Pga. Covid-19 må du i øjeblikket forvente længere leveringstid på 1-6 hverdage. Vi pakker så hurtigt vi kan.

KONFIRMAND 2021

Stort udvalg til gode priser

I år er trenden for KONFIRMANDEN at mixe & matche farver og mønstre, og hos NIELSENs har vi gjort det nemt for dig med vores COOL kollektion fra Nifty.

NIFTY er et gammelt amerikansk udtryk, som betyder SMART, ELEGANT og STILFULD, og er til teenageren, der går op i KVALITET og FINISH.

Igen i år afholder vi vores populære KONFIRMANDSHOWS hvor du kan se den nye kollektion og få ideer til at mixe vores styles så det passer til netop DIN STIL. Kom også ind til vores konfirmand-aftener hvor du kan få god vejledning til at stå SKARPT på den store dag.

Vi har også lavet et fedt KATALOG som du også kan tjekke ud!

SHOP KONFIRMAND 2021 SHOP KONFIRMAND 2021
LEVERING DIREKTE TIL DØREN LEVERING DIREKTE TIL DØREN
HURTIG OG SIKKER LEVERING HURTIG OG SIKKER LEVERING

Konfirmand katalog 2021

Kig i vores nye katalog, hvor du kan se vores styles til de nye konfirmander i 2021. 


KLIK HER

Konfirmandkollektion 2021

KONFIRMATIONSTØJ TIL DRENGE 2021

NIELSENs har styr på konfirmationstøjet til drengen der skal konfirmeres i 2021. Bliv inspireret i vores store konfirmationskatalog og kig forbi webshoppen eller en af vores fysiske butikker i hele landet. Vi har gjort det let at vælge det rigtige look til den store dag.

KLASSISK, CASUAL, COOL KONFI LOOK

Tøjet til konfirmanden skal føles rigtigt på den store dag. Det må gerne afspejle, hvem du er og din stil. Derfor har vi skabt brandet NIFTY til konfirmanden, der ved, hvad han vil have. Kollektionen af jakkesæt, vest og skjorter samt tilbehør som butterfly og slips, byder både på rene, stilfulde og klassiske looks, kombineret med modens tendenser og et mere casual udtryk til dig som der hører til den mere afslappede KONFI type. Vi har lagt vægt på detaljer, finish og ikke mindst god kvalitet til priser hvor alle kan være med.

MIX OG MATCH TIL DIG DER SKAL KONFIRMERES

Vi har skabt en kollektionen, der kan mixes og matches på kryds og tværs. Farver som ren blå, marineblå, grå og sort går igen og snittet er klassisk, men skarpt og moderigtigt. Det samme gælder for striber og tern. Du kan sagtens matche et par bukser i tern med en klassisk sort jakke samt en skjorte med sporty striber og supplere med en ternet vest. I butikkerne hjælper vi selvfølgelig gerne med at sammensætte sættet. Du kan købe sættet online og prøve looket hjemme hos dig selv, eller besøge en af vore 18 butikker, hvor vi står klar med vejledning og hjælp til at guide dig i den rigtige retning, både hvad angår størrelse og look.

DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY

Det skal ikke være kedeligt, selvom konfirmationsdagen er lig med næsten voksen og en tur i kirken. Årets konfirmandkollektion byder derfor på det skarpe sorte SUIT eller det klassiske blå sæt, men med mulighed for at lege med farvekombinationer og detaljer som sporty striber, lommeklud og butterfly. Du skal føle dig tilpas, valget er dit. Det er uanset om du er til vest, slips, butterfly, T-shirt eller skjorte, formelt eller afslappet. Måske kan noget af outfittet endda gå igen til Blå Mandag. Vi har noget for enhver smag. Til enhver type.

HUSK TILBEHØRET TIL KONFIRMATIONSTØJET

Hvis det gerne må være lidt ekstra festligt, kan du gå all in på et look med bukser, jakke, slips, lommeklud og vest. Med en vest, kan du for eksempel smide jakken til festen lidt senere, men stadig holde fast i det festlige ydre. Vi har flere bælter, slips og butterflys at vælge imellem. Når du køber konfirmationstøj som jakke bukser hos NIELSENS får du desuden en gratis kreditkortholder med i købet

Klik rundt i webshoppen eller kig forbi butikken og find det look, der passer til dig.