Fri fragt på ordrer over 299 kr.

Shorts til kvinder

9 Produkter

Therese Shorts Ina 9621 DKK 99.95
Therese Shorts Ina 9621 DKK 99.95
Decoy Shorts 19905-50-1200 DKK 149.95
Decoy Longs shorts w.lace DKK 149.95
Decoy Shorts Viskose DKK 99.95
Decoy Shorts Viskose DKK 99.95
Decoy Shorts Viskose DKK 99.95
Therese Capri Margot 9013 DKK 129.95
Decoy Shorts Viskose DKK 99.95

Lækre shorts til kvinder

Shorts er en sommerklassiker, der aldrig går af mode! Og vores udvalg af shorts til damer spænder bredt, fordi vi vil være sikre på, at der er mindst et par, der passer til din personlige stil.

Om du er ude efter et par luftige og farverige shorts til kvinder uanset om det er en dag på stranden eller et par denim shorts til ferien, finder du det, du skal bruge her på NIELSENs webshop. 


Hos NIELSENs får du både klassiske styles og de nyeste trends til dame, herre og teenz (8-16 år), så du nemt kan finde lækkert tøj til hele familien. Vi forhandler både vore egne kvalitetsbrands samt en lang række populære mærker fra eksterne leverandører. 

NIELSENs består i dag af 18  butikker, primært i Jylland og på Fyn samt to butikker på Sjælland, og vi ønsker at give dig en unik shoppingoplevelse, uanset om du handler i en af vores forretninger eller her på webshoppen.


Hvem har vi shorts til?

Vi har sommershorts til alle aldre og størrelser. Hvis familien også skal have shorts kan du også finde dem under herreshorts, drengeshorts og pigeshorts, hvor der også er masser af styles, der kan passe til enhver livsstil. Så kig lidt rundt, vi har både billige kvalitets shorts og velkendte mærker at kigge efter.


Hvordan styler jeg mine shorts?

Det er ikke altid lige nemt at få stylet sine shorts med resten af sit klædeskab. Men sammen med en top og en lang åben skjorte får du et flot og let udtryk. Når alt kommer til at alt er den friske og casual sommerstil et hit hvert eneste år.