Super september - Fri fragt hele måneden!

JOBS & KARRIERE

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst, og har en ambition om at være blandt de bedste til kundeservice. Vi lægger stor vægt på faglig og personlig udvikling, og som en del af NIELSENs skal du være en holdspiller med godt humør.

Hos NIELSENs arbejdes der meget seriøst og professionelt med salg og service, og der lægges stor vægt på at skabe gode resultater hver dag. Af samme grund videreuddannes medarbejderne løbende med kurser inden for salg og kundeservice m.m.

NIELSENs hovedkontor ligger i Odense, men vi har brug for medarbejdere til vores butikker i hele landet. Vi har mange forskellige typer af jobs - f.eks.:

 • Butikschef
  Butikschefen leder og fordeler arbejdet i henholdsvis herre- og dame-afd. Går forrest og motiverer medarbejderne, lægger arbejdsplaner og budgetter og har fokus på at optimere service og salgsresultater for butikken.

 • Souschef
  Souschefen er butikschefens højre hånd. Ud over salgsarbejdet er souschefen med med til at planlægge samt lede og motivere de øvrige medarbejdere. Og har desuden ansvaret for nogle af butikkens leverandører.

 • Afdelingsleder
  Afdelingslederen leder teenz-afdelingen med tøj til drenge og piger i alderen 8-16 år, og refererer til butikschefen for herre-afd.

 • Salgsassistent
  Salgsassistenten servicerer og rådgiver kunderne og giver gerne styling tips, så kunden får en god oplevelse og går ud af butikken med tøj, som de bliver glade for og giver dem lyst til at komme igen.

 • Salgsassistance
  Salgsassistancer assisterer i weekender eller i travle perioder.

 • Salgsassistent elev
  Salgsassistent elever indgår i det daglige arbejde med salg, kundeservice og rådgivning og får samtidig en elevuddannelse som salgsassistent med speciale i tekstil. Læs mere om at være elev i NIELSENs her.

Fælles for alle NIELSENs medarbejdere er at de dagligt gør en stor og engageret indsats for at NIELSENs forbliver kundernes foretrukne butik at købe tøj i og et godt sted at arbejde.

Har du lyst til arbejde hos NIELSENs, så send os en uopfordret ansøgning eller søg et af de ledige jobs herunder.

LEDIGE STILLINGER:

SALGSASSISTENT (15-20 TIMER)

HJØRRING - METROPOL SHOPPING / DAME-AFD.

SALGSASSISTENT (20 TIMER)

ROSENGÅRDCENTRET - ODENSE / DAME-AFD.

ELEV-STILLINGER:

ELEV (Hurtigst muligt)

VESTSJÆLLANDSCENTRET / HERRE-AFD.

Er du vild med tøj og mode? Bliv salgselev hos Nielsens

BLIV ELEV I NIELSENs

Drømmer du om at betjene og vejlede kunder og er du vild med tøj og mode? Så er en uddannelse som salgsassistent hos NIELSENs noget for dig.
Uddannelsen veksler mellem praktik i en af vores butikker og skoleophold sammen med andre NIELSENs elever, hvor du bliver grundigt lært op inden for butiksdrift med speciale i tekstil (tøj og mode).

Vi tilbyder et struktureret og udfordrende elevforløb og giver gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Se mere om elevuddannelsen i Nielsens

UOPFORDRET ANSØGNING

Hvis du ikke finder dit drømmejob slået op her, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til: job@nielsens.dk.

Skriv venligst i emnefeltet i din mail hvilken jobtype, du søger, samt i hvilken butik/afdeling.

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV - CVR-nr. 30080076