Fri fragt på ordrer over 299 kr.

Vi sparker efteråret i gang med en masse fede nyheder

Stort udvalg i herretøj

Moden skifter hele tiden, og det kan være svært at følge med. Med et stort udvalg af tøj til mænd skulle der hos NIELSENs altid være en god mulighed for, at du kan finde herretøj der rammer både den personlige stil, og det som trender lige nu. Med skiftende årstider er der ofte brug for at opdatere garderoben, da de nye trends og temperaturer lurer lige om hjørnet og kalder på lidt online shopping af den nyeste herremode.


Hos NIELSENs finder du altid et bredt og spændende udvalg af den nyeste herremode, der kan være med til at sætte lidt kulør på garderoben. Hvad enten du står og skal bruge et jakkesæt eller en blazer til en festlig lejlighed til en festlig lejlighed, eller du blot har brug for flere valgmuligheder i hverdagen. I vores 16 butikker, som du finder over hele landet, hjælper vi gerne med personlig vejledning og styling af tøjet. Vi er eksperter i at gøre tøj til en naturlig forlængelse af din personlige stil og hjælper dig gerne med at lege med de forskellige udtryk.

Skal bukserne lægges op eller ærmerne være kortere, kan du i alle vores butikker få ændret dit tøj af vores lokale skrædder eller syerske..


På siden her tilbyder vi at du kan købe vores store udvalg af herretøj online. Du kan søge og vælge blandt vores mange forskellige styles og benytte dig af de gode tilbud for at gøre et kup, alt imens du sidder hjemme i sofaen. Du finder tøj i alle prisklasser, billigt herretøj, altid i en god kvalitet og med perfekt pasform, men også tøj i andre prisklasser, som eksempelvis ETERNA, SELECTED HOMME og CAMEL ACTIVE. Hos NIELSENs finder du året rundt masser af nyheder, både online og i vores 16 butikker. Ønsker du at ændre på stilen, finder du på hjemmesiden gode bud på herretøj og dametøj du ikke allerede har hængende hjemme i garderobeskabet.

Vores favoritter

Back to work

Har du fyldt garderoben op efter sommerferien? Uanset om din arbejdsplads har dresscode eller ej, så finder du de gode basisstyles, den pæne skjorte og de gode performance bukser lige her hos os. 


Shop her

Stort udvalg i herretøj

For mange er tøjet en naturlig forlængelse af personlig stil og udtryk. Derfor handler det også om at finde det tøj, som man føler sig tilpas i og har det godt med at gå rundt i til hverdag. Til fest vil man oftest gerne gøre lidt ekstra ud af sin påklædning, og her gør det heller ikke noget, at man vælger at sætte lidt ekstra fokus på detaljerne.

Hos NIELSENs finder du masser af spændende tøj til mænd, som kan understrege din personlige tøjstil, med forskellige herre T-shirts, flotte skjorter og stilede bukser måden du vælger at sammensætte din garderobe.


SHOP HERRETØJ ONLINE

I vores herretøj online shop og vores butikker, finder du et stort udvalg af førende tøj brands til mænd. Vi fører vores egne tøjmærker RUI, KANTT og CONCORD, men du finder også et stort udvalg i kendte brands som ETERNA, MEYER, SELECTED HOMME, CAMEL ACTIVE, FAT MOOSE og mange flere. Vores mål er altid at skabe et godt miks imellem flere stilarter og at gøre det muligt for dig at sammensætte dit helt eget personlige udtryk. Udvalget i kvalitetstøj i alle prisklasser taget i betragtning gør det ekstra attraktivt for dig at købe herretøj hos os. Ønsker du at købe billigt tøj til mænd hos NIELSENs finder du altid et stort udvalg, af tøj i høj kvalitet og god pasform til rimelige priser og ønsker du tøj fra førende brands i den lidt højere prisklasse, har vi i de mærker vi fører, altid et stort udvalg til dig.


PRØV TØJET HJEMME HOS DIG SELV

Har du brug for et overblik over, hvilke ting du kan kombinere med noget, du allerede har hjemme i skabet. Så er den optimale løsning at bestille vores forskellige herretøj hjem til dig fra webshoppen. Når du har modtaget tøjet har du herefter mulighed for at prøve det af hjemme hos dig selv, og kan samtidig kombinere det med de forskellige slags tilbehør, du gerne vil. Dette sikrer også, at du ikke står med rene impulskøb, som ikke passer til noget af det, du ellers har i skabet. Du kan med den vedlagte returpakkelabel - returseddel og genlukkelige emballage, nemt og gratis returnere til ombytning, eller returnere/ombytte i en af vores 16 butikker landet over.


TØJBUTIK TIL HELE FAMILIEN

NIELSENs er en butik for hele familien, og vi har derfor også mange kollektioner og mærker henvendt til de yngre generationer i familien, nemlig dem fra 8-16 år. Du kan se udvalget af lækre brands, og få inspiration til teenz lige her.