Vinterjakker til herrer fra Nielsens
Tøj til mænd fra Nielsens i julegave
SÅ NEMT ER DET...
GARDEROBEN LEVERES LIGE TIL DØREN
Varme vinterjakker til mænd
stort udvalg i jakkesæt hos Nielsens
FEST KLAR?
Har du set alle de gode tilbud i vores vinterkatalog? NIELSENS vinterkatalog er på banen, sprængfyldt med fantastiske tilbud til både KVINDER - MÆND & TEENZ. Vi har gjort det nemt for dig at finde tilbuddene fra kataloget. Du klikker blot på nedenstående links til for at se tilbuddene til henholdsvis kvinder, mænd og teenz. Sorter evt. efter hvilken side du ønsker at se hvis du har forelsket dig i en bestemt style fra kataloget...Du finder altid et stort udvalg i jakkesæt, blazere og bukser hos NIELSENS, selvfølgelig med de helt rigtige accessories, som slips, butterfly og pyntetørklæder.

Jakkesæt fra KANTT Kr. 1199,00

Klar til jul

SE DET STORE UDVALG
I SKJORTER FRA ETERNA
Find det store udvalg i Eterna skjorter her
Eterna skjorte i masser af farver og print

STRIK TIL MÆND

ENSFARVEDE BASIC T-SHIRTS

Klar til jul

STORT UDVALG I HERRETØJ

Hos NIELSENS finder du altid et stort udvalg i herretøj til mænd i alle aldre og i alle prisklasser, altid med kvalitet og pasform som højeste prioritet.

MODEN SKIFTER

Moden skifter hele tiden, og det kan være svært at følge med. Med et stort udvalg af tøj til mænd skulle der hos NIELSENS altid være en god mulighed for, at du kan finde herretøj der rammer både den personlige stil, og det som trender lige nu. Med skiftende årstider er der ofte brug for at opdatere garderoben, da de nye trends og temperaturer lurer lige om hjørnet og kalder på lidt online shopping af den nyeste herremode.
Hos NIELSENS finder du altid et bredt og spændende udvalg af den nyeste herremode, der kan være med til at sætte lidt kulør på garderoben. Hvad enten du står og skal bruge et sæt tøj til en festlig lejlighed, eller du blot har brug for flere valgmuligheder i hverdagen. I vores 18 butikker, som du finder over hele landet, hjælper vi gerne med personlig vejledning og styling af tøjet. Vi er eksperter i at gøre tøj til en naturlig forlængelse af din personlige stil og hjælper dig gerne med at lege med de forskellige udtryk.
Skal bukserne lægges op eller ærmerne være kortere, kan du i alle vores butikker få ændret dit tøj af vores lokale skrædder eller syerske..

KØB MODETØJ TIL MÆND ONLINE

På siden her tilbyder vi at du kan købe vores store udvalg af herretøj online. Du kan søge og vælge blandt vores mange forskellige styles og benytte dig af de gode tilbud for at gøre et kup, alt imens du sidder hjemme i sofaen. Du finder tøj i alle prisklasser, billigt herretøj, altid i en god kvalitet og med perfekt pasform, men også tøj i andre prisklasser, som eksempelvis ETERNA, MEYER og CAMEL. Hos NIELSENS finder du året rundt masser af nyheder, både online og i vores 18 butikker. Ønsker du at ændre på stilen, finder du på hjemmesiden gode bud på herretøj du ikke allerede har hængende hjemme i garderobeskabet.

VELKLÆDT MED DEN NYESTE HERREMODE

For mange er tøjet en naturlig forlængelse af personlig stil og udtryk. Derfor handler det også om at finde det tøj, som man føler sig tilpas i og har det godt med at gå rundt i til hverdag. Til fest vil man oftest gerne gøre lidt ekstra ud af sin påklædning, og her gør det heller ikke noget, at man vælger at sætte lidt ekstra fokus på detaljerne.
Hos NIELSENS finder du masser af spændende tøj til mænd, som kan understrege din personlige tøjstil, med forskellige detaljer i form af tørklæder, tasker, sko og måden du vælger at sammensætte din garderobe.

STORT UDVALG I KENDTE MÆRKER

I vores herretøj online shop og vores butikker, finder du et stort udvalg af førende tøj brands til mænd. Vi fører vores egne tøjmærker RUI, KANTT og CONCORDE, men du finder også et stort udvalg i kendte brands som ETERNA, MEYER, SELECTED, CAMEL, STATE OF ART, FAT MOOSE og mange flere. Vore mål er altid at skabe et godt miks imellem flere stilarter og at gøre det muligt for dig at sammensætte dit helt eget personlige udtryk. Udvalget i kvalitetstøj i alle prisklasser taget i betragtning gør det ekstra attraktivt for dig at købe herretøj hos os. Ønsker du at købe billigt tøj til mænd hos NIELSENS finder du altid et stort udvalg, af tøj i høj kvalitet og god pasform til rimelige priser og ønsker du tøj fra førende brands i den lidt højere prisklasse, har vi i de mærker vi fører, altid et stort udvalg til dig.

PRØV TØJET HJEMME HOS DIG SELV

Har du brug for et overblik over, hvilke ting du kan kombinere med noget, du allerede har hjemme i skabet. Så er den optimale løsning at bestille vores forskellige herretøj hjem til dig fra webshoppen. Når du har modtaget tøjet har du herefter mulighed for at prøve det af hjemme hos dig selv, og kan samtidig kombinere det med de forskellige slags tilbehør, du gerne vil. Dette sikrer også, at du ikke står med rene impulskøb, som ikke passer til noget af det, du ellers har i skabet. Du kan med den vedlagte returpakkelabel – returseddel og genlukkelige emballage, nemt og gratis returnere til ombytning, eller returnere/ombytte i en af vores 18 butikker landet over.

©NIELSEN'S 2018