år siden, i 1961. Det var her, at Jørgen Nielsen åbnede en modeforretning, Jørgens Herremagasin, på Fåborgvej i Odense. Med et sortiment af herretøj i høj kvalitet formåede Jørgen hurtigt at tiltrække en loyal kundekreds, og efterspørgslen voksede, derfor besluttede han sig for at udvide sin forretning. Jørgen var fast besluttet på at tilbyde mode til hele familien. Derfor udvidede han sit sortiment og ændrede navnet på butikken til Jørgen & Jørgine. Det var startskuddet til en fantastisk udvikling.

Flere butikker dukkede op over hele Danmark, og i 2007 blev virksomheden omdøbt og ejerskabet blev overdraget til Jørgen Nielsens tre børn – Susan Bebe Andersen, Søren Bebe Nielsen og Jesper Bebe Nielsen. Med dem ved roret fik virksomheden navnet NIELSENs, og fokus forblev det samme: at tilbyde mode i høj kvalitet til både mænd, kvinder og teenz. Med en stærk passion for mode og en vilje til at bevare familiens værdier har NIELSENs skabt et mærke, der er troværdigt og elsket i hele Danmark.

I dag har vi 16 forretninger fordelt på Fyn, Jylland og Sjælland, en webshop og et team af knap 250 ansatte. Vores hovedkontor er beliggende i Odense SV, her er alt samlet under samme tag, lige fra vores designafdeling og indkøbsafdeling til vores marketingafdeling, webafdeling, bogholderi og centrallager.

Vi er stolte af vores lange historie, vores dedikation til kvalitet og vores fokus på at møde vores kunders behov. Hos NIELSENs handler det ikke kun om at sælge tøj – det handler om at skabe en god oplevelse, give den bedste service og være en del af vores kunders livsstil.

Kom ind i en af vores butikker eller webshop, og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte outfit til dig selv og din familie. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos NIELSENs !

Altid et stort udvalg af mærker

Hos NIELSENs er det en af vores kerneværdier altid at kunne tilbyde et stort udvalg af moderne tøj til hele familien - både i vores forretninger og her på webshoppen. Derfor har vi altid et bredt sortiment af damemode og herremode samt den sidste nye mode til teenz i alderen 8-16 år fra en lang række brands - og selvfølgelig til rigtig gode priser.

Vi har udviklet en række kvalitetsmærker, der hver især byder på sæsonernes mode i lækre materialer og flotte pasformer. Til herrerne kan vi blandt andet fremhæve KANTT er RUI , der fokuserer på smart kvalitetstøj til herrer, og til damerne kan vi anbefale at tage et kig på Vakker og Therese , hvis kollektioner altid er moderne og stilige. Til teenzdrengen kan du tage et kig på MONO BOY , der sørger for alle sæsonens must-haves til drengen, der elsker smart tøj, og til teenzpigen kan du blandt andet vælge mellem de mange skønne og fine styles fra NIFTY.

Udover vores egne mærker forhandler vi også en lang række kendte og populære mærker fra eksterne leverandører. Af herremærker er vi blandt andet glade for at kunne præsentere Eterna , SELECTED HOMME og Camel Active . Til den modeinteresserede kvinde har vi det flotteste tøj fra blandt andet One Two , Fransa , NÜMPH og Culture. Er du i stedet på udkig efter smart og moderigtigt tøj til teenageren, kan vi blandt andet tilbyde de lækreste styles fra Mads NørgaardLMTD og Levi's .

Shop tøj til hele familien

Hos NIELSENs kan du altid shoppe kvalitetstøj til hele familien - både her på vores webshop såvel som i vores butikker. Hvad end du er på udkig efter noget til dig selv, til kæresten, til børnene eller en, du har nær, så er du altid velkommen til at kigge forbi.

Skulle du have spørgsmål til vores udvalg, er du altid velkommen til at tage kontakt til os - vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

POPULÆR TØJBUTIK TIL ALLE

Hos NIELSENs finder du kvalitetstøj til hele familien. Hvad enten du handler online eller i én af vores 16 fysiske butikker, er vores personale altid klar til at hjælpe dig. 

Vi har butikker i hele landet - klik herunder for at finde åbningstiderne på din lokale NIELSENs afdeling.