Fri fragt på ordrer over 299 kr.

KONFIRMAND 2023

SHOP KONFIRMAND 2023
LEVERING DIREKTE TIL DØREN
HURTIG OG SIKKER LEVERING

Konfirmandkatalog 2023

Kig i vores nye konfirmandkatalog, hvor du kan se vores styles til de nye konfirmander i 2023.

I kataloget finder du både inspiration til din store dag men også alle de nye trends!

Find dit yndlings-outfit her på webshoppen eller kom ned i en af vores butikker efter nytår og bliv vejledt af vores dygtige personale der altid er klar til at tage hånd om dine behov. 

KLIK HER

Konfirmandkollektionen 2023

Stort udvalg til gode priser

MIX & MATCH

Er du til det tidløse, klassiske look? Eller ønsker du et konfirmationsoutfit, der ikke nødvendigvis er ensfarvet? Så er det muligt at mixe & matche alle vores styles på kryds og på tværs af hinanden. Style et par lyse bukser med en blå jakke, tilføj lidt ekstra farve til det sorte jakkesæt med en lyseblå vest - eller noget helt tredje. Her er det kun dig og din fantasi, der sætter grænser. 

BOOK EN PERSONLIG SHOPPER

Vil du have hjælp til at sammensætte det helt rigtige sæt tøj til den store dag? Eller ønsker du inspiration til, hvordan du kan mixe & matche de fede styles fra vores konfirmationskollektion? Så kan du booke en personlig shopper hos os.

Kontakt din lokale NIELSENs og book en tid allerede i dag - det er helt GRATIS! Så hjælper vores dygtige personale dig med at gøre dig helt klar til din konfirmation.

BLIV INSPIRERET

Tjek vores konfirmandkatalog og bliv inspireret til din store dag!

BYTTEGARANTI

Du kan trygt købe dit konfirmationstøj hos os. Vi ved, at drenge i konfirmationsalderen hurtigt kan få vokseværk. Derfor bytter vi dit konfirmationstøj helt frem til din store dag - uanset hvornår på året den ligger. Vi bytter med et smil og hjælper dig med det helt rette look, i den rette størrelse.

RECYCLE - REUSE - REDUCE

Kan bæredygtighed og fedt design gå op i en højere enhed? Det er vi overbeviste om, og derfor er en stor del af vores konfirmationskollektion i 2023 lavet af de unikke og innovative REPREVE®-fibre.

REPREVE® transformerer genanvendte materialer, herunder plastikflasker, til et garn, der kan laves om til blandt andet de fedeste jakkesæt - helt uden at der er gået på kompromis med hverken kvalitet eller komfort.