Pga. Covid-19 må du i øjeblikket forvente længere leveringstid på 1-6 hverdage. Vi pakker så hurtigt vi kan.

Shop tøj til hele familien

Gratis fragt Gratis fragt
Levering 1-6 hverdage Levering 1-6 hverdage
Godkendt af e-mærket Godkendt af e-mærket

NIELSENs by-butikker åbner igen!

Vi er glade for at kunne meddele at 6 af vores butikker åbner igen fra mandag d. 1. marts.
Vi glæder os til at tage i mod jer igen. Vi følger alle regeringens retningslinjer for hygiejne, afstand og hyppig test af vores personale.


Find butiksoversigten her

Har du en julegave der skal byttes?

Som følge af de gældende restriktioner, har vi forlænget fristen for ombytning af julegaver til og med d. 15. marts 2021, både online og i vores fysiske butikker.

Vær opmærksom på, at varer købt i en fysisk butik, ikke kan byttes online. 
Læs mere

Tøjbutik til hele familien

I NIELSENs tøjbutik kan du købe tøj online til dame, herre, teenz pige og teenz dreng 8-16 år. Du kan vælge tøj fra over 80 kendte mærkevarer og hos NIELSENs finder du altid de sidste nye trends indenfor dametøj, herretøj og børnetøj. NIELSENs er en tøjbutik med tøj til hele familien i alle størrelser og til konkurrencedygtige priser. NIELSENs har alt fra den perfekte basisgarderobe til den sidste nye mode til hverdag og fest. Så uanset hvilket tøj du er på udkig efter, finder du helt sikkert tøj, der matcher din personlige stil. Vi har alle tøjkategorier og masser af cool accessories til at pifte dit look op og give det ekstra kant. Køb dit nye tøj online i dag og få dit tøj hurtigt leveret. Du kan hente dit nye tøj helt gratis i en af NIELSENs mange butikker, eller du kan få fri fragt ved køb online over 399 kr. Vi giver altid vores kunder den bedste service, så du kan trygt handle tøj online eller i din NIELSENs tøjbutik. Vores kunder vurderer NIELSENs som fremragende på Trustpilot. Vi glæder os til, at du shopper tøj hos os.