Gaver byttes til d. 15. januar 2023 - Fri fragt over 299 kr.

Sweatshirt til kvinder

7 Produkter

Vakker Sweatshirt Teda 9120 DKK 149.95 DKK 249.50
Vakker Sweatshirt Teda 9120 DKK 149.95 DKK 249.50
Vakker Sweatshirt Teda 9120 DKK 149.95 DKK 249.50
Vakker Sweatshirt Teda 9120 DKK 149.95 DKK 249.50
Fransa Sweatshirt Amara DKK 249.95
TheJoggConcept Sweatshirt Safine DKK 199.95 DKK 399.95
B-Young T-shirt Utina DKK 99.95 DKK 249.95

Cool og comfy med lækre dame sweatshirts

En af hverdagens helte, når det kommer til lækkert tøj, er uden tvivl den fine dame sweatshirt. Den er cool, den er comfy, og så er den simpelthen en uundværlig del af basisgarderoben.

Hos NIELSENs er vi helt vilde med den lækre dame sweatshirt. Derfor har vi naturligvis været på udkig efter nogle af de fineste modeller, som vi er glade for at kunne præsentere her på denne side såvel som i vores butikker. Så dyk ned i udvalget og se, om der mon ikke lige var en dame sweatshirt, der kunne passe perfekt til dig og dit klædeskab.

Skab det perfekte hverdagsoutfit med en dame sweatshirt

En dame sweatshirt er ikke kun det perfekte item til en afslappende dag på sofaen eller til en løbetur i skoven – med de smarte modeller, du finder hos os, kan du nemlig sammensætte et virkelig fint og lækkert hverdagsoutfit. Et outfit, der egner sig til alt lige fra en dag på studiet eller på jobbet til en hyggelig dag i byen med veninderne.

Du kan eksempelvis få et super cool city-look, hvis du sætter din nye dame sweatshirt sammen med et par fede bukser eller jeans og med en skjorte indenunder. Kraven fra skjorten tilføjer et fint og feminint twist til tøjet, mens den sporty dame sweatshirt giver outfittet lidt ekstra kant.

Du kan også snildt sætte din dame sweatshirt sammen med en sød nederdel, eller brug den over din sommerkjole til vinter. På den måde får du meget mere glæde af sommerens garderobe, samtidig med at du ser stilfuld ud.

Mange skønne dame sweatshirts at vælge mellem

Vi er selv helt vilde med de mange stylingsmuligheder, som du får med en lækker dame sweatshirt. Derfor har vi naturligvis også et bredt udvalg af nogle af de fineste styles, som du kan vælge mellem her hos NIELSENs.

Ønsker du det enkle look, kunne en ensfarvet klassisk sweatshirt være perfekt til dig. Du kan let som en leg style den med nogle fede sneakers eller andre flotte accessories. Nogle af disse enkle dame sweatshirts kommer også med få, men udtryksfulde detaljer, der er med til at fuldende modellen.

Ønsker du et lidt mere detaljerigt look eller en dame sweatshirt, der er perfekt at sætte sammen med et par ensfarvede bukser, kan vi varmt anbefale en lække dame sweatshirt med print eller andre former for smarte applikationer.

Find dine dame sweatshirt hos NIELSENs

Hop med på moden og forkæl dig selv og din garderobe med en lækker dame sweatshirt fra NIELSENs – vi har en masse skønne modeller at vælge mellem i et væld af farver og snit, så du kan udvælge lige præcis den, der matcher dig bedst.
Vi har lækre dame sweatshirts fra en lang række populære brands – herunder 2-BIZ, ICHI og Fransa, der alle til enhver tid sikrer, at deres styles er helt up-to-date, når det kommer til den nyeste mode.

Vil du se vores store udvalg, er du altid velkommen til at besøge en af vores 16 butikker – her kan vores dygtige medarbejdere også hjælpe dig med at finde din nye dame sweatshirt.