ELEVUDDANNELSEN I NIELSENs

DRØMMER DU OM AT BETJENE OG VEJLEDE KUNDER OG ER DU VILD MED TØJ OG MODE?
Så er en uddannelse som salgsassistent hos NIELSENs noget for dig. Der er mange opgaver i en butik, så ud over at betjene kunder lærer du også, hvordan du indkøber varer, styrer lageret, præsenterer varerne og indretter butikken.

Uddannelsen veksler mellem skole- og praktikophold. Grundforløbet vil være på skolen og hovedforløbet veksler mellem dit daglige arbejde i en af butikkerne og ophold på skole (6 - 8 uger fordelt på 2 år). I butikken bliver du oplært i de funktioner som hører til uddannelsen, og på skolen undervises du i fag som personlig salg og service, salgsplanlægning, indkøb og logistik, e-handel, reklame- og markedsføring, erhvervsøkonomi, IT, dansk og engelsk samt innovation og iværksætteri.

UDDANNELSE MED SPECIALE I TEKSTIL (TØJ OG MODE)
Som elev hos NIELSENs får du en uddannelse som salgsassistent med profil, hvilket betyder at din uddannelse bliver målrettet tøjbranchen med speciale inden for tekstil, hvor du vil lære om butiksudsmykning, mode og stil samt personligt salg. Herudover vil du selvfølgelig lære en hel masse om materialerne. Dine skoleophold kommer til at foregå hos enten Selandia i Slagelse (elever fra Fyn og Sjælland) eller Handelsfagskolen i Odder eller i Skåde syd for Aarhus (elever fra Jylland).

SAMARBEJDE OG SOCIALT SAMVÆR MED ANDRE NIELSENs ELEVER
Alle elever kommer samtidig på skoleophold og bor der sammen, så I kan udveksle erfaringer og der vil være mulighed for socialt samvær og dermed kommer I til at kende andre elever fra de øvrige NIELSENs butikker i regionen. 

Udover skoleforløbet vil der blive inviteret til fælles elevdage på NIELSENs hovedkontor i Odense. Alle elever fra hele lande vil blive introduceret til NIELSENs koncept, og igennem fælles øvelser og gruppearbejde arbejder vi med forskellige emner som f.eks. samarbejde og service.


STRUKTUR I UDDANNELSESFORLØBET

Hos NIELSENs får du et struktureret uddannelsesforløb, hvor du får mulighed for at udfordre dig selv og udvikle dig fagligt og personligt, samtidig med at vi støtter og guider dig undervejs i forløbet. Når du bliver ansat vil du få en uddannelsesplan som del af en elevmappe med alle relevante informationer om din ansættelse og uddannelse. Derudover vil du halvårligt afholde samtaler med din butikschef, hvor I sammen evaluerer på dit uddannelsesforløb. På den måde sikres at både du og vi får det bedste ud af din elevtid hos os – og for dig er der desuden en chance for at opnå en bonus til brug for tøjkøb i butikken ved en god evaluering af din daglige indsats.

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV