Gaver byttes til d. 15. januar 2023 - Fri fragt over 299 kr.

Leveringstid op til 5 dage pga. travlhed.

Damebælter

5 Produkter

BOSSWIK DAME Bælte med rund spænde DKK 399.95
BOSSWIK DAME Bælte smal med guld spænde DKK 249.95
BOSSWIK DAME Bælte smal med sølv spænde DKK 249.95
BOSSWIK DAME Fletbælte DKK 349.95
BOSSWIK DAME Fletbælte DKK 349.95

Shop de lækreste dame bælter hos NIELSENs

Det er ofte de små ting, der er med til at gøre den store forskel – og det er i hvert fald også tilfældet, når det kommer til dame bælter. De har nemlig ikke kun en praktisk funktion - de kan også snildt være med til at fuldende og transformere ethvert look.

Er du på udkig efter et nyt og lækkert dame bælte, der kan passe perfekt ind i din garderobe, er du kommet til det rette sted. Lige her på denne side har vi samlet vores store udvalg af de lækreste dame bælter i forskellige farver, materialer og looks, så du kan finde lige det bælte, der passer bedst til dig.

Et lækkert dame bælte – det stilsikre valg til enhver tid

Der findes få genstande i damegarderoben, der både er praktiske og kan fungere som et stilfuldt element til ethvert sæt tøj, men det kan bæltet. Et flot dame bælte er supersmart, hvis du vil være sikker på, at dine bukser bliver, hvor de skal være, ligesom det let kan styles med mange andre af dine go-to’s i garderoben.

Har du eksempelvis en kjole eller tunika, der er lidt oversize, kan du let som ingen ting sætte et dame bælte i taljen og fremhæve dine former og give en smuk silhuet. Det er superklædeligt og passer især til dig, der ønsker at skabe et casual boheme-look. Et fedt dame bælte kan du også snildt bruge uden på en lang vest, hvor det også kan være med til at understrege dine feminine kurver.

Altid et stort udvalg af dame bælter hos NIELSENs

Bælter kommer i et væld af farver, former og materialer, og vi har sørget for at have lidt til enhver smag og stil.

Et sikkert valg er altid et enkelt og flot læderbælte i sort eller brun – det går til det meste, og det er fedt sammen med matchende sko og taske. Vælg mellem flere forskellige tykkelser og længder, og selvfølgelig også mellem bælter med enkle såvel som iøjnefaldende bæltespænder. Udover de klassiske dame bælter har vi også et udvalg med eksempelvis dyreprint eller andet mønster, der især er gode til at pifte et ensfarvet sæt tøj op.

Så uanset din personlige stil kan du helt sikkert finde et elegant dame bælte hos os, som kan være med til at fuldende din garderobe.

Få hjælp til at finde det helt rigtige dame bælte

Det kan være svært at vælge det helt rigtige bælte. For hvilket vil du få allermest glæde af? Hvilket passer til dig, din stil og til anledningen? Alt det kan vi hjælpe dig med, når du besøger en af vores 16 butikker. Her står vores dygtige medarbejdere klar i dameafdelingen til at hjælpe dig med at vælge lige præcist det dame bælte, vi tror, du kan få mest glæde af.

Du er naturligvis også velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice på telefon eller mail, hvis du skulle have spørgsmål til vores dame bælter eller bestilling af disse. Og ellers er det bare op til dig at udvælge dig alle dine favoritter i vores udvalg af dame bælter.