Find dit outfit til konfirmationen 2017

KONFIRMAND 'FOTODAGEN'

Tjek videoen ud fra fotooptagelsen!

SKARPHED I OUTFITTET

Flot jakkesæt til konfirmanden 2017
_n9a0052_470x700
nifty-logo_470x700
_n9a1092_470x700

 

NIFTY KONFIRMAND KOLLEKTION giver masser af lækre muligheder for konfirmanden. Og du får det ypperste inden for kvalitet og pasform.

NIFTY SKJORTERNE er lavet i den lækreste bomuld, der sikrer en super flot fremtoning og pasformen er flot slimfit.

NIFTY BLAZERNE er i en unik kvalitet, fyldt med dybde i stoffet og Nifty sikrer at looket er 'lige i skabet', hver gang du tager den på. NIFTY har kræset for deltaljer i konfirmand kollektionen som ses i foret, knapper og knaphuller. 

Så du skal ikke bekymre dig om dit look - du vil føle dig super skarp, i kirken, under festmiddagen, ja hele dagen - så du skal blot slappe af og nyde din store dag.

 

GÅ IKKE NED PÅ UDSTYR

Nifty Blazer konfirmand 2017
konfirmand i butterfly og skjorte på trappe
_n9a0908_470x700
_n9a0813_470x700

 

SØRG FOR AT HAVE UDSTYRET TOPTUNET! Slips, butterfly, slipsenål, tørklæde, knaphulsblomst og sågar sokker – alle disse ting er prikken over i'et, som er med til at skabe en stilfuld styling. Accessories er nemme redskaber til at lade din personlige stil komme til udtryk. Der er ingen tvivl om at slipset er det mest klassiske, mens butterflyen er mere frisk i udtrykket. Giv endelig los foran spejlet og find ind til dit personlige look.

FÅ DET BEDSTE FREM

Nifty Læderlook jakke konfirmand 2017
_n9a0355_470x700
_n9a0485_470x700
_n9a0581_470x700

 

NIFTY følger tidens tendenser, hvor farven blå er dominerende og der er tænkt over detaljen. Blazersnittet er slimfit og lidt kortere, hvilket giver en sej smal silhuet. 

Nifty giver dig flere muligheder, når du skal kombinere dit outfit. Jakkesæt med skjorte og et slips/butterfly passer perfekt til din festlige konfirmation, hvor stilen er i centrum. Nifty giver dig også mulighed for at få et mere casual moderne look i et jakkesæt, hvis du dropper skjorten og slipset. Fold dine blazerbukser et par gange op, som var det jeans og tag en polo t-shirt på i stedet. Der får du ikke det stramme look, som mange mener et slips har, men beholder stadig den cool elegance som jakkesættet giver.

Nifty præsenterer en sej bomber læderlook jakke, som du kan bruge på dagen for din konfirmation, men den er mindst lige så cool når festen er forbi.

Vi er helt sikre på, at vi har et outfit, der får det bedste frem i dig.