SOMMERUDSALG: Spar op til 50% på sommerstyles.
Fri fragt over 299 kr. Altid fri fragt til NIELSENs butikker.

Jeans til piger

40 Produkter

Pigejeans

Pigejeans er simpelthen en fantastisk tilføjelse til garderoben. De er seje, slidstærke og så lette at bruge sammen med alt det andet tøj, pigen har liggende derhjemme i garderobeskabet. De matcher også langt de fleste pigers personlige stil, så der er ikke noget at sige til, at de skønne pigejeans fylder mere og mere i gadebilledet.

Vi bestræber os altid på at kunne tilbyde alt det tøj, pigen har brug for – det gælder naturligvis også cowboybukser til piger. For at gøre det nemt for dig at finde det helt rigtige par har vi her samlet alle vores pigejeans. Så kig udvalget igennem og bliv inspireret til en masse fine, søde og smarte sæt tøj.

Pigejeans i mange forskellige pasformer og farver

Hvis der er nogen, der har fingeren på pulsen, når det kommer til mode, så er det pigerne. De ved altid, hvad der rører sig – og pigejeans er ingen undtagelse. Vi gør derfor rigtig meget ud af til enhver tid at kunne præsentere cowboybukser til piger i farver og snit, der lever op til tidens helt store trends og tendenser. I udvalget af pigejeans kan du blandt andet finde:

  • Pigejeans med lige ben
  • Pigejeans med brede ben
  • Pigejeans i slim fit
  • Pigejeans med huller
  • Pigejeans i forskellige vaske
  • Pigejeans i forskellige længder

Der findes næsten ikke noget værre end et par jeans, der er stive i materialet og som ikke giver sig, når man bevæger sig. Alt det slipper du naturligvis for at bekymre dig om, når du køber cowboybukser til piger hos os. Alle vores pigejeans er lavet i bløde kvaliteter med god plads til bevægelse – så hvad end de skal bruges til leg på legepladsen, venindehygge i byen eller en spontan fodboldkamp i haven, er de behagelige at være iført.

Style de fine pigejeans til mange anledninger

Pigejeans er utrolig populære, og det skyldes blandt andet, at de er så nemme at style. Et par bukser kan nemlig snildt bruges sammen med mange forskellige overdele, og de er lette at inkorporere i enhver personlig stil.

Til en dag i skolen er et par jeans til piger så fede sammen med en t-shirt eller strik. Vælg eventuelt et par med brede ben og sæt dem sammen med dine yndlingssneakers. Om sommeren er et par smarte jeans med lige ben så cool sammen med en top og et par sandaler – og ønsker du et lidt finere udtryk? Så kan et par pigejeans i eksempelvis slim fit bruges under en skøn kjole eller med en stilet bluse. Der er med andre ord rig mulighed for at sammensætte et væld af fede outfits med pigejeans.

Shop de perfekte pigejeans

Hos NIELSENs har vi en masse skønne cowboybukser, piger med garanti vil elske. Alt fra de helt klassiske pigejeans til de moderne cowboybukser kan du til enhver tid vælge mellem. Vi fører pigejeans i størrelse 8 år til 16 år fra blandt andet HOUNd, LMTD og MONO – og der er helt sikkert også et par cowboybukser, der kunne være lige noget for din pige.

Er du på jagt efter et lækkert par jeans til piger, hjælper vi dig gerne med at finde det rigtige par. Vi er nemlig godt klar over, at det nogle gange kan være svært at finde den rigtige størrelse og pasform, så du skal endelig ikke tøve med at tage fat i os – enten i vores butikker eller kontakt vores kundeservice.