Shop dine favoritter med gratis fragt!

Modetøj til kvinder
Dametøj fra Nielsens
Dametøj - Fashion hos Nielsens

MODETØJ TIL KVINDER

Modetøj til kvinder
Damemode hos Nielsens
TREND:
LEGGINGS MED DYREPRINT

FLOT SKJORTE MED PERLEKNAPPER

Inspiration til damefashion
Damemode hos Nielsens
SMARTE NYHEDER
FRA IN FRONT

STORT UDVALG I DAMETØJ

Hos Nielsens finder du altid et stort udvalg af tøj til kvinder og de nyeste smarte trends til den moderne kvinde, som har styr på stilen. Vi giver dig et overblik over tidens hotteste tendenser og gør det samtidig nemt at få dit tøj leveret direkte hjem til dig, afhente gratis i en af vores butikker eller i en af mere end 1000 andre udleverings steder.

TØJ TIL ALLE ALDRE

Vi tilbyder modetøj kvinder i næsten alle aldre, og på hjemmesiden her finder du samtidig dametøj i alle størrelser fra små til store. Der er altså en god mulighed for, at alle finder noget nyt at købe hjem til klædeskabet. Måske er du på jagt efter en smuk kjole til en speciel lejlighed. Det kan også være, at du bare ønsker at friske garderoben op med nogle nye ting, der følger den kommende tids trends. Vi fører sammen med vores tøj til kvinder også et stort udvalg af tilbehør og accessories til damer, som du kan bruge til at skabe dit færdige look.

SMART TØJ TIL STORE KVINDER

Har du udfordringer med størrelser, er vi selvfølgelig behjælpelige med de rigtige styles.
Vi tilbyder et stort udvalg af størrelser og designs, der er lavet specielt til både store og små størrelser.
Det er essentielt, at tøjet føles behageligt, når du har det på.
Derfor er det også vigtigt for os, at tilbyde tøj i den rigtige pasform.
Med et stort udvalg af størrelser skulle der dog være en god chance for, at du finder én eller flere styles, som passer til lige netop din figur.
Uanset hvilken størrelse du går efter, kan du være sikker på, at det er smart og lækkert dametøj, du finder her på siden. Hos Nielsens skaber vi outfits i en samlet helhed og sammensætter gerne komplette looks med fokus på detaljen.

SPAR PENGE PÅ MODETØJ TIL KVINDER

At følge moden konstant kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor tilbyder Nielsen også herretøj og dametøj online til rigtig gode priser. Det store udvalg af billigt dametøj gør det fristende at gå på opdagelse i vores online univers, og man finder nemt det næste gode tilbud, som skal hjem i skabet og hænge. Samtidig med at det er billigt, så er det også lækkert tøj til kvinder, vi tilbyder. Her er fokus på kvalitet og holdbare materialer som kan holde til at blive brugt igen og igen.

MODETØJ PÅ NETTET TIL KVINDER

Du kan besøge os i en af vores mange butikker landet over. Her står vores dygtige personale klar med gode råd og vejledning til, hvordan du skal style alt vores smarte kvindetøj. Du kan også shoppe direkte her fra vores webshop, hvor du finder det samme store udvalg af smart tøj til damer, der har styr på stilen. Her på siden finder du ydermere gode ideer til at sammensætte de forskellige dele, og du kan lade dig inspirere af billederne til at sammensætte det komplette look. Alt vores tøj online kan købes direkte her fra siden, og det bliver selvfølgelig sendt hjem til dig, uanset hvor i landet du bor.
Nielsens er din webshop til tøj online kvinder, når det skal være smart og billigt på samme tid. Vi går efter at give vores kunder den bedste service og skabe gode oplevelser, hvad enten du handler vores modetøj til kvinder i butik eller online.

SHOP TIL HELE FAMILIEN HOS NIELSENS

Nielsens er en butik for hele familien, og vi har derfor også mange kollektioner og mærker henvendt til de yngre generationer i familien, nemlig dem fra 8-16 år. Du kan se udvalget af lækre brands, og få inspiration til teenz lige her.

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV - CVR-nr. 30080076