Fri fragt på ordrer over 299 kr. 

Shop tøj til hele familien

Altid fri fragt til NIELSENs butikker.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage
Godkendt af e-mærket

Er du klar til forår?

Nu begynder solen så småt at titte frem og de varme forårsdage kommer tættere på. Det betyder også at garderoben for mange trænger til en fornyelse. De mørke farver skal skiftes ud med nogle lyse. 

Hos NIELSENs har vi en masse forårsfavoritter klar til dig, både online og i vores 16 fysiske butikker. 

Shop nyheder til kvinder her

Er du medlem af vores kundeklub?

Som medlem af NIELSENs kundeklub får du adgang til specielle VIP events, eksklusive tilbud og du optjener altid 3% bonus på dine køb. Du kan bruge din bonus, når du handler online eller i butik.

  1. Det er gratis at blive medlem
  2. Optjen altid 3% bonus
  3. Eksklusive tilbud
Læs mere

Tøjbutik til hele familien

I NIELSENs tøjbutik kan du købe tøj online til dame, herre, teenz pige og teenz dreng 8-16 år. Du kan vælge tøj fra over 80 kendte mærkevarer og hos NIELSENs finder du altid de sidste nye trends indenfor dametøj, herretøj og børnetøj. NIELSENs er en tøjbutik med tøj til hele familien i alle størrelser og til konkurrencedygtige priser. NIELSENs har alt fra den perfekte basisgarderobe til den sidste nye mode til hverdag og fest. Så uanset hvilket tøj du er på udkig efter, finder du helt sikkert tøj, der matcher din personlige stil. Vi har alle tøjkategorier og masser af cool accessories til at pifte dit look op og give det ekstra kant. Køb dit nye tøj online i dag og få dit tøj hurtigt leveret. Vi giver altid vores kunder den bedste service, så du kan trygt handle tøj online eller i din NIELSENs tøjbutik. Vores kunder vurderer NIELSENs som fremragende på Trustpilot. Vi glæder os til, at du shopper tøj hos os.