Teenz_top_summer

SOMMER I COOL STIL

 

NIELSENs Teenz er netop nu fyldt op med masser af nye fede sommer styles til drenge og piger i alderen 8-16 år.

NIELSENs Teenz tøj til drenge byder på et stort udvalg af de moderigtige slimfit stretch jeans og shorts, som fås i mange forskellige farver og vaske. Især sorte og grå jeans er sikre hit. Giv dem et par opslag eller klip et par huller i dem for at få det hippe look. Sports- og fritidstøjet er en kæmpe tendens i modebilledet. Det sidste nye er lange t-shirts, der giver det helt rigtige 'longline' look. Fuldend din stil med et par track pants, nu med rå bikerdetaljer og smarte lynlåse. Udover et stort udvalg af t-shirts er kortærmede skjorter også et sommerhit. Der er både de klassiske skjorter i tern og de moderigtige printede med kina krave.

NIELSENs Teenz tøj til piger bydes på et stort udvalg af de moderigtige forårsjakker bl.a. korte bomberjakker, denimjakker, og imiteret læderjakker. Du kan bruge dem over en forårskjole for at se smart ud. Feminine print og seje striber kommer man ikke uden om. Mix og match med kjoler, cardigan, nederdel og bluser i forårsnuancerne blå, lysegrøn, hvid og sort.

Er du en jeans pige? - så kan du glæde dig for denim på denim er et stort hit i år. DIY-tendensen med at klippe hul i eller længde af dine jeans er slet ikke slut endnu. Så det er bare om at komme i gang med at skabe dit helt eget look på dine jeans.

NIELSENs Teenzafdeling (8-16 år) fører mange lækre brands, som fx. D-Xel, Costbart, Hound, Mono, State of wow - det er dog ikke alle brands der føres i alle NIELSENs afdelinger.

NIELSENs designer selv Mono kollektionen og Mono føres i alle NIELSENs teenzafdelinger.

Costbart_9_470X600PX
Nielsens_DRENGPIGE_Sommer16_6917

NIELSENs

egen kollektion

til teenz 8-16 år

Klik på Mono herunder og tjek NIELSENs eget seje teenz brand ud. Mono er skabt til modebevidste unge fra 8 - 16 år, både drenge og piger. Her kan du hente inspiration fra alt hvad der er hot lige nu.