FRI FRAGT ved køb over 399,-

Levering 2-4 hverdage

Kjoler

En kjole er mange gange det helt perfekte tøjvalg uanset lejlighed. Mange dame kjoler kan både bruges til hverdag og til pænere brug. En kjole er smuk i sig selv, men kan nemt styles med en lækker støvle eller sko. Er vejret koldt er det også meget moderne med et par lækre leggins eller et par jeans underneden. Med den helt rigtige kjole er der ikke noget der strammer eller gnaver hist og her, og der er plads til god mad og drikke ved festlige lejligheder. Gå på opdagelse og find den helt rigtige model til dig. Hos NIELSENs forhandler vi et meget bredt udvalg af tidens allersmukkeste kjoler, så vi er sikre på, at der er en kjole til alle. 

22 varer

pr. side
Sorter efter
Faldende orden
Filtrer efter
Størrelse
pasform
Pris
Sorter efter
Faldende orden
 1. IN FRONT
  Kjole Nikoline

  Fra 699,00 kr
 2. IN FRONT
  Kjole Mona

  Fra 799,00 kr
 3. IN FRONT
  Kjole Lusy

  Fra 599,00 kr
 4. ICHI
  Kjole Ihcatten

  Fra 599,00 kr
 5. Vakker
  Kjole Bodil 9111

  Fra 349,50 kr
 6. Vakker
  Kjole Bodil 9111

  Fra 349,50 kr
 7. Part Two
  Kjole AbiraPW

  Fra 900,00 kr
 8. NÜMPH
  Kjole Nuabbetina

  Fra 600,00 kr
 9. InWear
  Rebecca IW Dress

  Fra 999,00 kr
 10. InWear
  Ryann IW Dress

  Fra 699,95 kr
 11. InWear
  Alana IW Dress

  Fra 799,95 kr
 12. Part Two
  BleonaPW

  Fra 900,00 kr
 13. ICHI
  Kjole Ihbekkasin

  Fra 599,95 kr
 14. ICHI
  Kjole Ihaccante

  Fra 499,95 kr
 15. NÜMPH
  Kjole Nuaphra

  Fra 700,00 kr
 16. Culture
  Kjole Cualise

  Fra 599,95 kr
 17. Culture
  Kjole Cuamine

  Fra 599,95 kr
 18. Therese
  Petrea 7053 Underkjole

  Fra 199,95 kr
 19. NÜMPH
  Kjole Nukyndall

  Fra 499,50 kr Normalpris 800,00 kr
 20. Culture
  Kjole Cupaola

  Fra 699,95 kr
 21. Culture
  Kjole Cunuka

  Fra 399,50 kr Normalpris 799,00 kr
 22. Therese
  Petrea 7053 Underkjole

  Fra 199,95 kr

22 varer

pr. side
Sorter efter
Faldende orden

Find flere kjoler online

Hos NIELSENS finder du flere forskellige smukke kjoler fra mange lækre brands, som du ikke kan undvære. Vi er meget bevidste om kvalitet, derfor forhandler vi billige kjoler af holdbare og ikke mindst smukke materialer. Der findes kjoler online i forskellige former, farver og størrelser, så du har mulighed for at finde kjolen lige for dig. Med vores store udvalg af modetøj kan du nemt finde en kjole til hver enkelt lejlighed. Hos NIELSENs vil du blive inspireret af modens allernyeste tendenser, så din garderobe altid er lækker og tiltalende. En hver kvinde ejer en helt speciel kjole til en helt særlig lejlighed. Husk også at en læbestift, som akkompagnerer din hudtone er en knald god accessoire til en smuk kjole. 

En kjole er en fast del af kvindens garderobe

En kvinde har som regel en rimelig stor garderobe. Og det er ganske sikkert, at det stort set altid er vigtigt for en kvinde også at eje en kjole, der på fineste vis kan fremhæve den kvindelige figur og de former vi er allermest stolte af. Med den helt rigtige kjole vil du ofte kunne undgå de sædvenlige tøjkriser ikke mindst fordi, kjolen i sig selv er så alsidig og giver os enormt mange muligheder i forhold til styling. Med kjolen er det kun fantasien der sætter grænser og det er helt op til dig selv, om du ønsker accessoires eller ej, så længe du føler dig fuldstændig tilpas i dit outfit hele dagen.

Køb kjole til hele familien 

Hos NIELSENs forhandler vi ikke kun kjoler til damer men også teens. Du finder altså et bredt udvalg af kjoler til piger og damer i næsten alle aldre. Med vores store udvalg af modetøj vil der helt sikkert også være kjoler, der er lige noget for teenageren. Så tag din datter eller dine døtre under armen og besøg en af vores NIELSENs butikker. Gå på opdagelse i vores store farverige udvalg og find kjolerne lige for jer. Husk at I skal være opmærksomme på at vælge den farve kjole, som let og elegant komplementerer jeres hudfarve, det sikrer, at I ser friske og veloplagte ud. Når der skal købes ny kjole til garderoben, er det også vigtigt at være opmærksom på snit og længde. Alle kvinder er forskellige både når det gælder højde og drøjde, så det er en process, at finde den helt rigtige model. Men husk, at vi altid står klar til at hjælpe hele familien. Køb jeres kjoler og tilbehør samlet hos os, så I alle er hundrede procent klar til den kommende familiefest.

Vi kan hjælpe dig

Hos NIELSENs går vi rigtig meget op i altid at sørge for, at vores kunder er informeret om vores nyeste produkter og vi sikrer, at vi står klar med svar på alle vores kunders spørgsmål. Har du brug for hjælp til at finde den helt perfekte kjole til de kommende fester eller blot til hverdagen, så står vi hos NIELSENs altid klar til at hjælpe dig. Spørg vores kompetente kjole dame til råds, og hun vil guide dig i forhold til farver, pasform og snit, så du kan føle dig godt klædt på til fremtiden og dejligt inspireret, når du igen forlader vores butik. Du kan finde vores NIELSENs butikker rundt i hele landet.

NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV - CVR-nr. 30080076