Udsalget er startet - spar helt op til 50%

Fri fragt ved køb over 399,- Levering lige til døren

Overtøj

Her finder du sæsonens jakker og overtøj til drenge.

Leder du efter smarte drenge jakker, har vi et stort udvalg af sæsonens mest trendy jakker. Du kan f.eks. finde lækkert varmt overtøj til de kolde dage, eller hvad med en lidt tyndere jakke så du kan skabe det fede lag-på-lag look der er super trendy lige nu. Her er masser som du kan blive inspireret af.

6 varer

pr. side
Sorter efter
Faldende orden
Filtrer efter
Størrelse
pasform
Pris
Sorter efter
Faldende orden
 1. MONO BOY
  Vindjakke MILO 1720

  Fra 349,65 kr Normalpris 499,50 kr
 2. MONO BOY
  Vindjakke MILO 1720

  Fra 349,65 kr Normalpris 499,50 kr
 3. MONO BOY
  Vindjakke MILO 1720

  Fra 349,65 kr Normalpris 499,50 kr
 4. LMTD BOY
  Denim Jakke NLMATEM

  Fra 249,98 kr Normalpris 499,95 kr
 5. LEVIS BOY
  Jakke Hooded trucker

  Fra 454,30 kr Normalpris 649,00 kr
 6. HOUND BOY
  Denim Jakke

  Fra 299,98 kr Normalpris 599,95 kr

6 varer

pr. side
Sorter efter
Faldende orden

Smart overtøj til drenge

Vores udvalg af varmt overtøj til drenge er bredt og rummer sidste nye mode i kendte, trendy mærker. Du finder her et solidt bud på de styles, som er oppe i tiden lige nu, så hvis du er ude og shoppe tøj til din teenagedreng, kan du helt sikkert finde noget her.

Her i vores webshop kan du også finde inspiration til at prøve en ny stil, eller du kan søge efter dit favoritmærke. NIELSENs forhandler udover sine egne populære kvalitetsmærker, også en lang række kendte og populære mærker fra eksterne leverandører.

Lag-på-lag er et hit

Lag-på-lag stilen er et hit i modeverdenen lige nu, og ikke mindst blandt de unge. Det giver en afslappet stil, som de fleste drenge er vilde med, og sat sammen med et par fede jeans har man et look som både er komfortabelt og rigtig trendy lige nu.

Vores lækre jakker fuldender din fede stil, uden at du behøver tage den helt store pengepung frem.

Vi går op i kvalitet og service

NIELSENs kerneværdier at tilbyde et stort udvalg af modetøj i høj kvalitet, og vi går op i at være de bedste til kundeservice. Du kan derfor være sikker på at få en unik kundeoplevelse med personlig service, når du shopper i en af vores butikker.

Vi ønsker at kunne tilbyde modetøj til hele familien, til meget konkurrencedygtige priser. Derfor finder du altid lækkert modetøj til gode priser, når du shopper hos NIELSENs.

Få hjælp til dit tøjvalg

I vores webshop kan du finde inspiration til en ny trendy stil, og her er masser af lækkert tøj at vælge mellem. Somme tider kan det bare være svært at vælge, og er du i tvivl, er du altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Kom ind og få en snak med vores søde ekspedienter, de ved en hel masse om tøj og stil, og står altid klar til at vejlede dig i dit valg af jakke.

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV - CVR-nr. 30080076