Fri fragt på ordrer over 299 kr.

Bliv elev hos NIELSENs

Brænder du for mode, kundeservice, styling og salg? 

Som elev hos NIELSENs får du en uddannelse med stor fokus på din personlige og faglige udvikling. Udover salg og service lærer du om:

  • Indkøb af varer
  • Kundebetjening
  • Lagerstyring
  • Visuel Merchandising

Uddannelsen består af teoretisk viden fra skoleopholdene og praktisk erfaring fra det daglige arbejde i butikken. Med en kombination af teori og praksis får du en bred vifte af redskaber, som danner rammen for din karriere.

Med en uddannelse som salgsassistent har du et stærkt fundament, som kan bane vejen for en karriere i detailverdenen - og ikke mindst hos os i NIELSENs.


SE VORES STILLINGER HER

Elev hos NIELSENs

Vi forventer ambitiøse, resultatorienteret og engagerede elever, som gerne vil lære!

Din uddannelse kommer til at være opdelt i 4 forskellige moduler, der giver dig viden og redskaber i de vigtigste felter i en butik.

1. Branche, produkt og koncept

2. Varekendskab og personligt salg

3. Markedsføring og salg

4. Drift og økonomi

Til gengæld får du alle de redskaber du behøver for at kunne begå dig i et travlt og dynamisk miljø, hvor ikke to dage er ens. Noget af det vi vægter højest, er samarbejde og stærke relationer. Derfor kommer alle skoleophold til at foregå med elever fra de andre NIELSENs butikker. Sammen skal I gennemgå de forskellige moduler, som skal klæde jer på til jobbet som stylister og kunderådgivere i NIELSENs.

I løbet af elevuddannelsen skal du på 4 skoleophold af 14 dage på handelshøjskolen tæt på Århus. Vi sætter en ære i at uddanne servicemindede, modebevidste og engageret elever. Lyder det som noget for dig, så tjek vores ledige elevstillinger her. eller besøg vores Youtube-kanal for at høre mere om vores elevuddannelse.

Hvorfor blive elev hos NIELSENs

Som elev hos NIELSENs får du et struktureret uddannelsesforløb. Her får du mulighed for at udfordre dig selv og udvikle dig fagligt og personligt, samtidig med at vi støtter og guider dig undervejs i forløbet.

Når du bliver ansat, vil du få en uddannelsesplan som del af en elevmappe med alle relevante informationer om din ansættelse og uddannelse.

Du vil halvårligt afholde samtaler med din butikschef, hvor I sammen evaluerer på dit uddannelsesforløb. På den måde sikre vi at begge parter får det bedste ud af din elevtid hos os ? og for dig er der desuden en chance for at opnå en bonus i form af tøjkøb i butikken.

Som elev hos NIELSENs får du en uddannelse som salgsassistent med profil. Dette betyder at din uddannelse bliver målrettet tøjbranchen med speciale inden for tekstil, hvor du vil lære om butiksudsmykning, mode og stil, samt personligt salg.SE, HVILKE BUTIKKER DER SØGER ELEVER