Fri fragt på ordrer over 299 kr. 

Sommer i hør

Stort udvalg i dametøj

Hos NIELSENs finder du et stort udvalg af lækkert modetøj til kvinder i alle aldre. Vi tilbyder en bred vifte af trendy og populære brands som bl.a. NÜMPH, IN FRONT, FRANSA, 2-BIZ, VILA og SELECTED FEMME. Hvad enten du er på jagt efter en kjole til en speciel lejlighed, eller du blot ønsker at opdatere din garderobe med de nyeste trends, kan du finde det hos os. Sammen med et udvalg af tøj til kvinder, finder du også mange lækre accessories og lækkert tilbehør, som du kan bruge til at style dit færdige look, og skabe din helt egen personlige stil.

Sommer i hør

Sommer i hør

Der er ikke noget at sige til, at hør endnu en gang hitter. Der er mange fordele ved at hoppe i hør i de varmere sommermåneder og derfor er det også manges foretrukne valg til sommergarderoben. 
Hør er et natur materiale som er både åndbart, luftigt og kølende. 

I år har vi ekstra mange lækre styles i hør at vælge imellem. Så gå på opdagelse i vores udvalg og find dine personlige favoritter. 

Shop hør online eller i én af vores 16 butikker. 
Shop hør

Stort udvalg i dametøj

Hos NIELSENs finder du altid et stort udvalg af tøj til kvinder, og de nyeste smarte trends til den moderne kvinde, som har styr på stilen. Vi giver dig et overblik over tidens hotteste tendenser og gør det samtidig muligt at få dit tøj leveret direkte hjem til dig, afhente gratis i en af vores butikker, eller i en af mere en 1000 andre udleveringssteder.


SMART TØJ TIL STORE KVINDER

Har du udfordringer med størrelser, er vi selvfølgelig behjælpelige med de rigtige styles. Vi tilbyder et stort udvalg af størrelser og designs, der er lavet specielt til både store og små størrelser. Det er essentielt, at tøjet føles behageligt, når du har det på. Derfor er det også vigtigt for os at tilbyde tøj i den rigtige pasform. Med et stort udvalg af størrelser skulle der dog være en god chance for, at du finder en eller flere styles, som passer til lige netop din figur.

Uanset hvilken størrelse du går efter, kan du være sikker på, at det er smart og lækkert dametøj, du finder her på siden. Hos NIELSENs skaber vi outfits i en samlet helhed og sammensætter gerne komplette looks med fokus på detaljen.


SPAR PENGE PÅ MODETØJ TIL KVINDER

At følge moden konstant kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor tilbyder NIELSENs også herretøj og dametøj online til rigtig gode priser. Det store udvalg af billigt dametøj gør det fristende at gå på opdagelse i vores online univers, og man finder nemt det næste gode tilbud, som skal hjem i skabet og hænge. Samtidig med at det er billigt, så er det også lækkert tøj til kvinder, vi tilbyder. Her er fokus på kvalitet og holdbare materialer som kan tåle at blive brugt igen og igen. 


MODETØJ PÅ NETTET TIL KVINDER

Du kan besøge os i en af vores mange butikker landet over. Her står vores dygtige personale klar med gode råd og vejledning til, hvordan du skal style alt vores smarte kvindetøj. Du kan også shoppe direkte her fra vores webshop, hvor du finder det samme store udvalg af smart tøj til damer, der har styr på stilen. Her på siden finder du ydermere gode ideer til at sammensætte de forskellige dele, og du kan lade dig inspirere af billederne til at sammensætte det komplette look. Alt vores tøj online kan købes direkte her fra siden, og det bliver selvfølgelig sendt hjem til dig, uanset hvor i landet du bor. 

NIELSENs e din webshop til tøj online kvinder, når det skal være smart og billigt på samme tid. Vi går efter at give vores kunder den bedste service og skabe gode oplevelser, hvad enten du handler vores modetøj til kvinder i butik eller online. 


SHOP TIL HELE FAMILIEN HOS NIELSENS

NIELSENs er en butik for hele familien, og vi har derfor også mange kollektioner og mærker henvendt til de yngre generationer i familien, nemlig dem fra 8-16 år. Du kan se udvalget af lækre brands, og få inspiration til teenz lige her.