Fri fragt på ordrer over 299 kr.

Elever til NIELSENs butikker i hele landet

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

Mere information

VI TILBYDER

Vi lægger vægt på kundeservice og prioriterer at uddanne vores elever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110%. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder, for dig der vil! Succesen afhænger af dig.

VI FORVENTER

  • Du er vild med tøj og modebranchen
  • Du besidder den rette sammensætning af ambition, drive, serviceminded fremtoning, arbejdsomhed, team spirit og godt humør
  • Du kan håndtere travle perioder med overskud, ro og smil i stemmen
  • Du kan lide at tale med mennesker
  • Du tør udfordre dig selv i salg/kampagner, overfor kunder og prøve nye tiltag

UDDANNELSEN

Det er en forudsætning, at du har gennemført EUD Business/detail, EUX Business med kvalifikationer til detailuddannelsen med specialer - alternativt STX, HF, HTX inkl. EUS forløb eller HHX.

Se mere om elevuddannelsen i NIELSENs her

Ansøgning:
Se herunder hvilke butikker og afdelinger, der søger elev, og send din ansøgning hurtigst muligt direkte til den butik, du ønsker at søge hos.
Vi fjerner butikkerne fra listen efterhånden, som elevstillingerne bliver besat.


Butikker

HADERSLEV

  • Teenz-afd. søger 1 elev til start efter aftale. Ansøgning til: job.hah@nielsens.dk. For yderligere information kontakt butikschef Michael Skibsted på tlf. 6310 9935.

KOLDING STORCENTER
  • Herre-afd. søger 1 elev til start efter aftale. Ansøgning til: job.koch@nielsens.dk. For yderligere information kontakt butikschef Gary M. Clausen på tlf. 6310 9943.