SOMMERUDSALG: Spar op til 50% på sommerstyles.
Fri fragt over 299 kr. Altid fri fragt til NIELSENs butikker.

Pige kjoler

26 Produkter

Kjoler til børn og teenagere

Har du en kjolepige derhjemme? En pige, der elsker feminint tøj? Eller måske en pige, der gerne vil have udvidet garderoben med det skønneste tøj? Så er kjoler til børn det oplagte valg! De findes i et hav af herlige designs og farver, så det er let at finde den pigekjole, der passer allerbedst til dine børn.

På denne side har vi samlet vores fine udvalg af kjoler til børn, så du let som ingenting kan danne dig et overblik over de mange modeller af flotte pigekjoler, vi tilbyder. Lad dig inspirere af udvalget og find de skønneste sager til både børn og teenagere.

Kjoler til børn – både til den seje, den moderne og den feminine pige

Nogle gange er en skøn kjole til piger bare lige det, der skal til for at blive godt klædt på. Heldigvis findes der en masse skønne kjoler til børn at vælge mellem, så der er lidt til både hverdag, fritid og fest.

Til pigen, der elsker fint og feminint tøj, har vi fine pigekjoler i forskellige farver og prints – og naturligvis til enhver sæson. Til den seje pige, der foretrækker en stil med lidt mere kant, har vi rå og smarte kjoler til børn, der er lette at bruge til både hverdag og fest. Og til hende, der altid vil være med på moden? Ja, så har vi naturligvis også trendy og flotte pigekjoler, der i deres snit, farver og materialer passer perfekt til tidens tendenser.

Til hverdag og fest – kjoler til børn er bare bedst

I dag er der nærmest ikke den anledning, hvor en kjole ikke kan bæres. Kjoler er nemlig ikke kun de finere anledninger forundt, og det er vi vilde med. Det handler blot om, hvordan din pige vælger at style sin pige kjole, og heldigvis er der masser af muligheder.

Til en fed dag i skolen eller en hyggedag med veninderne i weekenden er en kjole helt perfekt sammen med et par strømpebukser eller bukser, et par fede sneakers eller støvler og en taske til alle nødvendighederne. Skal kjolen bruges til fest, er det blot at matche den med et par fine sko og nogle søde smykker, og så er teenagepigen klar til både fødselsdage, familiesammenkomster og skolefester.

Shop flotte kjoler til børn hos NIELSENs

Vi forsøger altid at have et så bredt et sortiment som muligt, der tilgodeser ethvert behov og enhver stil – det gælder naturligvis også kjoler til børn. Vi har nøje udvalgt en masse skønne styles fra vores populære brands, så der er lidt for enhver stil – og med et par fine kjoler til børn hængende klar i garderoben er det slut med tøjkriser.

Vælg mellem festkjoler til unge, skønne hverdagssager og alt derimellem. Og er du på udkig efter nogle flotte kjoler til damer? Så har vi naturligvis også en masse skønne modeller, der let lader sig inkorporere i enhver garderobe. Er du i tvivl om størrelse, pasform eller styling? Så tøv endelig ikke med at henvende dig til vores dygtige personale i vores butikker eller vores kundeservice!