Til dig, der vil have meget mere ud af din shoppetur

Vil du have lidt mere ud af din shoppetur hos NIELSENs?

Så meld dig ind i vores kundeklub allerede i dag. Du optjener 3% i bonus på alle køb uanset beløb, og som den første får du besked om alle vores tilbud og nyheder.

Optjen 3% i bonus

Derfor skal du være medlem af NIELSENs Kundeklub

Melder du dig ind i NIELSENs Kundeklub, får du med det samme adgang til en masse skønne fordele og det bedste af det hele. Det er fuldstændig gratis og uden binding. Gør som 150.000 andre, og bliv en del af NIELSENs kundeklubs-univers i dag. Som medlem kan du blandt andet se frem til:

  • Optjen 3% på alle køb
  • Nyhedsbreve med alt det nyeste inden for mode, attraktive tilbud til kundeklubmedlemmer, konkurrencer og invitationer til events
  • SMS´er med eksklusive kundeklubtilbud og information om aktiviteter i din NIELSENs-butik

Sådan bliver du medlem af NIELSENs Kundeklub

Det er hurtigt og nemt at blive medlem af NIELSENs Kundeklub og du kan blive medlem allerede med det samme. Du skal blot melde dig ind, og så er du allerede klar til at optjene 3% på dit næste køb. Det tager kun et øjeblik, og vi har kun brug for ganske få informationer fra dig af.

Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at blive meldt ind i en af vores 16 butikker. Så skal du alligevel forbi din lokale NIELSENs, kan de hurtigt få dit nye medlemskab op at køre. Så snart du har optjent 40 kroner i bonus, kan du bruge dem til dit næste køb, selvfølgelig både på vores webshop og i vores butikker. Ønsker du at se vores vilkår og betingelser for kundeklubben kan du se det her.

Få nyhedsbreve og andre attraktive fordele skræddersyet til dig

Når du har tilmeldt dig vores kundeklub, vil du modtage en bekræftelsesbesked på enten e-mail eller SMS. Den indeholder et link, du skal følge for at aktivere dit medlemskab. Når dette er gjort, kan du logge ind på din personlige medlemsside og se alle dine personlige data, dine køb samt bonusopsparing.

Inde på din personlige side kan du ligeledes vælge, om du er interesseret i herremode, damemode, drengemode, pigemode eller dem alle sammen. På den måde kan vi sende dig alle de spændende nyheder, tilbud og andre attraktive fordele, der passer perfekt til dig.

Vil du læse mere om, hvordan vi håndterer persondata, kan du læse det her.

Tag NIELSENs med dig over alt med NIELSENs Kundeklub App

Du kan med fordel downloade vores NIELSENs Kundeklub App, og være sikker på at have dit medlemskab med dig, uanset hvilken af vores butikker du besøger. Når du skal til at betale i en af butikkerne, skal du blot vise dit mobile kundekort, og så får du dine 3% i bonus direkte ind på din kundeklubskonto.

Du kan hente vores app i App Store, Google Play eller i Windows Store. Du kan også sende en SMS og få et link til NIELSENs Kundeklub App.

Skriv SMS-teksten: NIELSENS APP og send til 1272.

Tjenesten koster 0 kr. almindelig trafiktakst. Når du downloader NIELSENs Kundeklub App, giver du samtidig tilladelse til, at vi må sende dig pushbeskeder - dog kan du til enhver tid framelde dig dem.