HVAD BYDER FREMTIDEN PÅ?

 

Når du afslutter din elevtid hos NIELSENs får du et naturligvis et uddannelsesbevis, og kan nu kalde dig salgsassistent med speciale i tekstil.

Før du er helt færdig med din elevuddannelse taler vi sammen om, hvorvidt du skal fortsætte som salgsassistent hos NIELSENs eller fortsætte din karriere et andet sted. Det afhænger naturligvis primært af, hvad du selv har lyst til, men også af om der er mulighed for fastansættelse i butikken på det tidspunkt, hvor du afslutter din elevuddannelse. Alternativt kan der evt. være mulighed for ansættelse i én af vores andre butikker, hvor der løbende opstår behov for nye medarbejdere.

 

HAR DU EN DRØM OM AT BLIVE LEDER?

Hvis du bliver hos NIELSENs kan du se frem til en fremtid med fortsat mulighed for faglig og personlig udvikling som salgsassistent, og med tiden kan der dukke muligheder op for yderligere avancement til f.eks. afdelingsleder, souschef eller på sigt butikschef. Vi har i dag flere butikschefer, som er startet som elev hos NIELSENs – måske vil det også ske for dig en dag, hvis muligheden byder sig, og du er villig til at yde en indsats for det.

Under alle omstændigheder vil du efter endt uddannelse hos NIELSENs bogstaveligt talt være godt klædt på til en karriere inden for tøj og mode.

img_3409