Fri fragt på ordrer over 299 kr.

Konkurrencebetingelser

Om konkurrencen:

Konkurrencen afholdes af NIELSENs som drives af:

NIELSENs A/S
Hvidkærvej 31C
5250 Odense SV
CVR-nr.: 30080076

Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af det medie hvorpå den afholdes; f.eks. Facebook, E-mail, Instagram el. lign. Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til NIELSENs A/S på følgende e-mail adresse: kundeservice@nielsens.dk

Præmie:

I konkurrencen udloddes der to gavekort til en værdi af 200 kr. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne vil få sin præmie tilsendt elektronisk pr. e-mail.

Tidsforløb:

Konkurrencen starter søndag den 5. december 2021, og afsluttes onsdag den 15. december 2021

Deltagelse i konkurrencen:

Du deltager i konkurrencen om gavekortene ved at følge instruktionerne, som er angivet i den opdatering, der linker til nærværende konkurrencebetingelser.

For at deltage i konkurrencen skal du minimum være 18 år gammel og bosiddende i Danmark.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget, og hver person kan kun deltage i konkurrencen én gang.

Deltagelse i konkurrencen efter den angivet frist vil ikke komme i betragtning. Det er NIELSENs A/S, der afgør om deltagelsen, er forgået rettidigt og kan godkendes. Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen kommer rettidigt frem.

Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder NIELSENs A/S sig retten til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencereglerne, og at NIELSENs A/S må kontakte dig pr. e-mail i tilfælde af, at du har vundet konkurrencen.

Besked til vinderne:

Vinderne bliver kontaktet på den angivet e-mailadresse med henblik på udlevering af præmien. Vinderne udtrækkes ved hjælp af et simpelt lodtrækningsprincip blandt alle deltagerne i konkurrencen. Har vinderen ikke svaret indenfor 5 hverdage efter henvendelsen af NIELSENs A/S, forbeholder NIELSENs A/S retten til at finde en ny vinder.

NIELSENs A/S kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for eller udsættes for krav om kompensation som følge at, at en anden vinder udtrækkes, fordi den første vinder, ikke opdager en besked om gevinst.

Privatlivspolitik:

Få yderligere informationer her.

Brug af oplysninger:

Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen, vil ikke blive afgivet til 3.-part og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.