Gaver byttes til d. 15. januar 2023 - Fri fragt over 299 kr.

Leveringstid op til 5 dage pga. travlhed.

LUHTA

8 Produkter

LUHTA Jakke Airikka DKK 2,399.00
LUHTA Jakke Ajanki DKK 2,499.00
LUHTA Jakke Iisalmi DKK 2,299.00
LUHTA Jakke Haukka DKK 1,899.00
LUHTA Jakke Haukkala DKK 2,099.00
LUHTA Jakke Haukkala DKK 2,099.00
LUHTA Jakke Halla DKK 2,199.00
LUHTA Jakke Halla DKK 2,199.00

LUHTA

Uanset sæson og vejr er en rigtig god jakke nærmest uundværlig. Den kan holde dig varm på kølige sommeraftener såvel som iskolde vintermorgener og i både sol, regn og snevejr. Er du på jagt efter en jakke, du kan stole på, og som kan opfylde alle dine behov til den gældende sæson, kan vi varmt anbefale en jakke fra LUHTA.

LUHTA er feminine og eksklusive jakker til kvinden, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. LUHTA-jakkerne er superflotte, superpraktiske og simpelthen så behagelige at bære. Lyder det som noget for dig, bør du helt sikkert tage et kig på udvalget af de fine jakker, som du finder lige her.

LUHTA – en verden af skønne jakker siden 1907

LUHTA er et brand, der efterhånden har en del år på bagen. Faktisk har de allerede kunnet fejre 100-års jubilæum. Brandet så nemlig dagens lys første gang i 1907. LUHTA blev grundlagt af finske Viihtori Luhtanen, der stod for al salget af varerne, mens hans kone stod for at designe og sy produkterne. I 1928 åbnede de deres første tekstilfabrik, og i dag, over 100 år senere, er det et af de førende brands, når det kommer til outdoor-wear.

LUHTA præsenterer løbende nye kollektioner af blandt andet damejakker. Og en damejakke fra LUHTA er ikke bare en damejakke – det er en jakke, der garanterer sublim komfort og et lækkert design, der ikke bare sådan lige går af mode.

Oplev det store fokus på materialer og komfort hos LUHTA

For LUHTA er det vigtigt, at design og funktionalitet går op i en højere enhed. Jakkerne skal nemlig ikke kun være smarte. De skal også være praktiske og kunne leve op til dine behov for dit overtøj. Alle jakker er designet og produceret ud fra de allerbedste metoder og af allerbedste materialer. Det er med til at sikre en god bevægelsesfrihed i deres jakker, og så er de simpelthen så behagelige at have på.

LUHTA tøver ikke med at finde inspiration i især det skandinaviske modebillede, og derfor passer disse jakker også rigtig godt ind i vores sortiment – og vi er sikre på, at du også vil elske jakkerne fra LUHTA. De følger tidens trends og tendenser, og i sortimentet er der alt lige fra den sporty jakke til den klassiske og tidløse model.

Få masser af glæde af din jakke fra LUHTA

LUHTA er til enhver tid garant for skønne jakker i høj kvalitet. De har e n høj slidstyrke og er dermed superholdbare. Ønsker du derfor at anskaffe dig en jakke, der er lidt ud over det sædvanlige, og som du vil kunne bruge i flere sæsoner, er en jakke fra LUHTA et rigtig godt bud. Deres design gør også, at den er smart i år såvel som næste år.

Det rigtig gode ved en LUHTA jakke er også, at den går supergodt til meget forskelligt tøj. Hvad end du er en kjolepige, elsker at gå med jeans eller foretrækker lækre bukser – eller måske det hele – så findes der en LUHTA jakke, der passer perfekt til dig og din stil. Brug eventuelt et halstørklæde sammen med din jakke, og så er du godt dækket ind.