FRI FRAGT TIL PAKKESHOP!

KONFIRMAND 2022

Stort udvalg til gode priser

MIX'N MATCH DIN STIL

Klassisk i sort, vovet i tern eller casual cool i overshirt? Mix og match dit look præcis som du kan lide det og lad din personlige stil skinne igennem. Vi har gjort det nemt for dig - tjek den seje konfirmationskollektion fra Nifty Boy.

BOOK EN PERSONLIG SHOPPER

Som noget nyt kan du booke tid hos en af vores dygtige stilguides til personlig shopping. Vi sørger for, at du i ro og mag og med den rigtige rådgivning, kan finde det helt rette look til din store dag. Ring til eller kig forbi din NIELSENs butik for at booke tid. 

BYTTEGARANTI

Du kan trygt købe dit konfirmationstøj hos os. Vi ved, at drenge i konfirmationsalderen hurtigt kan få vokseværk. Derfor bytter vi dit konfirmationstøj helt frem til din store dag - uanset hvornår på året den ligger. Vi bytter med et smil og hjælper dig med det helt rette look, i den rette størrelse.

BLIV INSPIRERET

Tjek vores konfirmandkatalog og bliv inspireret til din store dag!

SHOP KONFIRMAND 2021 SHOP KONFIRMAND 2021
LEVERING DIREKTE TIL DØREN LEVERING DIREKTE TIL DØREN
HURTIG OG SIKKER LEVERING HURTIG OG SIKKER LEVERING

Konfirmand katalog 2022

Kig i vores nye katalog, hvor du kan se vores styles til de nye konfirmander i 2022.

Bemærk! Enkelte styles er på nuværende tidspunkt ikke på lager.


KLIK HER

Konfirmandkollektion 2022

KONFIRMATIONSTØJ TIL DRENGE 2022

NIELSENs har styr på konfirmationstøjet til drengen der skal konfirmeres i 2022. Bliv inspireret i vores store konfirmationskatalog og kig forbi webshoppen eller en af vores fysiske butikker i hele landet. Vi har gjort det let at vælge det rigtige look til den store dag.

KLASSISK, CASUAL, COOL KONFI LOOK

Tøjet til konfirmanden skal føles rigtigt på den store dag. Det må gerne afspejle, hvem du er og din stil. Derfor har vi skabt brandet NIFTY til konfirmanden, der ved, hvad han vil have. Kollektionen af jakkesæt, vest og skjorter samt tilbehør som butterfly og slips, byder både på rene, stilfulde og klassiske looks, kombineret med modens tendenser og et mere casual udtryk til dig som der hører til den mere afslappede KONFI type. Vi har lagt vægt på detaljer, finish og ikke mindst god kvalitet til priser hvor alle kan være med.

MIX OG MATCH TIL DIG DER SKAL KONFIRMERES

Vi har skabt en kollektionen, der kan mixes og matches på kryds og tværs. Farver som ren blå, marineblå, grå og sort går igen og snittet er klassisk, men skarpt og moderigtigt. Det samme gælder for striber og tern. Du kan sagtens matche et par bukser i tern med en klassisk sort jakke samt en skjorte med sporty striber og supplere med en ternet vest. I butikkerne hjælper vi selvfølgelig gerne med at sammensætte sættet. Du kan købe sættet online og prøve looket hjemme hos dig selv, eller besøge en af vore 18 butikker, hvor vi står klar med vejledning og hjælp til at guide dig i den rigtige retning, både hvad angår størrelse og look.

DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY

Det skal ikke være kedeligt, selvom konfirmationsdagen er lig med næsten voksen og en tur i kirken. Årets konfirmandkollektion byder derfor på det skarpe sorte SUIT eller det klassiske blå sæt, men med mulighed for at lege med farvekombinationer og detaljer som sporty striber, lommeklud og butterfly. Du skal føle dig tilpas, valget er dit. Det er uanset om du er til vest, slips, butterfly, T-shirt eller skjorte, formelt eller afslappet. Måske kan noget af outfittet endda gå igen til Blå Mandag. Vi har noget for enhver smag. Til enhver type.

HUSK TILBEHØRET TIL KONFIRMATIONSTØJET

Hvis det gerne må være lidt ekstra festligt, kan du gå all in på et look med bukser, jakke, slips, lommeklud og vest. Med en vest, kan du for eksempel smide jakken til festen lidt senere, men stadig holde fast i det festlige ydre. Vi har flere bælter, slips og butterflys at vælge imellem. Når du køber konfirmationstøj som jakke bukser hos NIELSENS får du desuden en gratis kreditkortholder med i købet

Klik rundt i webshoppen eller kig forbi butikken og find det look, der passer til dig.