Fri fragt på ordrer over 299 kr.

Makeover

NIELSENs makeover konkurrence

I foråret 2021 kunne NIELSENs fejre 60-års jubilæum.
Grundet corona, butiksnedlukninger og forsamlingsforbud havde vi desværre ikke mulighed for at fejre det i de rammer, vi ønskede. Men vi ønskede alligevel at markere vores jubilæum, og derfor udloddede vi en stor makeover konkurrence. En fest som skulle tilgodese vores kunder.
Ikke mindre end 5.500 deltog i vores konkurrence, og vi fandt de 3 heldige vindere. De flotte resultater kan du se her på siden, og vi håber, det giver et godt indblik i, hvad vi arbejder med i hverdagen.

Loises makeover

Loise Nielsen på 41 år havde et ønske om at lære, hvad der klædte hende efter et vægttab på knap 30 kg, og derfor meldte hun sig til NIELSENs makeover-konkurrence.

Sikre valg har præget Loises tøjstil, og hun har ikke turde bevæge sig ud af sin comfort-zone. At lære at se hendes krop på en ny måde efter et stort vægttab har været Loises motivation for ønsket om en makeover.

Det vil vi i NIELSENs rigtig gerne hjælpe med, og Loise har været i kyndige hænder hos vores dygtige sælgere og stylister en hel dag. Efter mange timers selvforkælelse er vi så glade for, at Loise har lært at sætte tøjet sammen på nye måder og at kunne style det op og ned, så basisgarderoben kan bruges til både hverdag og fest.

Se med i videoen herunder for at følge Loises makeover-dag, og klik på linket for at shoppe looket!


SHOP LOISES LOOK

Jannes makeover

Janne på 62 år følte, at hun var groet fast i gamle tøjvaner og drømte om at blive udfordret til at prøve noget nyt. Derfor var et lod i NIELSENs makeover-konkurrence en unik chance.

Inden den store makeover-dag håbede Janne på, at hun kunne blive præsenteret for tøj, hun ikke selv ville vælge og få nogle tips til, hvad der passer til hende. Og vi er så glade for, at vi har kunnet få lov til at hjælpe hende med dette. Med sig har Janne fået en masse inspiration til nye og spændende outfits bestående af tøj, hun normalt aldrig selv ville tage frem i en butik.

Se Jannes makeover i videoen, og klik på linket, hvis du vil shoppe hendes outfit!

SHOP JANNES LOOK

Kristinas makeover

47-årige Kristina har tabt 33 kilo og har siden haft svært ved at finde tøj, der klædte hende og hendes nye krop. Så glæden var stor, da hun fandt ud af, at hun var en af de tre heldige vindere af vores makeover-konkurrence.

Efter vægttabet havde hun prøvet kræfter med nogle lidt andre styles, men drømmescenariet for makeoveren var helt sikkert at finde det rigtige tøj, som passer til hende. I løbet af dagen blev hun derfor præsenteret for nye og fede looks og har fået en masse gode råd med sig videre. Der blev helt sikkert rykket grænser, men for Kristina var det en rigtig god oplevelse.

Se Kristinas makeover i videoen, og klik på linket, hvis du vil have fingrene i det fine look!

SHOP KRISTINAS LOOK