Fri fragt på ordrer over 299 kr.

Shorts til piger

3 Produkter

LEVI'S GIRL Shorts 501 Original DKK 299.95 DKK 389.00
LMTD GIRLS SHORTS HALEY DKK 79.95
MONO GIRL Cykelshorts Polly 2720 DKK 119.95

Shorts til piger

Er du i tvivl om hvilke shorts du skal vælge til årets sommeroutfit? En ting er vi da ihvertfald enige om; Der skal shorts til!

Der er utallige måder at forme et outfit rundt om et par shorts, men hvilken stil passer til dig? Vi er fans af den lette og flotte stil, der florerer i både forårets og sommerens mode. Dette look kan du lave med vores Nifty Nini shorts, der er flotte, friske og kommer i masser af farver. Hvis det skal være lidt vildere har vi også Mono shorts, med nogle mere spændende farver og designs.

Er du til denimshorts?

Vores Hound eller Levis shorts har det fede denimlook, der er blevet til en evig mode. Denimshorts går godt med en løs top eller en hvid t-shirt. Til de kølige sommeraftner kan du tage en denimjakke udover og fuldføre lokket. Vi har sorte, grønne og blå denimshorts du kan vælge imellem.

Skal du have et jumpsuit her til sommer?

Jumpsuits kan både kommet med korte og lange ærmer og bukseben. I denne kategori finder du de jumpsuits, der er korte i både ærmer og ben. Vores jumpsuits er for det meste lavet i denim og er derfor, udover at være super cool, i rigtig god kvalitet. Match den evt. med en flot cardigan eller striktrøje i en matchene nuance eller i en mere vild farve for at gøre opmærksom på din fede stil.

Hvem har i shorts til?

Vi har sommershorts til alle aldre og størrelser. Hvis familien også skal have shorts kan du også finde dem under dameshorts, herreshorts og drengeshorts, hvor der også er masser af styles, der kan passe til enhver livsstil. Så kig lidt rundt, vi har både billige kvalitets shorts og velkendte mærker at kigge efter.