Udsalg hos Nielsens

Hos Nielsens finder du altid mange spændende udsalgsvarer. Vi kører ofte gode tilbud på både tøj og sko til damer, herrer og teenz. Nielsens forhandler udover egne mærker også et væld af kendte og populære mærker som Henri Lloyd, JBS, Kappa, Vila, Ichi, Levis kids og mange flere. Her på siden kan du derfor gøre en rigtig god handel på både mærker fra Nielsens og andre kendte mærkevarer. Gå på opdagelse i vores udsalg tøj, måske finder du det perfekte sæt tøj til den næste fest.

Udforsk vores spændende tøj udsalg

Nielsens forhandler et væld af tøj til damer, herrer og teenz. En af vores kerneværdier er nemlig at tilbyde et stort udvalg af tøj til hele familien. Vi vil gerne tilbyde jer den nyeste mode til konkurrencedygtige priser, og derfor har vi også altid gode tilbud tøj. Det kan være styles, der skal sælges ud, fordi vi har fået nye varer ind. Vores udsalg rummer derfor alt fra flotte sko og lækre t-shirts til stilrene jakkesæt og pæne skjorter.

Forkæl dine fødder med sko udsalg

Enhver sæson kræver nye sko. Forår og sommer kalder på sneakers og ballerinaer. Til efterår og vinter er det støvler og støvletter. Det kan også være til den helt store fest, at du har behov for nye sko. Til den flotte kjole eller til det smarte jakkesæt. Her på siden er der altid gode tilbud på trendy sko.

Jakkesæt tilbud: bliv klædt godt på til arbejde eller fest

Har du fået nyt job, og vil du gerne tage dig godt ud på kontoret eller ude ved kunderne. Så skal du have fat i et stilrent og moderigtigt jakkesæt. Det kan også være, at der er bryllup, konfirmation eller dåbsfest lige om hjørnet? Det er lidt af en omkostning at investere i et helt nyt jakkesæt. Derfor kører vi altid gode og konkurrencedygtige priser og tilbud på mange flotte jakkesæt. Vi har både vores egne mærker og mange kendte brands.

Bliv sommerklar med gode t shirts tilbud

Det er altid dejligt at fornye sin egen eller børnenes garderobe lidt. Man kan let friske bukser eller nederdele op ved at tage en ny flot t-shirt på dertil. Så udforsk vores lækre udsalgsvarer, og find en flot t-shirt, der kan friske jeres garderober lidt op. Nielsens forhandler styles til hele familien, så I kan sagtens sætte jer ned og kigge på vores udsalgsvarer sammen. I kan selvfølgelig også altid besøge en af vores butikker og finde gode tilbud til hele familien.

Forny dine garderobe med skjorter tilbud

Pæne skjorter til skole eller arbejde, eller behagelige løse skjorter til en strandtur. Du finder det hele her ved Nielsens, og så har vi ovenikøbet altid gode tilbud på skjorter. Vores udvalg rummer styles til både damer, herrer og teenz.

Sæsonklar med jakker tilbud

I det danske land med regn, blæst og sne har du brug for mange forskellige jakker. En let forårs- eller sommerjakke, en vindtæt efterårsjakke og en lun og varm vinterjakke. Når vi får nye sæsonvarer ind, kører vi ofte gode tilbud på styles fra andre sæsoner. Derfor kan du finde mange gode jakker på tilbud hos Nielsens og blive klar til enhver sæson.

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV