Super september - Fri fragt hele måneden!

Strik

Køb sweater til drenge i altid højeste kvalitet hos NIELSENs. Vi tilbyder et bredt sortiment af smarte trøjer til drenge og teenz i et væld af farver og mønstre i altid trendy look.

Vi har sørget for høj kvalitet, god pasform og som altid faste lave priser, når du handler hos os. Der er noget for enhver smag til både festlige lejligheder og til hverdagens mange gøremål. 

1 vare

pr. side
Sorter efter
Faldende orden
Filtrer efter
Størrelse
Sorter efter
Faldende orden
  1. G-Star Boy
    Strik

    Fra 549,00 kr

1 vare

pr. side
Sorter efter
Faldende orden

Drenge sweater høj kvalitet

Der er dømt høj kvalitet, når du handler drengesweater i mange spændende varianter her hos os. De mange populære mærker, som vi byder på i vores brede produktprogram giver dig mulighed for såvel:

  • Sweatre i klassiske designs
  • Sweatre i trendy og farverige designs
  • Sweatre i praktisk og funktionelle designs
  • Sweatre til festlige lejligheder

Find, hvad du lige står og mangler til basis-garderoben og til både fritid og festlige lejligheder. Der er noget, der matcher drenge i alle aldre i altid højeste kvalitet.

Trendy designs

Vi byder på altid trendy designs, når du handler hos NIELSENs. Med en finger på pulsen og altid populære mærker, så er der nok at vælge imellem - uanset, hvad du skal klæde dig på til. 

Drengene vil elske de mange spændende farverkombinationer, de flotte mønstre og den altid høje komfort, når du vælger sweater til drenge hos os.

Billige sweatre drenge

Vi fører et bredt udvalg af drenge sweatre til altid lave priser. Vi har sørget for højeste kvalitet samtidig med, at vi har skruet priserne i bund.

Stort udvalg af butikker

Du finder vores brede produktprogram i butikker over hele landet. NIELSENs - det smarteste modetøj til hele familien.

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV - CVR-nr. 30080076