Udsalg Vinterjakker og strik til kvinder
Nemt at handle dametøj på udsalg
bløde velourkjoler og bluser på udsalg
stort udvalg i overtoej til kvinder hos Nielsens
UDSALG
Har du set alle de gode tilbud i shoppen? NIELSENS vinterudsalg er i fuld gang, og butikkerne er sprængfyldte med fantastiske tilbud til både KVINDER - MÆND & TEENZ. Både de fysiske butikker og webshoppen er fyldt med varer, nedsat med op til 70%. Søger du varmt overtøj til kvinder, finder du bl.a. denne lækre frakke til kvinder fra VAKKER er sat ned til halvpris, så kig ind i webshoppen eller en af vores 18 butikker og gør et kup!


Lun frakke til kvinder fra THERESE

Før 799.00

NU kr. 499,50

STRIK PÅ UDSALG

UDSALG
SE DE GODE TILBUD
Bliv juleklar hos Nielsens dametøj
Kjoler fra Nielsens i velour

KLAR TIL EN NY SÆSON

Bliv juleklar med strik fra nielsens
Laekker strik til damer i Alpaca
Vinterklar?
vi hjælper dig..

KLAR TIL VINTER

OVERTØJ PÅ UDSALG
UDSALG
Hold varmen i den kolde vintertid... NIELSENS hjælper dig med at holde varmen i den kolde vintertid og lige nu med store besparelser, helt op til 70%. Vælg blandt vores egne mærker og et meget stort og alsidigt udvalg af kendte mærkevarer inden for tøj til kvinder.

Er du ikke allerede medlem af NIELSENS Kundeklub, så tilmeld dig med det samme og OPNÅ 3% RABAT på alle dine køb. Start med det samme - Tilmeld dig her.
vintersalg - se det store udvalg i vintertoej til kvinder
STORT UDVALG I DAMETØJ

Hos Nielsens finder du altid et stort udvalg af tøj til kvinder og de nyeste smarte trends til den moderne kvinde, som har styr på stilen. Vi giver dig et overblik over tidens hotteste tendenser og gør det samtidig nemt at få dit tøj leveret direkte hjem til dig, afhente gratis i en af vores butikker eller i en af mere end 1000 andre udleverings steder..

TØJ TIL ALLE ALDRE

Vi tilbyder modetøj kvinder i næsten alle aldre, og på hjemmesiden her finder du samtidig dametøj i alle størrelser fra små til store. Der er altså en god mulighed for, at alle finder noget nyt at købe hjem til klædeskabet.
Måske er du på jagt efter et sæt tøj til en speciel lejlighed. Det kan også være, at du bare ønsker at friske garderoben op med nogle nye ting, der følger den kommende tids trends. Vi fører sammen med vores tøj til kvinder også et stort udvalg af tilbehør og accessories, som du kan bruge til at skabe dit færdige look.

SMART TØJ TIL STORE KVINDER

Har du udfordringer med størrelser, er vi selvfølgelig behjælpelige med de rigtige styles. Vi tilbyder et stort udvalg af størrelser og designs, der er lavet specielt til både store og små størrelser. Det er essentielt, at tøjet føles behageligt, når du har det på. Derfor er det også vigtigt for os, at tilbyde tøj i den rigtige pasform. Med et stort udvalg af størrelser skulle der dog være en god chance for, at du finder én eller flere styles, som passer til lige netop din figur.
Uanset hvilken størrelse du går efter, kan du være sikker på, at det er smart og lækkert dametøj, du finder her på siden. Hos Nielsens skaber vi outfits i en samlet helhed og sammensætter gerne komplette looks med fokus på detaljen.

SPAR PENGE PÅ MODETØJ TIL KVINDER

At følge moden konstant kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor tilbyder Nielsen også dametøj online til rigtig gode priser. Det store udvalg af billigt dametøj gør det fristende at gå på opdagelse i vores online univers, og man finder nemt det næste gode tilbud, som skal hjem i skabet og hænge. Samtidig med at det er billigt, så er det også lækkert tøj til kvinder, vi tilbyder. Her er fokus på kvalitet og holdbare materialer som kan holde til at blive brugt igen og igen.

MODETØJ PÅ NETTET TIL KVINDER

Du kan besøge os i en af vores mange butikker landet over. Her står vores dygtige personale klar med gode råd og vejledning til, hvordan du skal style alt vores smarte kvindetøj. Du kan også shoppe direkte her fra vores webshop, hvor du finder det samme store udvalg af smart tøj til damer, der har styr på stilen. Her på siden finder du ydermere gode ideer til at sammensætte de forskellige dele, og du kan lade dig inspirere af billederne til at sammensætte det komplette look. Alt vores tøj online kan købes direkte her fra siden, og det bliver selvfølgelig sendt hjem til dig, uanset hvor i landet du bor.
Nielsens er din webshop til tøj online kvinder, når det skal være smart og billigt på samme tid. Vi går efter at give vores kunder den bedste service og skabe gode oplevelser, hvad enten du handler vores modetøj til kvinder i butik eller online.

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV