Fri fragt på ordrer over 299 kr. 

Jobs & karriere

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst, og har en ambition om at være blandt de bedste til kundeservice. Vi lægger stor vægt på faglig og personlig udvikling, og som en del af NIELSENs skal du være en holdspiller med godt humør.

Hos NIELSENs arbejdes der meget seriøst og professionelt med salg og service, og der lægges stor vægt på at skabe gode resultater hver dag. Af samme grund videreuddannes medarbejderne løbende med kurser inden for salg og kundeservice m.m.

Har du lyst til arbejde hos NIELSENs, så send os en uopfordret ansøgning til job@nielsens.dk eller søg et af de ledige jobs herunder.

Vi har mange forskellige typer jobs

NIELSENs hovedkontor ligger i Odense, men vi har brug for medarbejdere til vores butikker i hele landet. Vi har mange forskellige typer af jobs - f.eks.:


Butikschef

Butikschefen leder og fordeler arbejdet i henholdsvis herre- og dame-afd. Går forrest og motiverer medarbejderne, lægger arbejdsplaner og budgetter og har fokus på at optimere service og salgsresultater for butikken.


Souschef

Souschefen er butikschefens højre hånd. Ud over salgsarbejdet er souschefen med til at planlægge samt lede og motivere de øvrige medarbejdere. Og har desuden ansvaret for nogle af butikkens leverandører.


Afdelingsleder

Afdelingslederen leder teenz-afdelingen med tøj til drenge og piger i alderen 8-16 år, og refererer til butikschefen for herre-afd.


Salgsassistent

Salgsassistenten servicerer og rådgiver kunderne og giver gerne styling tips, så kunden får en god oplevelse og går ud af butikken med tøj, som de bliver glade for og giver dem lyst til at komme igen.


Salgsassistance

Salgsassistancer assisterer i weekender eller i travle perioder.


Salgsassistent elev

Salgsassistent elever indgår i det daglige arbejde med salg, kundeservice og rådgivning og får samtidig en elevuddannelse som salgsassistent med speciale i tekstil. Læs mere om at være elev i NIELSENs her.


Fælles for alle NIELSENs medarbejdere er at de dagligt gør en stor og engageret indsats for at NIELSENs forbliver kundernes foretrukne butik at købe tøj i og et godt sted at arbejde.