Gaver byttes til d. 15. januar 2023 - Fri fragt over 299 kr.

Leveringstid op til 5 dage pga. travlhed.

Lebek

3 Produkter

Lebek Jakke med ægte pels 90cm DKK 1,999.00
Lebek Dunjakke DKK 1,899.00
Lebek Jakke kort DKK 1,399.00

Lebek

Drømmer du om at have en smart, funktionel og virkelig lækker jakke? Så kan vi kun varmt anbefale dig at stifte bekendtskab med mærket Lebek, såfremt du endnu ikke kender det. Lebek står bag nogle af de lækreste jakker, der både er praktiske og superflotte. Med andre ord er de en rigtig god investering i din overtøjsgarderobe.

Vi har nøje udvalgt nogle af de jakker fra Lebek, som vi tror vil falde bedst i din og vores andres kunder smag. Udvalget matcher sæsonen, så alt efter om det er sommer eller vinter, kan du finde en skøn ny Lebek-jakke hos os.

Lebek – tysk kvalitet, når det er bedst

Når det kommer til overtøj, er Lebek et mærke, der bestemt er noget lidt ud over det sædvanlige. Det er den tyske designer, Barbara Lebek, der står bag mærket, der i dag har taget Tyskland, Danmark såvel som resten af verden med storm på grund af de flotte designs og den høje kvalitet.

Lebek er nemlig ikke kun kendte for de meget flotte jakker, der taler direkte til den modebevidste kvinde. De er også kendte for at gøre ekstra meget ud af at udvælge de helt rigtige materialer, der sikrer god bærekomfort og som holder. Har du først en jakke fra Lebek, kan du derfor være heldig at have en jakke til de næste mange sæsoner.

Lebek tilbyder jakker til enhver kvinde

Rigtig mange vælger at udtrykke deres personlighed med deres tøj. Det gælder naturligvis også overtøjet, hvorfor Lebek ved hver eneste kollektion sørger for at præsentere et pænt udvalg af forskellige jakker. De vil nemlig gerne kunne sørge for, at stort set alle kvinder kan få glæde af deres lækre overtøj.

Fælles for alle Lebeks jakker er, at de er feminine. Langt de fleste af dem har en let figursyning, der er med til at fremhæve dine kvindelige former, og så kommer alle jakker med nogle meget fine detaljer, som virkelig fuldender looket. I udvalget af jakker fra Lebek findes både klassiske og tidløse styles såvel som moderne og trendy jakker – så uanset din stil kan du helt sikkert finde en jakke fra Lebek, som passer perfekt til dig og selvfølgelig også dine behov.

Klædt godt på uanset vejr og vind med Lebek

Lebek gør en dyd ud af at designe jakker til alle sæsoner, som både er smarte og som passer til den aktive kvinde. Det betyder, at du hele året rundt kan få nogle af de allerbedste jakker, som giver dig det, du har brug for – vindtæt, vandtæt og så videre. Det handler blot om at finde den rette model, som kan opfylde dine ønsker og behov.

Lebeks jakker er gode sammen med nærmest alt tøj. Sæt den over en kjole, et par jeans og en skjorte eller noget helt tredje. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Style eventuelt din Lebek-jakke med et halstørklæde og en taske, og så er du klar til alt det, dagen måtte bringe.