SOMMERUDSALG: Spar op til 50% på sommerstyles.
Fri fragt over 299 kr. Altid fri fragt til NIELSENs butikker.

Strik til piger

14 Produkter

Masser af bløde striktrøjer, piger vil elske

Er du på jagt efter bløde, lækre og lune striktrøjer, piger vil elske at være iført? Og ønsker du ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design? Så er vi ganske sikre på, at du er kommet til det helt rigtige sted.

Skøn pige strik er grundstenen for rigtig mange outfits, og derfor kan vi også kun varmt anbefale at pigen har en, måske endda flere, skønne striktrøjer at vælge mellem hele året rundt. Vi har af samme årsag været på jagt efter nogle af de blødeste strik til piger – og vi udvider løbende vores sortiment. Så tag et kig på vores udvalg af striktrøjer, piger kan få en masse glæde af, og find de styles, der passer lige ind i pigens unikke og personlige stil.

Striktrøjer til piger - en favorit året rundt

Hvad end det er en iskold vinterdag eller en sen sommeraften, er striktrøjer noget, piger kan få masser af glæde af. De er nemlig en sand favorit året rundt og er så lette at sammensætte med stort set alt andet pigetøj. Der er derfor ikke noget at sige til, at piger elsker striktrøjer. Om sommeren er en pigestrik så fin over en sommerkjole eller et par shorts, og om vinteren kan den styles med favoritbukserne og et par fede støvler.

Pigestrik kommer i mange forskellige afskygninger, og vi har forsøgt at udvælge samt designe de styles, der passer bedst ind i tidens trends og tendenser. Vi har derfor striktrøjer, piger vil elske at tilføje til deres garderobe, hvis de gerne vil iklæde sig lækkert og moderne tøj. Vi har både tyk og tynd strik til piger, strik i forskellige trendfarver, strik med flotte detaljer samt enkle og vamsede striktrøjer, der føles smørbløde mod huden.

Shop striktrøjer til piger i høj kvalitet

Skal du ud at købe en ny pige strik til din datter eller en anden skøn pige, er det vores anbefaling, at du vælger en i høj kvalitet. På den måde er du nemlig sikker på at få en strik, der er blød, ikke kradser og er dejlig lun – perfekt til de kolde dage i skolen eller til at have på under jakken, når venindehyggen skal foregå udenfor.

Vi har derfor brugt lang tid på at udvælge de striktrøjer til piger, som vi kan stå inde for – både når det kommer til design og komfort samt kvalitet. Husk at vaske strikken efter vaskeanvisningerne for at sikre, at pigen kan få mest mulighed glæde af den, og at den ikke pludselig skrumper, så den ikke længere passer. Så vil du være sikker på at få en skøn pigestrik, der både passer perfekt ind i tidens trends og tendenser, som er blød at have på og holder til at blive brugt, skal du finde en strik hos os. Vi har heldigvis rigeligt at vælge mellem.

Masser af skønne striktrøjer til piger hos NIELSENs

Striktrøjer er noget, piger altid kan få glæde af. Så uanset om du synes, at din datter lige mangler lidt ekstra bløde tilføjelser til sit klædeskab, eller du er på udkig efter den perfekte julegave, fødselsdagsgave eller bare-fordi-gave, er en pigestrik altid et oplagt valg. Og hos NIELSENs kan du altid finde et pænt udvalg af vamsede striktrøjer, der med garanti vil falde i god smag.

Er du i tvivl om størrelse? Har du brug for at par gode stylingtips? Eller noget helt tredje? Vores dygtige personale i vores teenz-afdelinger står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige strik. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis der skulle være det mindste.