Find smart konfirmandtøj til drenge her
Konfirmand tøj til drenge 2019
smart konfirmandtøj til drenge fra Nielsens
Jakkesæt til drenge konfirmand
KONFIRMAND
Stort udvalg til gode priser På konfirmationsdagen er det KONFIRMANDEN der er i centrum. Det er dagen, hvor drenge bliver til mænd og træder ind i de voksnes rækker. det skal gøres med stil...DIN STIL.

NIFTY er et gammelt amerikansk udtryk, som betyder SMART, ELEGANT og STILFULD, og er til teenageren, der går op i KVALITET og FINISH.

Til konfirmanden der gerne vil være KLASSISK klædt på til den store dag, finder du LÆKKERT konfirmationstøj med et TWIST af TERN, en snert af FARVE eller bare CASUAL COOL.

Det behøver ikke være kedeligt at have god stil. Det behøver ikke være kedeligt at være NÆSTEN voksen.

Jakkesæt fra NIFTY

kr. 999.00

DE FEDESTE TRENDS TIL KONFIRMANDEN

KONFIRMAND TØJ `19
stort udvalg
Jakkesæt til drenge
konfirmandtøj til drenge

FESTKLAR

KONFIRMATIONSTØJ TIL DRENGE

NIELSENS HAR STYR PÅ KONFIRMATIONSTØJET TIL DRENGEN DER SKAL KONFIRMERES i 2019. BLIV INSPIRERET I VORES STORE KONFIRMATIONSKATALOG ELLER KIG FORBI WEBSHOPPEN ELLER EN AF VORES FYSISKE BUTIKKER I HELE LANDET. VI HAR GJORT DET LET AT VÆLGE DET RIGTIGE LOOK TIL DEN STORE DAG.

KLASSISK, CASUAL, COOL KONFI LOOK

Tøjet til konfirmanden skal føles rigtigt på den store dag. Det må gerne afspejle, hvem du er og din stil. Derfor har vi skabt brandet NIFTY til konfirmanden, der ved, hvad han vil have. Kollektionen af jakkesæt, vest og skjorter samt tilbehør som butterfly og slips, byder både på rene, stilfulde og klassiske looks, kombineret med modens tendenser og et mere casual udtryk til dig som der hører til den mere afslappede KONFI type. Vi har lagt vægt på detaljer, finish og ikke mindst god kvalitet til priser hvor alle kan være med.

MIX OG MATCH TIL DIG DER SKAL KONFIRMERES

Vi har skabt en kollektionen, der kan mixes og matches på kryds og tværs. Farver som ren blå, marineblå, grå og sort går igen og snittet er klassisk, men skarpt og moderigtigt. Det samme gælder for striber og tern. Du kan sagtens matche et par bukser i tern med en klassisk sort jakke samt en skjorte med sporty striber og supplere med en ternet vest. I butikkerne hjælper vi selvfølgelig gerne med at sammensætte sættet. Du kan købe sættet online og prøve looket hjemme hos dig selv, eller besøge en af vore 18 butikker, hvor vi står klar med vejledning og hjælp til at guide dig i den rigtige retning, både hvad angår størrelse og look.

DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY

Det skal ikke være kedeligt, selvom konfirmationsdagen er lig med næsten voksen og en tur i kirken. Årets konfirmandkollektion byder derfor på det skarpe sorte SUIT eller det klassiske blå sæt, men med mulighed for at lege med farvekombinationer og detaljer som sporty striber, lommeklud og butterfly. Du skal føle dig tilpas, valget er dit. Det er uanset om du er til vest, slips, butterfly, T-shirt eller skjorte, formelt eller afslappet. Måske kan noget af outfittet endda gå igen til Blå Mandag. Vi har noget for enhver smag. Til enhver type.

HUSK TILBEHØRET TIL KONFIRMATIONSTØJET

Hvis det gerne må være lidt ekstra festligt, kan du gå all in på et look med bukser, jakke, slips, lommeklud og vest. Med en vest, kan du for eksempel smide jakken til festen lidt senere, men stadig holde fast i det festlige ydre. Vi har flere bælter, slips og butterflys at vælge imellem. Når du køber konfirmationstøj som jakke + bukser hos NIELSENS får du desuden en gratis kreditkortholder med i købet

Klik rundt i webshoppen eller kig forbi butikken og find det look, der passer til dig.

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV