Gratis fragt til Pakkeshop! Forlænget retur t.o.m. 15/1! Pga. Black Week kan der forekomme lidt længere leveringstid.

Jeans

8 Produkter

KANTT Stretch Jeans TIM 120 DKK 299.50 DKK 399.50
KANTT Jeans TIM 121 DKK 299.50 DKK 399.50
KANTT Stretch Jeans TIM 122 DKK 299.50 DKK 399.50
KANTT Stretch Jeans TIM 124 DKK 299.50 DKK 399.50
KANTT Stretch Jeans DAVID 219 DKK 299.50 DKK 499.50
KANTT Stretch Jeans DAVID 221 DKK 299.50 DKK 499.50
KANTT Stretch Jeans DAVID 222 DKK 299.50 DKK 499.50
KANTT Stretch Jeans DAVID 223 DKK 299.50 DKK 499.50

Fede jeans til mænd

Der findes nærmest ikke en herregarderobe, der ikke indeholder mindst et par jeans til mænd. Det er der op til flere rigtig gode grunde til, men først og fremmest handler det om, at herre jeans er lette at bruge til både hverdag og fritid – og har du først fundet det rigtige par jeans til mænd, har du det perfekte fundament til et væld af forskellige udtryk og til mange anledninger.

Hos NIELSENs lægger vi rigtig meget arbejde i at kunne tilbyde de allerbedste jeans til mænd – og selvfølgelig til en rigtig god pris. Så selvom du udvælger dig et par billige herre jeans, er det ikke ensbetydende med, at der er gået på kompromis. Tværtimod! Vores jeans herre kollektion indeholder nemlig kun herre jeans i rigtig høj kvalitet. De er moderigtige, de er velsiddende, de er lækre. De har kort sagt alt det, som du søger i et par fede jeans til mænd.

Sådan vælger du det bedste par jeans til mænd

Det kan være lidt af en udfordring at finde det rigtige par jeans til mænd. Dine jeans herre skal nemlig ikke kun passe ind i din eksisterende garderobe og stil – de skal også passe til din kropsbygning. Er du i tvivl om, hvilket par jeans til mænd der vil komplimentere dig, har vi her forsøgt at lave en hurtig guide til, hvilke modeller der er at vælge mellem.

  • Herre jeans med løs pasform: Denne model kan kendes ved det lidt baggy udtryk. Det er en rummelig buks med god plads ved både talje og ned, og så har den løse bukseben.
  • Herre jeans med regular fit: Dette er den helt klassiske form for jeans til mænd, og de er også elsket af mange. Disse jeans til herre har helt lige ben og en forholdsvis bred buksebensåbning. Herre jeans med denne pasform er gode til manden, der ønsker et afslappet hverdagslook.
  • Herre jeans med taperet fit: Denne type af jeans til mænd kan kendes ved at have en løs pasform ved lårene, mens de sidder mere til omkring skinnebenet.
  • Herre jeans med slim fit: Jeans til mænd med slim fit er utrolig populære. De sidder ikke helt løst, men de er heller ikke helt stramme. Slim fit jeans til herre er almindelige omkring taljen og hofterne, mens de sidder lidt mere til ved lårene og læggene. Denne type herre jeans har også smalle benåbninger.
  • Herre jeans med skinny fit: Er du til fede herre jeans, der sidder godt til, skal du vælge et par skinny jeans. Denne type jeans til mænd er helt tætsiddende og har en smal benåbning.

Der findes med andre ord mange forskellige jeans til mænd at vælge mellem. Hvilken pasform, du skal gå med, kommer helt an på din kropsbygning, men heldigvis findes der så mange forskellige fede jeans til mænd, at der helt sikkert også findes et par, der sidder fantastisk på dig. Du kan med fordel også lige tage et kig på vores jeansguide, hvor vi giver et indblik i, hvad de forskellige jeansmærker kan hver især.

Brug dine jeans til mænd sammen med alle dine favorititems

Jeans til mænd er ikke kun supersmarte – de er yderst anvendelige, og det er derfor også let at style dem med mange af de favorit items, du allerede har i garderobe. Fede jeans til mænd passer nemlig perfekt til næsten alt herretøj, hvis blot man formår at sammensætte farver og stil korrekt.

Herre jeans er først og fremmest perfekte til hverdagsbrug, hvor du gerne vil se stilet og smart ud, uden at du er overdressed. Brug dit par jeans herre til en klassisk polo eller t-shirt og et par sneakers, og så har du det perfekte antræk til både hverdag og fritid.

Det er dog også let at style dine yndlingsjeans til mænd til de lidt finere anledninger – det kunne eksempelvis være en hyggelig fødselsdag eller måske et vigtigt møde på jobbet. Her kan du snildt vælge at sætte dine jeans til mænd sammen med en skjorte og en blazer, der tilsammen skaber et fedt look til den stilbevidste mand.

Altid et stort udvalg af jeans til mænd

Hvis du er på jagt efter billige jeans mænd, skal du et smut forbi NIELSENs. Vi har mange års erfaring inden for tøjbranchen. Vi ved, hvad der sker på modefronten, og vi er altid med på de nyeste trends – derfor kan du altid være sikker på at finde et par fede jeans til mænd hos os. Så surf rundt på vores side og lad dig inspirere af vores billige jeans til herre, eller besøg os i butikken.

Og er du i tvivl om, hvilke jeans til mænd, du skal vælge? Så står vi også klar til at hjælpe dig med at finde den model, der komplimenterer dig, din stil og kropsbygning på allerbedste vis.