Gaver byttes til d. 15. januar 2023 - Fri fragt over 299 kr.

Sweatshirts til piger

15 Produkter

MADS NØRGAARD Sweatshirt Talinka Økologisk Bomuld DKK 350.00 DKK 500.00
LEVI'S GIRL Sweatshirt LVG POSTER LOGO HOODIE DKK 300.30 DKK 429.00
LEVI'S GIRL Sweatshirt LVG POSTER LOGO HOODIE DKK 300.30 DKK 429.00
MADS NØRGAARD Sweatshirt Talinka Sweat Organic DKK 500.00
MADS NØRGAARD Sweatshirt Talinka Sweat Organic DKK 500.00
MADS NØRGAARD Sweatshirt Talinka Sweat Organic DKK 500.00
LMTD GIRLS Sweatshirt NLFNESSED SWEAT DKK 223.97 DKK 319.95
LMTD GIRLS Sweatshirt NLFKIM sweat tunic DKK 149.97 DKK 249.95
LMTD GIRLS Sweatshirt NLFNAZIP HALF ZIP SWEAT DKK 174.97 DKK 249.95
HOUND GIRL Sweatshirt Patchwork crew neck DKK 269.97 DKK 449.95
LMTD GIRLS Sweatshirt NLFKIPE SHORT SWEAT DKK 124.98 DKK 249.95
LMTD GIRLS Sweatshirt NLFKIPE SHORT SWEAT DKK 124.98 DKK 249.95
LMTD GIRLS Sweatshirt NLFNUTTER LS SHORT SWEAT DKK 249.95
MONO GIRL Sweatshirt Chloe 2240 DKK 299.50
MONO GIRL Sweatshirt Chloe 2240 DKK 299.50

Sweatshirts piger – fine styles til enhver smag

Sweatshirts til piger har virkelig fået en opblomstring her de sidste par år. Fra at høre til sportsverden og hyggeoutfittet er de populære hoodies til piger og sweatshirts til piger nu flyttet ind i hverdagsgarderoben. En hoodie eller en sweatshirt kan piger i dag nemlig bruge til et hav af forskellige anledninger, ligesom pigerne kan sammensætte et utal af smarte outfits med en skøn hoodie eller sweatshirt.


Hvis der er noget, vi kan lide, så er det cool og komfortabel mode, og her passer sweatshirts til piger perfekt ind. Derfor har vi nøje håndplukket en masse lækre og styles, som vi er sikre på, at pigen, du skal shoppe til, vil elske.

Sweatshirts, piger kan få en masse glæde af

Joggingtøj og sweatsæt har de sidste år fyldt meget i gadebilledet – og det er en trend, der fortsætter. Sweatshirten er ikke længere kun et favorititem til en dag på sofaen med en god film eller serie, men et cool fashionitem. Der findes i dag også et væld af forskellige sweatshirts til piger, som du kan vælge mellem, og vi er sikre på, at vi har en sweatshirt, piger med garanti vil elske at være iført – hvis ikke flere.

Det fede ved sweatshirts til piger er, at de kommer i et væld af forskellige udgaver og designs. Var det måske noget med sporty hoodies, piger kan bruge til hverdag og fritid? Elegante sweatshirts? Eller måske en med en fed farve eller et sejt print? Fælles for hver en sweatshirt til piger er, at de er lavet i lækre og bløde materialer, der sikrer fuld komfort – selv i en hverdag med masser af fart over feltet.

Style de smarte sweatshirts til piger på mange forskellige måder

De stilbevidste piger kan style deres sweatshirts på et hav af forskellige måder – faktisk er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der er muligt. Sweatshirts til piger og naturligvis også hoodies til piger er derfor en vaskeægte favorit blandt mange, fordi de er så anvendelige og kan bruges til mange forskellige anledninger.

Skal familien til fest, og har din pige fundet en skøn kjole, hun vil have på? Men bliver det lige koldt nok? Så smid en fin sweatshirt til piger over for et fedt lag-på-lag look, der på en og samme tid er festligt og komfortabelt. Den er også så fed til et par jeans eller bukser – og så passer sweatshirten selvfølgelig også til nogle smarte joggingbukser. Der er derfor rig mulighed for at sammensætte en masse looks med sweatshirts til piger, og den type alsidighed er guld værd.

Shop sweatshirts, piger vil elske at have i garderoben

Når det kommer til pigetøj, forsøger vi altid at sammensætte et bredt sortiment, der indeholder alt lige fra de klassiske beklædningsgenstande til trendy og moderne tøj. Derfor har vi naturligvis også en masse skønne sweatshirts, piger vil elske at lade sig inspirere af og have i deres garderobe. Og sådan en sweatshirt er også en perfekt gaveide – vi har helt sikkert en sweatshirt, piger vil elske at få i gave! Og er det ikke kun hende, der skal forkæles med en blød tilføjelse til garderoben? Så har vi også fede sweatshirts til både drengen, damen og herren.

Kunne du tænke dig at vide lidt mere om styling eller måske størrelsesvalg, inden du køber den sweatshirt, du lige har udset dig? Vi hjælper hellere end gerne dig med både små og store spørgsmål, så du kan vælge den helt rigtige pige sweatshirt.