SLUTSPURT: Spar op til 70% på sommerstyles.
Fri fragt over 299 kr. Altid fri fragt til NIELSENs butikker.

Tøj på tilbud hos NIELSENs

Trænger du til at forny din garderobe, er der altid lækre tøj tilbud hos NIELSENs. Vi forhandler smart modetøj til kvinder, mænd og teenz, og har altid spændende udsalgsvarer. Kig på vores webshop for spændende tilbud, eller kig ind i en af vores mange butikker.

Tilbud på tøj – Altid gode priser

Hos NIELSENs har vi altid tilbud på spændende og lækkert modetøj. Trænger du til lidt forkælelse, er det let at friske sine bukser eller nederdel op med en ny bluse eller skjorte. Eller hvad med et par nye smarte jeans til yndlingsskjorten?
På vores webshop finder du masser af udsalg, som du og familien kan kigge igennem. Vi forhandler lækre mærker, både vores egne og derudover et væld af kendte og populære mærker fra eksterne leverandører.
Mange af os har mærker vi foretrækker. Mærker der bare passer perfekt til os, både i stil, facon og pris, og på vores webshop kan du finde en alfabetisk liste over alle vores mærker, og se det spændende udvalg vi fører af mærkerne. Du kan selvfølgelig også vælge at søge specifikt efter et bestemt mærke.

Smart og populært tøj hos NIELSENs

Hos NIELSENs kan I shoppe tøj til hele familien, så hvad enten det er gode tilbud til mænd, kvinder eller teenz I søger, kan det findes hos os. I er velkommen til at komme ind i en af vores butikker, eller i kan surfe rundt på webshoppen og udvælge lækkert tøj.
En af vores kerneværdier er altid at tilbyde et stort udvalg af den nyeste mode til gode priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi altid tøj på tilbud for alle, til næsten alle aldre. Vi har tøj til hverdagsbrug og til fest, så hvis der er bryllupsfest om hjørnet, eller måske firmafest, så kan vi tilbyde lækkert og smart tøj til både kvinder, mænd og teenz.

Klar til ny sæson

Til hver sæson får vi nye varer hjem, og der kører vi ofte gode tilbud på styles fra andre sæsoner. Her kan du gøre en rigtig god handel på f.eks. en ny efterårsjakke eller vinterjakke. Det kan også være sommertøj, f.eks. sommerkjoler og toppe, shorts og nederdele. Du vil altid kunne finde skarpe tilbud på tøj til hele familien, og blive klædt på til hverdag og fest, uden at det behøver at være den helt store omkostning.