Fri fragt på ordrer over 299 kr.

Shop de nyeste trends

TØJ TIL TEENZ

Som teenager er det vigtigt at outfittet er helt skarpt, og afspejler ens personlige stil. Det kan vi hjælpe dig med hos NIELSENs! Hvad enten du ønsker et sporty look, eller du går efter det mere simple, stilrene nordiske look, kan du finde det i vores store udvalg af tøj til teens mellem 8 og 16 år. 

Vores egne brands, MONO og NIFTY er mega populære, både til piger og drenge, og de forhandles KUN hos os! Vi har også mange af de populære brands, som du garanteret kender. Hos os kan du bl.a. købe LEVI'S, MADS NØRGAARD, FIRST GRADE, LMTD, D-XEL OG HOUND. 


Vi følger med i, hvad er trender lige nu, så hos NIELSENs kan du med garanti finde de nyeste styles fra dine yndlingsmærker! Vi udvælger de bedste styles fra de forskellige kollektioner, så du kan fylde kurven med dine favoritter! 

Du kan finde inspiration til at sammensætte dit næste cool outfit, både her på siden, og på vores sociale medier! Finder du noget du bare MÅ eje, kan du både handle i vores 16 fysiske butikker, eller i webshoppen, hvor vi naturligvis også tilbyder levering direkte til døren! SHOP TEENZ TØJ HER

TEENZ MODE I HØJ KVALITET

NIELSENS er en butik for hele familien, og vi har derfor også mange kollektioner og mærker henvendt til de yngre generationer i familien nemlig dem fra 8-16 år. Udvalget af mærketøj til teenager består af rigtig mange kvalitetsmærker. Der er nyheder til hver sæson, og vi går højt op i, at tøjet hele tiden følger den nyeste mode til både piger og drenge. I vores smarte kollektioner er der både fede hoodies, seje jeans, fine toppe, moderigtige t-shirts og meget mere. Gå på opdagelse her på siden eller besøg en af vores butikker - de findes over hele landet!


OPDAG LÆKKERT MODETØJ TIL TEENAGER


Dit næste teen outfit skal afspejle din smag og din stil, og du vil helt sikkert også gerne prøve tøj, i de moderigtige mærker som du og dine venner snakker om. NIELSENS tøjmærker til teenagers inkluderer blandt andet sporty mærker som State of wow, Mono, Levis og LMTD samt stilfulde styles fra D-Xel og Hound. Vores teenage modetøj er derfor både noget for dig, der ønsker et sporty og smart look, men også til dig, der er lidt mere til det simple og stilrene, nordiske look. Du kan udforske mere inspiration til dit næste look her på NIELSENS.dk eller tjekke en af vores 18 butikker ud, på din næste shoppetur med venner og veninderne. Vi garanterer, at du får poserne fyldt med super smart tøj til teenz, der kan bruges til dit hverdags- eller festlook.

FRA BARN TIL TEENZ MED TWEENS TØJ


Som teenager, teen eller tween er man et sted mellem barn og voksen. Interessen for tøj og mode er for mange en stor del af det at være teenager og det kan være svært at finde lige det tøj, i modebutikker for voksne, hvor tøjet stadig er for stort. Hos NIELSENS finder du det du søger, du få derfor sikre en god overgang fra barn til teenager med et stort udvalg af smart tweens tøj til rimelige priser og altid i en god kvalitet. Alle vores teenz mærker findes nemlig i størrelser, der passer alderen 8-16 år.

TEENZ ? TEENAGE OG TØJ TIL TEENZ

Nielsens sender hermed et shout out til alle forældre!

Tag dine teens eller tweens under armen, sæt jer ved skærmen og tjek NIELSENS.dk ud eller besøg en af vores butikker, hvor i kan udforske et cool udvalg af lækkert teenage tøj og tweens tøj til rimelige priser. Der er rigtig mange fede brands og vi er altid opdateret på den nyeste mode. Med et stort udvalg af tøj til næsten alle aldre kan hele familien blive klædt godt på. Vi ses i Nielsens!