Gaver byttes til d. 15. januar 2023 - Fri fragt over 299 kr.

Leveringstid op til 5 dage pga. travlhed.

Etage

4 Produkter

Etage Jakke Dunjakke L90 cm DKK 1,299.00
Etage Jake strech uden pels DKK 1,699.00
Etage Jakke Dunjakke L90 cm DKK 1,299.00
Etage Jakke strech L 72cm DKK 1,499.00

Etage

Skal du have en ny og lækker jakke til den kommende sæson? Og vil du være sikker på, at den kan klare det danske vejr? Så er en Etage jakke helt sikkert det oplagte valg. Etage er et af de førende brands, når det kommer til smart og funktionelt overtøj til kvinder, og de fede jakker kommer i mange forskellige farver og modeller.

Etage er et mærke, vi er særlig glade for, og derfor vælger vi også at få det hjem gang efter gang. Det smarte dameovertøj fra Etage er nemlig lidt ud over det sædvanlige, og så er det i en virkelig høj kvalitet – perfekt til dig, der gerne vil have en jakke, der kan bruges i flere år. Så tag et kig på vores udvalg af jakker fra Etage og se, om der ikke kunne være en, der passer til dit behov.

Etage – et brand med fokus på komfort

Etage er en del af Cero & Etage, der drives af Carin Lundgaard og Claus H. Mikkelsen. Mens Cero fokuserer på at producere lækre bukser, er Etages mission at præsentere flotte og virkelig komfortable jakker til den kræsne og selvsikre kvinde.

Alle jakker fra Etage er utrolig lette samt behagelige at have på, og så er de designet til det skandinaviske vejr, der ofte er ustadigt. Alle jakker bliver lavet i lækre materialer, der er nøje udvalgt på grund af deres høje kvalitet. Når du vælger en jakke fra Etage, er du derfor sikker på at få en jakke, der kan holde i rigtig lang tid.

Vælg mellem en masse lækre jakker fra Etage

Når det kommer til inspiration, så finder Etage den ikke kun herhjemme og i Skandinavien. Ideerne til jakkerne kommer fra de internationale trends og tendenser, og resultatet er jakker i farver og mønstre, der er yderst moderigtige.

Etage er i særdeleshed kendt for, at deres jakker har mange rigtig fine detaljer – det kan både være funktionelle såvel som designmæssige detaljer, der er med til at fuldende looket til enhver tid. Der er mange forskellige modeller– både korte og lange – såvel som flere farver at vælge mellem, så du kan med garanti finde en, der passer til dig og din stil.

Etage laver jakker, der kan bruges igen og igen

Det rigtig gode ved Etage-jakkerne er, at deres udtryk gør, at du kan bruge dem til mange forskellige anledninger. Sæt din jakke sammen med en god hue, et lunt halstørklæde og et par handsker, og så er du klar til eksempelvis cykelturen til arbejde. Skal du i stedet noget, hvor looket gerne må være lidt finere, er deres jakker så flotte sammen med et par lange støvler, en flot taske og et fint tørklæde.

Selvom jakkerne fra Etage bliver produceret i moderigtige farver og materialer, er der alligevel noget tidløst over dem. Det, og deres fantastiske slidstyrke gør, at du snildt kan bruge din jakke fra Etage flere sæsoner. Du får derfor en jakke, du kan bruge igen og igen og få en masse glæde af.