Fri fragt på ordrer over 299 kr. 

Forny garderoben hos NIELSENs

Tøj til teenz piger fra 8-16 år

Hos NIELSENs tilbyder vi et bredt udvalg af tøjmærker til teens piger. Du kan finde trendy styles fra mærker som MONO, LEVI'S, MADS NØRGAARD, LMTD og HOUND. Vores teenage modetøj er både noget for dig, der ønsker et sporty og smart look, men også til dig, der er lidt mere til det simple og stilrene, nordiske look. Du kan derfor være sikker på at kunne sammensætte et cool teen outfit som afspejler din personlige stil. 
      
Du kan udforske mere inspiration til dit næste look her på NIELSENs.dk. Finder du noget du bare MÅ eje, leverer vi både direkte hjem til din dør, eller til din foretrukne pakkeshop. Du kan også tjekke en af vores 16 butikker ud, på din næste shoppetur med venner og veninderne. Er du en modebevist og kvalitetsbevist pige, garanterer vi at du får poserne fyldt med super smart teens tøj, der kan bruges til dit hverdags- eller festlook.

Nyheder

Foråret er på vej - Forny din garderobe

Når solen titter frem og dagene begynder at blive lunere, får mange af os lyst til at forny garderoben og skifte de mørke farver ud med lyse, friske farver. 

Hos NIELSENs finder du et stort udvalg af nye og trendy styles til din forårsgarderobe. 

Shop online, eller i en af vores 16 fysiske butikker. 

Shop Nyheder

Teens pigetøj

I NIELSENS butikker finder du tøj til hele familien, derfor finder du et stort udvalg, med mange nye kollektioner og mærker der henvender sig til teenage pigerne i familien, nemlig dem der bruger str. 8-16 år. Udvalget af mærketøj til TEENS PIGER består af kendte kvalitetsmærker, deriblandt NIELSENS eget mærke MONO. Der er nyheder til piger hver sæson og løbende henover sæsonen. Vi går højt op i, at tøjet hele tiden følger den nyeste mode til piger der bruger str. 8-16 år. I vores moderigtige kollektioner er der både fede hoodies, seje jeans, lækre T-shirts, bluser, toppe, samt moderigtige kjoler, kimonoer, jakker, overtøj og meget mere. Gå på opdagelse her på siden eller besøg en af vores butikker - de findes over hele landet!
 

TEENZ - TEENAGE OG TØJ TIL TEENZ PIGER

Som teenager, teen eller tween er man et sted mellem barn og voksen. De fleste teenage piger er interessen for tøj og mode er en stor del af det at være teenager og det kan være svært at finde lige det tøj, i modebutikker for voksne, hvor tøjet stadig er for stort. Hos NIELSENS finder du det du søger, du få derfor sikre en god overgang fra barn til teenager med et stort udvalg af smart tweens tøj til rimelige priser og altid i en god kvalitet. Alle vores teenz mærker findes nemlig i størrelser, der passer alderen 8-16 år.

FORÆLDRE TIL TEENAGE PIGER - SE HER!

Har du en teens dreng eller pige, bør du tage dem under armen og sætte jer ved skærmen for at tjekke NIELSENS.dk ud. Vi har nemlig også drengetøj. Du kan selvfølgelig også besøge en af vores butikker, hvor i sammen kan udforske et cool udvalg af lækkert teenage tøj og tweens tøj til rimelige priser. Der er altid mange fede brands, et stort udvalg, som selvfølgelig er opdateret på den nyeste mode. Med et stort udvalg af tøj til næsten alle aldre, kan hele familien blive klædt godt på. Vi ses i NIELSENS!