FRI FRAGT ved køb over 399,-

Levering 2-4 hverdage

Teenz Boys

1 vare

pr. side
Sorter efter
Faldende orden
  1. Converse Boy
    Fleece Chuck Patch Full Zip

    Fra 249,50 kr Normalpris 439,50 kr

1 vare

pr. side
Sorter efter
Faldende orden

Drengetøj udsalg hos NIELSENs

Mange drenge er vilde med tøj, og det skal selvfølgelig være smart og passe til deres stil. Alle drenge har deres egen smag, og vi går op i at vi har et stort udvalg af smarte outfits til gode priser. Søger du nyt og smart drengetøj kan du kigge forbi vores webshop og se vores store udvalg, eller kom ind i en af vores mange butikker.

Udsalg drengetøj – Smarte produkter finder du her

Hos NIELSENs har vi altid tilbud på spændende og lækkert tøj til den modebevidste teenager. Er du en ung dreng som mangler nyt til garderoben, kan du prøve at komme ind i en af vores butikker og se eksempler på hvor let det er at friske din garderobe op. En ny t-shirt kan fuldende stilen, og give dig det perfekte look. Eller hvad med et par nye smarte jeans der vil passe perfekt til t-shirten? På vores webshop finder du et stort udvalg af billigt drengetøj, som du kan kigge igennem. Vi forhandler lækre mærker, både vores egne og derudover masser af kendte og populære mærker fra andre leverandører.

Populære kvalitetsmærker

Er du en modebevidst ung dreng som har nogle bestemte tøjmærker du foretrækker? Fordi de passer til din smag og stil? På vores webshop kan du finde en alfabetisk liste over alle vores mærker, og se om der skulle være noget du kan lide. Du kan selvfølgelig også vælge at søge specifikt efter et bestemt mærke. Vi har altid drengetøj på udsalg fra kendte mærker.

Drengetøj udsalg hos NIELSENs

Som forældre til en teenager, ved man at tøj kan være en bekostelig affære. Teenagere vokser med lynets hast i den alder. De afprøver stil og ofte ændrer de smag hen ad vejen. Tøjet som var smart i sidste måned, er måske bare slet ikke smart mere. Hos NIELSENs har vi altid skarpe tilbud på smart drengetøj, for vi går op i at kunne tilbyde et stort udvalg af den nyeste mode til gode priser.

Klar til ny sæson

Når en ny sæson banker på, vil du altid kunne finde skarpe tilbud på tøj til din teenagedreng, og klæde ham smart og moderigtigt på, uden det behøver at være den helt store omkostning. Vi får hver sæson nye varer hjem, og her er der penge at spare på tøj fra andre sæsoner. Besøg vores webshop, eller kom forbi en af vores butikker, og se vores drengetøj på udsalg til drenge mellem 8 og 16 år.

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV - CVR-nr. 30080076