Levis for kids hos Nielsens
Udsalg på tøj til teenz
Teenz tøj til billige priser MONO
KLIK HER hvis du søger kvalitets tøj til moderigtige TEENZ drenge. Hos NIELSENS finder du et stort udvalg i moderigtige styles fra mærkevare brands. Vi har mærker som LEVIS, LMTD, HOUND, MONO og mange flere. Udvalget af TEENZ tøj findes både online og i butikkerne. Få altid gratis fragt og retur uanset ordrestørrelse når du afhenter i en af vores 18 butikker, hvor du altid får professionel hjælp og rådgivning til dit næste outfit.
KLIK HER hvis du søger kvalitets tøj til moderigtige TEENZ piger Hos NIELSENS finder du et stort udvalg i moderigtige styles til piger i størrelserne 8-16 år. Du finder tøj fra kendte mærkevare brands. Vi har mærker som LEVIS, LMTD, HOUND, MONO og mange flere. Du finder udvalget af TEENZ tøj til piger, både online og i butikkerne. Du får altid hjælp og professionel rådgivning både online og i vores 18 butikker
DE FEDESTE TRENDS TIL EFTERÅR 2018
FIND DIN STYLE HER
FIND DIN STYLE HER
TEENZ MODE I HØJ KVALITET

NIELSENS er en butik for hele familien, og vi har derfor også mange kollektioner og mærker henvendt til de yngre generationer i familien nemlig dem fra 8-16 år. Udvalget af mærketøj til teenager består af rigtig mange kvalitetsmærker. Der er nyheder til hver sæson, og vi går højt op i, at tøjet hele tiden følger den nyeste mode til både piger og drenge. I vores smarte kollektioner er der både fede hoodies, seje jeans, fine toppe, moderigtige t-shirts og meget mere. Gå på opdagelse her på siden eller besøg en af vores butikker - de findes over hele landet!

OPDAG LÆKKERT MODETØJ TIL TEENAGERS

Dit næste teen outfit skal afspejle din smag og din stil, og du vil helt sikkert også gerne prøve tøj, i de moderigtige mærker som du og dine venner snakker om. NIELSENS tøjmærker til teenagers inkluderer blandt andet sporty mærker som State of wow, Mono, Levis og LMTD samt stilfulde styles fra D-Xel og Hound. Vores teenage modetøj er derfor både noget for dig, der ønsker et sporty og smart look, men også til dig, der er lidt mere til det simple og stilrene, nordiske look. Du kan udforske mere inspiration til dit næste look her på NIELSENS.dk eller tjekke en af vores 18 butikker ud, på din næste shoppetur med venner og veninderne. Vi garanterer, at du får poserne fyldt med super smart tøj til teenz, der kan bruges til dit hverdags- eller festlook.

TEENZ – TEENAGE OG TØJ TIL TEENZ

Som teenager, teen eller tween er man et sted mellem barn og voksen. Interessen for tøj og mode er for mange en stor del af det at være teenager og det kan være svært at finde lige det tøj, i modebutikker for voksne, hvor tøjet stadig er for stort. Hos NIELSENS finder du det du søger, du få derfor sikre en god overgang fra barn til teenager med et stort udvalg af smart tweens tøj til rimelige priser og altid i en god kvalitet. Alle vores teenz mærker findes nemlig i størrelser, der passer alderen 8-16 år.

FORÆLDRE TIL TEENZ - SE HER!

Tag dine teens eller tweens under armen, sæt jer ved skærmen og tjek NIELSENS.dk ud eller besøg en af vores butikker, hvor i kan udforske et cool udvalg af lækkert teenage tøj og tweens tøj til rimelige priser. Der er rigtig mange fede brands og vi er altid opdateret på den nyeste mode. Med et stort udvalg af tøj til næsten alle aldre kan hele familien blive klædt godt på. Vi ses i Nielsens!

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV