Super september - Fri fragt hele måneden!

Fashion til Teens piger
Fashion til Teens piger
Fashion til Teens piger

GIRLS 8-16Y

Fashion til teenz piger
Tøj til piger
LAND OF HOPE
STØTTE T-SHIRT
FRA D-XEL
Bæredygtige
net fra
MADS NØRGAARD

Fashion til teenz piger
Tøj til piger
SMARTE NYHEDER
FRA LMTD

Teens pigetøj

I NIELSENS butikker finder du tøj til hele familien, derfor finder du et stort udvalg, med mange nye kollektioner og mærker der henvender sig til teenage pigerne i familien, nemlig dem der bruger str. 8-16 år. Udvalget af mærketøj til TEENS PIGER består af kendte kvalitetsmærker, deriblandt NIELSENS egne mærker MONO og NIFTY. Der er nyheder til piger hver sæson og løbende henover sæsonen. Vi går højt op i, at tøjet hele tiden følger den nyeste mode til piger der bruger str. 8-16 år. I vores moderigtige kollektioner er der både fede hoodies, seje jeans, lækre t-shirts, bluser, toppe, samt moderigtige kjoler, Kimonoer, jakker, overtøj og meget mere. Gå på opdagelse her på siden eller besøg en af vores butikker - de findes over hele landet!

OPDAG LÆKKERT MODETØJ TIL TEENS PIGER

Dit næste teen outfit skal afspejle din smag og din stil, og du vil helt sikkert også gerne prøve tøj, i de moderigtige mærker som du og dine venner snakker om. NIELSENS tøjmærker til teens piger inkluderer blandt andet sporty mærker som NIFTY, Mono, Levis, Converse, Kappa, D-XEL, Højtryk og LMTD samt stilfulde styles Hound. Vores teenage modetøj er derfor både noget for dig, der ønsker et sporty og smart look, men også til dig, der er lidt mere til det simple og stilrene, nordiske look. Du kan udforske mere inspiration til dit næste look her på NIELSENS.dk eller tjekke en af vores 18 butikker ud, på din næste shoppetur med venner og veninderne. Er du en modebevist og kvalitetsbevist pige, garanterer vi at du får poserne fyldt med super smart teens tøj, der kan bruges til dit hverdags- eller festlook.

TEENZ – TEENAGE OG TØJ TIL TEENZ PIGER

Som teenager, teen eller tween er man et sted mellem barn og voksen. De fleste teenage piger er interessen for tøj og mode er en stor del af det at være teenager og det kan være svært at finde lige det tøj, i modebutikker for voksne, hvor tøjet stadig er for stort. Hos NIELSENS finder du det du søger, du få derfor sikre en god overgang fra barn til teenager med et stort udvalg af smart tweens tøj til rimelige priser og altid i en god kvalitet. Alle vores teenz mærker findes nemlig i størrelser, der passer alderen 8-16 år.

FORÆLDRE TIL TEENAGE PIGER - SE HER!

Har du en teens dreng eller pige, bør du tage dem under armen og sætte jer ved skærmen for at tjekke NIELSENS.dk ud. Vi har nemlig også drengetøj. Du kan selvfølgelig også besøge en af vores butikker, hvor i sammen kan udforske et cool udvalg af lækkert teenage tøj og tweens tøj til rimelige priser. Der er altid mange fede brands, et stort udvalg, som selvfølgelig er opdateret på den nyeste mode. Med et stort udvalg af tøj til næsten alle aldre, kan hele familien blive klædt godt på. Vi ses i Nielsens!

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV - CVR-nr. 30080076