FRI FRAGT ved køb over 399,-

Levering 2-4 hverdage

ELEVUDDANNELSEN I NIELSENs

VIL DU MED PÅ HOLDET?


Drømmer du om at betjene og vejlede kunder og er du vild med tøj og mode?

Så er en uddannelse som salgsassistent hos NIELSENs noget for dig. Der er mange opgaver i en butik, så ud over at betjene kunder lærer du også, hvordan du indkøber varer, styrer lageret, præsenterer varerne og indretter butikken.

Uddannelsen veksler mellem skole- og praktikophold. Grundforløbet vil være på skolen og hovedforløbet veksler mellem dit daglige arbejde i en af butikkerne og ophold på skole (6 - 8 uger fordelt på 2 år). I butikken bliver du oplært i de funktioner som hører til uddannelsen, og på skolen undervises du i fag som personlig salg og service, salgsplanlægning, indkøb og logistik, e-handel, reklame- og markedsføring, erhvervsøkonomi, IT, dansk og engelsk samt innovation og iværksætteri.


Uddannelse med speciale i tekstil (tøj og mode)

Som elev hos NIELSENs får du en uddannelse som salgsassistent med profil, hvilket betyder at din uddannelse bliver målrettet tøjbranchen med speciale inden for tekstil, hvor du vil lære om butiksudsmykning, mode og stil samt personligt salg. Herudover vil du selvfølgelig lære en hel masse om materialerne. Dine skoleophold kommer til at foregå hos enten Selandia i Slagelse (elever fra Fyn og Sjælland) eller Handelsfagskolen i Odder eller i Skåde syd for Aarhus (elever fra Jylland).


Samarbejde og socialt samvær med andre NIELSENs elever

Alle elever kommer samtidig på skoleophold og bor der sammen, så I kan udveksle erfaringer og der vil være mulighed for socialt samvær og dermed kommer I til at kende andre elever fra de øvrige NIELSENs butikker i regionen. 

Udover skoleforløbet vil der blive inviteret til fælles elevdage på NIELSENs hovedkontor i Odense. Alle elever fra hele lande vil blive introduceret til NIELSENs koncept, og igennem fælles øvelser og gruppearbejde arbejder vi med forskellige emner som f.eks. samarbejde og service.

Struktur i uddannelsesforløbet

>Hos NIELSENs får du et struktureret uddannelsesforløb, hvor du får mulighed for at udfordre dig selv og udvikle dig fagligt og personligt, samtidig med at vi støtter og guider dig undervejs i forløbet. Når du bliver ansat vil du få en uddannelsesplan som del af en elevmappe med alle relevante informationer om din ansættelse og uddannelse. Derudover vil du halvårligt afholde samtaler med din butikschef, hvor I sammen evaluerer på dit uddannelsesforløb. På den måde sikres at både du og vi får det bedste ud af din elevtid hos os – og for dig er der desuden en chance for at opnå en bonus til brug for tøjkøb i butikken ved en god evaluering af din daglige indsats.

Sådan er det at være elev i NIELSENs

VI TILBYDER

Hos NIELSENs lægges vægt på kundeservice og vi prioriterer højt at eleverne bliver i stand til at servicere alle kunder 110%. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder for dig, der vil! Succesen afhænger af dig.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.


VI FORVENTER

• Du er vild med tøj og modebranchen.
• Du besidder den rette sammensætning af ambition, drive, serviceminded fremtoning, arbejdsomhed, team spirit og godt humør.
• Du kan håndtere travle perioder med overskud, ro og smil i stemmen.
• Du kan lide at tale med mennesker.
• Du tør udfordre dig selv i salg/kampagner, overfor kunder og prøve nye tiltag.
  UDDANNELSEN

Det er en forudsætning, at du har gennemført HG2 eller tilsvarende uddannelse. Der udarbejdes en uddannelsesplan med masser af udfordringer hos NIELSENS samt for skoleforløbet.

Hvad byder fremtiden på?

Når du afslutter din elevtid hos NIELSENs får du et naturligvis et uddannelsesbevis, og kan nu kalde dig salgsassistent med speciale i tekstil.

Før du er helt færdig med din elevuddannelse taler vi sammen om, hvorvidt du skal fortsætte som salgsassistent hos NIELSENs eller fortsætte din karriere et andet sted. Det afhænger naturligvis primært af, hvad du selv har lyst til, men også af om der er mulighed for fastansættelse i butikken på det tidspunkt, hvor du afslutter din elevuddannelse. Alternativt kan der evemtuelt være mulighed for ansættelse i én af vores andre butikker, hvor der løbende opstår behov for nye medarbejdere.


Har du en drøm om at blive leder?

Hvis du bliver hos NIELSENs kan du se frem til en fremtid med fortsat mulighed for faglig og personlig udvikling som salgsassistent, og med tiden kan der dukke muligheder op for yderligere avancement til f.eks. afdelingsleder, souschef eller på sigt butikschef. Vi har i dag flere butikschefer, som er startet som elev hos NIELSENs – måske vil det også ske for dig en dag, hvis muligheden byder sig, og du er villig til at yde en indsats for det.

Under alle omstændigheder vil du efter endt uddannelse hos NIELSENs bogstaveligt talt være godt klædt på til en karriere inden for tøj og mode.

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV - CVR-nr. 30080076