Shop dine favoritter med gratis fragt!

Andreas - Salgselev i tøjbutik
Bliv salgselev i Nielsens - Nina
Salgselev i tøjbutik - Julie

Bliv elev hos NIELSENs

Brænder du for mode, kundeservice, styling og salg? 

Som elev hos NIELSENs får du en uddannelse med stor fokus på din personlige og faglige udvikling. Udover salg og service lærer du om:

  • Indkøb af varer
  • Kundebetjening.
  • Lagerstyring.
  • Visuel Merchandising

Uddannelsen består af teoretisk viden fra skoleopholdene og praktisk erfaring fra det daglige arbejde i butikken. Med en kombination af teori og praksis får du en bred vifte af redskaber, som danner rammen for din karriere.

Med en uddannelse som salgsassistent har du et stærkt fundament, som kan bane vejen for en karriere i detailverdenen - og ikke mindst hos os i NIELSENs.


Salgselev i Nielsens
Bliv elev som Salgsassistent
Se vores elevstillinger

Ikke to dage er ens

Vi forventer ambitiøse, resultatorienteret og engagerede elever, som gerne vil lære!

Din uddannelse kommer til at være opdelt i 4 forskellige moduler, der giver dig viden og redskaber i de vigtigste felter i en butik.


  • Branche, produkt og koncept
  • Varekendskab og personligt salg
  • Markedsføring og salg
  • Drift og økonomi

Til gengæld får du alle de redskaber du behøver for at kunne begå dig i et travlt og dynamisk miljø, hvor ikke to dage er ens. Noget af det vi vægter højest, er samarbejde og stærke relationer. Derfor kommer alle skoleophold til at foregå med elever fra de andre NIELSENs butikker. Sammen skal I gennemgå de forskellige moduler, som skal klæde jer på til jobbet som stylister og kunderådgivere i NIELSENs.


I løbet af elevuddannelsen skal du på 4 skoleophold af 14 dage på handelshøjskolen tæt på Århus. Vi sætter en ære i at uddanne servicemindede, modebevidste og engageret elever. Lyder det som noget for dig, så tjek vores ledige elevstillinger her. eller besøg vores Youtube-kanal for at høre mere om vores elevuddannelse.

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV - CVR-nr. 30080076