Gaver byttes til d. 15. januar 2023 - Fri fragt over 299 kr.

Morgenkåber & Nattøj til drenge

12 Produkter

LYLE & SCOTT BOY Natbukser Lounge DKK 99.95 DKK 189.00
MONO BOY Pyjamas Buks MIK 1318 DKK 199.95
MONO BOY Pyjamas Buks MIK 1318 DKK 199.95
MONO BOY Pyjamas Buks MIK 1318 DKK 199.95
MONO BOY Pyjamas Buks MIK 1318 DKK 199.95
MONO BOY Pyjamas Buks MIK 1318 DKK 199.95
MONO BOY Pyjamas Buks MIK 1318 DKK 199.95
MONO BOY Badekåbe KIM 1307 DKK 249.50
MONO BOY Badekåbe KIM 1307 DKK 249.50
MONO BOY Badekåbe KIM 1307 DKK 249.50
MONO BOY BIG Hoodie COLD 1322 DKK 249.50
MONO BOY BIG Hoodie COLD 1322 DKK 249.50

Badekåbe børn – komfortable styles til smarte drenge

Hvad end det er til de kolde morgener, til efter badet om aftenen eller en rolig weekendformiddag med morgenmad sammen med resten af familien, egner en morgenkåbe til børn sig rigtig godt. De er dejlig varme at have på og så lette lige at tage på over nattøjet eller hyggetøjet.

Hos NIELSENs har vi et stort udvalg af badekåber til børn – herunder selvfølgelig også badekåber til drengen i alderen 8-16 år. Vores morgenkåber til børn og teenz er utrolig komfortable at bære, og enhver smart dreng vil elske at have sådan en hængende derhjemme. Derudover har vi også et udvalg af fine natbukser, der både er gode at sove i, men også til at have på en rolig søndag derhjemme.

En badekåbe til børn kan bruges i mange situationer

Rigtig mange elsker at tøffe rundt i en morgenkåbe derhjemme – og det er der ikke noget at sige til. Den er blød og behagelig, og så er den selvfølgelig også dejlig varm på selv de allermest kolde morgener.

Men en skøn morgenkåbe til børn kan ikke kun bruges inden skole og om formiddagen i weekenderne. Den er også supergod til at tage på efter badet – enten alene eller ud over et lækkert sæt nattøj. Derudover kan du også med fordel tage en skøn morgenkåbe til dreng med i svømmehallen eller på den næste ferie, da den er ideel til at have på uden på badetøjet. Sidst, men ikke mindst, så er en badekåbe til børn altså også bare et musthave som hyggeoutfit til de weekender og ferier, hvor dagen skal bruges derhjemme.

Vælg en badekåbe til børn i høj kvalitet

Fordi en badekåbe til børn har så mange forskellige anvendelsesmuligheder, kan den potentielt set også blive brugt rigtig meget – mange anvender deres morgenkåbe til dreng flere gange om dagen. Vi kan derfor godt anbefale, at når du skal købe en morgenkåbe til børn, skal det være en i en rigtig god kvalitet – på den måde kan du nemlig være sikker på at kunne få allermest glæde af den. En badekåbe til børn må nemlig gerne kunne holde til at blive vasket ofte, hvilket især kan være nødvendigt efter kontakt med eksempelvis saltvand, klorholdigt vand og lignende.

Hos NIELSENs ønsker vi til enhver tid kun at tilbyde teenztøj til drenge i en kvalitet, som vi kan stå inde for. Derfor kan du af vores badekåber til børn forvente en høj slidstyrke, og de forskellige smarte badekåber til drenge holder formen og farven efter gentagen brug samt vask.

Forskellige smarte badekåber til børn at vælge mellem

Ikke to drenge er ens – og derfor har vi også valgt at have lidt forskellige morgenkåber til børn at vælge mellem. En morgenkåbe med hætte er altid et populært valg. Den har et smart udtryk, og så er en morgenkåbe med hætte også ekstra god til at beskytte mod kulde – især den kølige vind ved poolen eller ved stranden.

I udvalget af badekåber til børn i alderen 8-16 år finder du modeller i forskellige megafede farver, som den smarte dreng vil elske. Så uanset drengens stil vil du kunne finde en, der passer perfekt til ham.

Badekåbe børn – den perfekte gave

Er du på udkig efter en perfekt gave til drengen, der har alt? Så er vi helt sikre på, at en skøn badekåbe til børn vil falde i god jord. Det er en ting, som alle kan bruge, og som alle med garanti vil blive glade for. Skal du derfor finde en skøn ting at give i gave, kunne en badekåbe til dreng være det helt rigtige valg – og køb morgenkåben hos os, og vær sikker på at få en model, der både er moderne, komfortabel og dejlig lun.

Fordi alle kan få glæde af en badekåbe til børn, har vi også nogle rigtig fine modeller til piger. De er i samme høje kvalitet som vores morgenkåber til dreng – og mindst lige så populære for teenzpigen som for teenzdrengen. Du får vores skønne styles til rigtig gode priser, og nogle gange kan du også være heldig at finde en badekåbe til børn på tilbud hos os.