Brænder du for mode, kundeservice, styling og salg? 

bliv elev hos nielsens

Som elev hos NIELSENs får du et struktureret uddannelsesforløb. Du får mulighed for at udfordre dig selv og udvikle dig fagligt og personligt, samtidig med at vi støtter og guider dig undervejs i forløbet.

Som elev hos NIELSENs får du en uddannelse med stor fokus på din personlige og faglige udvikling. Udover salg og service lærer du om:

- Indkøb af varer
- Kundebetjening
- Lagerstyring
- Visuel Merchandising

Uddannelsen består af teoretisk viden fra skoleopholdene og praktisk erfaring fra det daglige arbejde i butikken. Med en kombination af teori og praksis får du en bred vifte af redskaber, som danner rammen for din karriere.

Med en uddannelse som salgsassistent har du et stærkt fundament, som kan bane vejen for en karriere i detailverdenen - og ikke mindst hos os i NIELSENs.

FAQ

Elev hos nielsens

Vi forventer ambitiøse, resultatorienteret og engagerede elever, som gerne vil lære!

  • Du er vild med tøj og modebranchen
  • Du besidder den rette sammensætning af ambition, drive, serviceminded fremtoning, arbejdsomhed, team spirit og godt humør
  • Du kan håndtere travle perioder med overskud, ro og smil i stemmen
  • Du kan lide at tale med mennesker
  • Du tør udfordre dig selv i salg/kampagner, overfor kunder og prøve nye tiltag

Til gengæld får du alle de redskaber du behøver for at kunne begå dig i et travlt og dynamisk miljø, hvor ikke to dage er ens.

Som elev hos NIELSENs får du en uddannelse som salgsassistent med profil. Dette betyder at din uddannelse bliver målrettet tøjbranchen med speciale inden for tekstil, hvor du vil lære om butiksudsmykning, mode og stil, samt personligt salg.

Du får et struktureret uddannelsesforløb, med mulighed for at udfordre dig selv og udvikle dig fagligt og personligt, samtidig med at vi støtter og guider dig undervejs i forløbet.

Elevuddannelsen tager i alt to år.

I løbet af uddannelsen skal du på 4 skoleophold af 14 dage på handelshøjskolen tæt på Aarhus.

Noget af det vi vægter højest, er samarbejde og stærke relationer. Derfor kommer alle skoleophold til at foregå med elever fra de andre NIELSENs butikker. Sammen skal I gennemgå de forskellige moduler, som skal klæde jer på til jobbet som stylister og kunderådgivere i NIELSENs.

Din uddannelse kommer til at være opdelt i 4 forskellige moduler, der giver dig viden og redskaber i de vigtigste felter i en butik.

1. Branche, produkt og koncept
2. Varekendskab og personligt salg
3. Markedsføring og salg
4. Drift og økonomi

Det er en forudsætning, at du har gennemført enten:

- EUD Business/detail
- EUX Business med kvalifikationer til detailuddannelsen med specialer
- STX, HF, HTX inkl. EUS forløb eller HHX.

Om NIELSENs

NIELSENs er en familieejet modevirksomhed, som går helt tilbage til 1961.

I dag har vi 16 forretninger fordelt på Fyn, Jylland og Sjælland, en webshop og ca. 300 ansatte.

Vores hovedkontor er beliggende i Odense, hvor alt er samlet under samme tag - herunder design, indkøb, marketing, web, bogholderi og centrallager.

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

Hos NIELSENs sælger vi et bredt udvalg af moderigtige eksterne brands, som fx SELECTED, SUPERDRY, YAS, Nümph, Mads Nørgaard og LMTD.

Derudover sælger vi også vores egne kvalitets brands:
- THERESE
- vakker
- RUI
- KANTT
- MONO