Gaver byttes til d. 15. januar 2023 - Fri fragt over 299 kr.

Shorts til kvinder

10 Produkter

Therese Capri Margot 9013 DKK 129.95
Therese Shorts Ina 9621 DKK 99.95
Therese Shorts Ina 9621 DKK 99.95
Decoy Shorts Viskose DKK 99.95
Decoy Shorts 19905-50-1200 DKK 149.95
Decoy Longs shorts w.lace DKK 149.95
Decoy Shorts Viskose DKK 99.95
Therese Shorts Aspen 9017 DKK 199.95 DKK 399.50
Therese Shorts Aspen 9017 DKK 199.95 DKK 399.50
Therese Shorts Gunhild 9612 DKK 199.95 DKK 399.50

Super fine dame shorts til den stilbevidste kvinde

Dame shorts er en sommerklassiker, der aldrig går af mode! Og vores udvalg af dame shorts spænder bredt, fordi vi vil være sikre på, at der er mindst et par, der passer til din personlige stil.

Om du er ude efter et par luftige og farverige dame shorts til en dag på stranden eller et par denim shorts til ferien, finder du det, du skal bruge, her på NIELSENs webshop.

Skønne dame shorts til enhver smag

Vi har de skønneste dame shorts til alle aldre og størrelser – og naturligvis også til enhver smag. Så uanset hvilken type dame shorts du er ude efter, kan du være heldig at finde dem hos os. Og fælles for alle vores dame shorts er, at de simpelthen er fantastiske at være iført, og det er let som en leg at style dem med nogle af alle dine favoritter i garderobeskabet.

Til dig, der elsker at være komfortabelt og smart klædt på, kunne et par lækre sweat shorts være det oplagte valg. Sweat shorts er utrolig bløde og lækre at have på, og alt efter styling kan de bruges både derhjemme såvel som på en god tur på din næste ferie. Er sweat shorts ikke lige dig, kan du med fordel tage et kig på vores denim shorts. Vores denim shorts har en rigtig fed pasform, og så er denim shorts også bare så nemme at style med alt lige fra en feminin top til en oversize t-shirt.

En type dame shorts, der især er blevet populær inden for de sidste par år, er cykelshortsene. Det er et par dame shorts, der er perfekte til at have på inden under eksempelvis en fin kjole eller lækker oversize skjorte.

Style dine dame shorts til enhver anledning

Både til de varme hverdage og de skønne feriedage er et par dame shorts et must-have at have ved hånden. Ikke nok med at de er fantastiske at have på, når det er varmt, så er det nemlig også supernemt at style dem til mange forskellige anledninger.

Til en dag i haven eller en dag fuld af ærinder i byen er et par dame shorts – hvad end det er denim shorts eller sweat shorts – perfekte sammen med en fin t-shirt og et par sandaler. Du kan eventuelt tage en strik over, hvis nu det skulle være lidt køligt.

Et par fede shorts kan dog også snildt bruges til den næste fest. Style dem med en fin top og eventuelt en blazer over. Top looket med et par højhælede sandaler og nogle matchende accessories, og så er du klar til en hyggelig aften ude med veninderne eller en skøn sommerfest.

Shop lækre dame shorts hos NIELSENs

Hos NIELSENs finder du altid et fint sortiment af dame shorts – her er der lidt til enhver smag, så uanset om du foretrækker det casual look, det klassiske udtryk eller noget helt tredje, kan du finde de perfekte dame shorts hos os.

Hvis resten af familien også skal have shorts, kan du finde dem under herreshorts, drengeshorts og pigeshorts, hvor der er masser af styles, der kan passe til enhver livsstil. Så kig lidt rundt, vi har både billige kvalitetsshorts og velkendte mærker at kigge efter.

Vi ønsker altid at give dig en unik shoppingoplevelse. Skulle du derfor have de mindste spørgsmål til vores dame shorts, kan du altid få hjælp af vores dygtige personale i vores butikker – eller giv vores kundeservice et kald. Vi står altid klar til at assistere dig.