SOMMERUDSALG: Spar op til 50% på sommerstyles.
Fri fragt over 299 kr. Altid fri fragt til NIELSENs butikker.

Overtøj til piger

15 Produkter

Jakker til piger

Det danske vejr byder på lidt af hvert. Det er derfor også vigtigt, at alle i familien er forberedt på både solens varme og vinterens kulde. Heldigvis kan du altid sørge for, at både du og dine børn bliver godt klædt på fra inderst til yderst til den kommende sæson, når du handler hos NIELSENs.

Overtøj er en vigtig del af enhver garderobe. Derfor er jakker til piger også en fast bestanddel af vores sortiment her hos NIELSENs. Vi ændrer og udvider løbende vores sortiment af overtøj til piger, så vi altid kan tilbyde de fineste styles, der passer til vejret og naturligvis også til tidens trends.

Jakker til piger til enhver sæson

Sommer eller vinter – uanset sæsonen er en lækker pigejakke en uundværlig del af garderoben. Den holder pigen varm både kølige forårsaftener såvel som iskolde efterårsmorgener – det handler blot om at finde den helt rigtige style.

Om sommeren fylder vi vores sortiment med smarte og lette pige jakker, der er perfekte til det danske sommervejr. Disse jakker til piger er så gode til både fine sommerkjoler såvel som ovenpå en t-shirt og et par shorts, hvis det er lidt køligt om aftenen eller om morgenen. Til foråret og efteråret har vi lune overgangsjakker, der egner sig særligt til det ustadige vejr i disse perioder, og om vinteren fylder vi lageret med varme pigejakker, der er så lækre at have på.

Jakker til piger i god kvalitet

En pigejakke skal kunne holde til lidt af hvert. Cykelture til og fra skole, fritidsaktiviteter, udendørshygge med veninderne, skoleudflugter samt mange andre ting, og her kan en jakke hurtig blive udsat for alt muligt. Det kan derfor godt betale sig at investere i jakker til piger, som er lavet i en høj kvalitet og derfor kan holde til lidt af hvert.

Når vi skal udvælge jakker til piger, tænker vi altid over pigernes aktive liv. Vores overtøj til piger giver således plads til bevægelse, de er behagelige at være iført og passer til sæsonens vejr. Vi har naturligvis også tænkt på designet, og her er intet overladt til fantasien. Vores jakker til piger er smarte og i farver, der er in i øjeblikket. Vælger du en eller flere jakker til piger fra NIELSENs, kan du derfor være sikker på at få noget fint overtøj, som din pige vil elske at være iført og som holder til hverdagens brug.

Find de fineste jakker til piger og meget andet i vores butikker og online

En jakke er et vigtigt køb. Den skal kunne opfylde alle behov, og derfor er vi også klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige overtøj til dine piger. Skulle du derfor have spørgsmål om det enkelte produkt eller rådgivning til at finde de bedste jakker til piger, er du mere end velkommen til at henvende dig hos vores dygtige personale i vores butikker eller kontakte vores kundeservice.

Udover jakker til piger har vi naturligvis også overtøj til resten af familien. Vælg mellem en masse skønne jakker til drenge, til herrer og til damer samt en masse andre lækre ting, der kan være med til at fuldende jeres garderober.