Shorts

8 Produkter

JBS Badebukser DKK 249.95
JBS Badebukser DKK 249.95
JBS Badebukser DKK 249.95
JBS Badebukser DKK 249.95
JBS Badebukser DKK 249.95
JBS Badebukser DKK 249.95
JBS Badebukser DKK 249.95
JBS Badebukser DKK 249.95

Shorts til herrer

Bliv klar til varme og bare ben, med nogle af vores fede shorts. Denne sommer behøver du ikke være casual bare fordi du skal have shorts på. Køb et par shorts med chino-look og par dem med et polo, for et stilet look.

Gå sommeren i møde med lige præcis den stil, der passer dig. Om du er sporty, stilet eller helt casual er der et par shorts til dig.

Med mærker som Kantt, Selected Homme og Lyle & Scott er der både stilede, sporty og casual, shorts-styles. Hvis du er til Cargo shorts har vi flere forskellige slags på webshoppen. Tag et kig og find lige præcis den sommerstil, der passer til din garderobe.


Hvem har vi shorts til?

Vi har sommershorts til alle aldre og størrelser. Hvis familien også skal have shorts kan du også finde dem under dame shorts, drenge shorts og pige shorts, hvor der også er masser af styles, der kan passe til enhver livsstil. Så kig lidt rundt, vi har både billige kvalitets shorts og velkendte mærker at kigge efter.


SKAL shorts gå til under knæene?

Det korte svar er nej.

Det lange svar er at selvom det er på mode at have kortere shorts på i øjeblikket er knickers stadigvæk shorts. Knælange shorts er praktiske når du skal ud i naturen for at beskytte dig fra planter som brændenælder eller fra at skrabe dine knæ. De holder dig stadig dejligt afkølet, hvilket jo er den store grund til at tage shorts på i første omgang.


Hvordan styler jeg mine shorts?

Der er flere måder du kan style dig selv her til sommer. Et par sneakers, et par performance stretch shorts, samt en let skjorte med opsmøgede ærmer, giver et løst casual look, der også virker fint på jobbet!

Bliver det rigtig varmt kan skjorten skiftes ud med en kortærmet version.