FRI FRAGT VED KØB OVER 399,-

Hurtig levering 1- 2 hverdage

Sweatshirts

NIELSENs tilbyder et stort og spændende udvalg af hoodie til drenge. De såkaldte sweatshirts med hætter er blevet et stort hit blandt drenge og teenz, og du finder da også et stort og farverigt sortiment af trøjer til drenge i alderen 8-16 år her hos os.

Vælg imellem de mange smarte designs i lækker kvalitet og med uovertruffen pasform og komfort. Vi tilbyder som altid et stort udvalg af drengetøj, pigetøj, herre- og dametøj til attraktive priser.

4 varer

pr. side
Sorter efter
Faldende orden
Aktive filtre
 1. Størrelse 134-140 Fjern dette produkt
Filtrer efter
Størrelse
Pris
Sorter efter
Faldende orden
 1. LMTD BOY
  Sweatshirt NLMTREGO

  Fra 249,95 kr
 2. LMTD BOY
  Sweatshirt NLMTRISTAN

  Fra 169,95 kr
 3. LMTD BOY
  Sweatshirt NLMTRISTAN

  Fra 169,95 kr
 4. LMTD BOY
  Sweatshirt NLMTOMMY

  Fra 279,95 kr

4 varer

pr. side
Sorter efter
Faldende orden

Hoodie til drenge

Hættetrøjer til drenge er supersmarte og er noget de fleste teenagere er vilde med. Er du på udkig efter lækre hættetrøjer til drenge, har NIELSENs et stort udvalg af hoodies som du kan blive inspireret af. Her finder du supersmarte og trendy hættetrøjer, så du kan få præcis det look du ønsker dig.

Hættetrøjer til drenge

Vores udvalg af fede hættetrøjer er bredt og rummer smart mode i kendte, trendy mærker. Du finder her alle de farver og styles, som er oppe i tiden lige nu, så hvis du er ude og shoppe tøj til din teenagedreng og leder efter en hoodie til drenge, kan du helt sikkert finde noget her.

Her i vores webshop kan du også finde inspiration til at prøve en ny stil, eller du kan søge efter dit favoritmærke. NIELSENs forhandler udover sine egne populære kvalitetsmærker, også en lang række kendte og populære mærker fra eksterne leverandører.

Lune hættetrøjer er et hit

Hoodies er altid et hit blandt de unge, og det er derfor et sikkert valg, hvis du er ude at shoppe efter gave. De fleste drenge er vilde med den afslappede stil, og sammen med et par fede jeans har man et look som både er komfortabelt og rigtig trendy lige nu. Vores lækre hoodie til drenge er smarte og altid i god kvalitet, og så er det til priser der er til at betale sig fra.

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV - CVR-nr. 30080076