Fri fragt på ordrer over 299 kr.

Denimguide 2022 til Herre

Denimguide 2022 til Herre

Skandinavisk modeDanske SELECTED HOMME taler med sit skræddersyede og minimalistiske look til den moderne mand ? og deres jeans er ingen undtagelse. 

Deres denim bukser til herre følger tidens trends og tendenser, men har samtidig et klassisk tvist, der passer til enhver stil.

Alle jeans fra SELECTED HOMME er responsibly washed ? det betyder, at de er vasket bæredygtigt med fokus på både vandforbrug og energiforbrug, ligesom der også er blevet anvendt mindre kemi.Køb Selected Homme jeans her

Selected Homme Jeans

Urban Workwear


Camel Active er et internationalt anerkendt mærke, der har specialiseret sig i at lave tøj ? herunder jeans til herre ? der indbyder til bevægelse og et utal af muligheder for styling.

Deres bukser er både praktiske og i et flot design, og derfor er de perfekte til manden, der ikke vil nøjes, når det kommer til komfort og udtryk.Køb Camel Active jeans her

Camel Active Jeans

All-American-StyleLevi?s er et amerikansk mærke, der blev grundlagt helt tilbage i 1852.
Den bayerske immigrant Levi Strauss oplevede, at der var et stort behov for ekstra slidstærkt arbejdstøj til minearbejderne i de californiske guldminer. 

Det blev startskuddet til den virksomhed, der i dag bliver forbundet med de klassiske cowboybukser til mænd. 


Shop Levi's her

Her er vores Levi's Jeans

Et ungt behageligt fitMed KANTT ønsker vi at præsentere et bredt udvalg af moderigtigt tøj til manden, der ønsker komfort og design i særklasse.

Alle vores KANTT-jeans er strækbare og har formskåren linning, der gør buksen yderst komfortabel at bære, og alle par har forstærkede bæltestropper. Shop KANTT Jeans her

KANTT Jeans

Tysk PræcisionsarbejdeTyske Alberto har i over 90 år stået for stilrene og klassiske bukser til manden, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet. 

Bag hvert par jeans fra Alberto ligger der et stort præcisionsarbejde, der er med til at give hvert par bukser følelsen af at være skræddersyet.

Derfor er de perfekte til både arbejdet og i fritiden.Shop Alberto Jeans her

Alberto Jeans

Har du stadig ikke fundet din stil?