Fri fragt på ordrer over 299 kr. 

Overshirts til mænd

4 Produkter

FAT MOOSE Hugh Fleece DKK 699.00
Haglöfs Fleece jakke Risberg DKK 999.00
Haglöfs Fleece jakke Risberg DKK 999.00
FAT MOOSE Hugh Fleece DKK 699.00

Overshirts

Overshirts er en af de fedeste trends til herre i øjeblikket. De er smarte, funktionelle og lette at style, og med en fed overshirt kan du let som ingenting blive passende klædt på til mange forskellige anledninger.

Hos NIELSENs gør vi meget ud af at have fingeren på pulsen, når det kommer til de aktuelle modetendenser. Derfor har vi naturligvis også nøje udvalgt et pænt udvalg af forskellige overshirts til herre, som vi er sikre på, du vil kunne få glæde af året rundt.

Overshirts – den perfekte investering i herregarderoben

Overshirts fylder rigtig meget i modebilledet i dag, og det er der heller ikke noget at sige til. Med de forskellige overshirts til herre får du nemlig en fed kombination af en lun trøje og en jakke i et smart design. Med andre ord får du en perfekt og lun tilføjelse, der sikrer, at du til enhver tid kan give dit outfit en moderne og stilfuld afrunding.

Overshirts findes i et væld af forskellige farver og materialer. Fælles for dem er, at de er tykkere i kvaliteten end eksempelvis en almindelig skjorte. Du kan blandt andet få en overshirt i bomuld, en overshirt i en blanding af polyester og elastan for fuld komfort og mange andre lækre varianter. Det handler blot om at finde den overshirt til herre, som du synes er fedest, og som du vil føle dig mest tilpas i.

Sådan styler du dine nye overshirts

Har du først en eller flere overshirts hængende klar i klædeskabet, har du mulighed for at skabe en masse fede outfits. Style eksempelvis din overshirt med en fed t-shirt og et par jeans for et casual look med en anelse kant. Du kan med fordel også bruge den som et alternativ til blazeren, hvis du ønsker et nedtonet, men stadig formelt udtryk.

En overshirt kan også bruges i overgangsperioderne, hvor du lige har brug for en tynd jakke til at have på uden på din t-shirt eller skjorte. Derfor kan den også snildt bruges eksempelvis på de kølige sommeraftner. Eller som et ekstra lag under vinterjakken når det er rigtig koldt udenfor.

Vælg de rette overshirts

Overshirts er til manden, der vil være fedt, praktisk og moderne klædt på til enhver situation. De er til ham, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Vi har samlet lidt forskellige overshirts til herre, så der både er nogle i en afslappet stil samt nogle, der er lidt mere formelle i deres udtryk. Vi har overshirts til herre fra en lang række populære mærker – herunder KANTT, Camel Active og SELECTED HOMME. Der er derfor rigeligt med fede styles at vælge mellem, og derfor har du god mulighed for at finde en, der passer perfekt til din personlige stil.

Er du i tvivl om, hvilken overshirt til herre, du skal vælge? Eller har du andre spørgsmål? Så skal du endelig ikke tøve med at tage fat i os – enten vores kundeservice eller vores dygtige personale ude i vores butikker. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den overshirt til herre, som du lige står og mangler.