Blazere

En blazer er en must-have i enhver kvindes garderobe. Den kan bruges ud over festkjolen som en jakke, eller den kan bruges på jobbet med en skjorte indenunder. Den kan også bruges ud over ærmeløse sommertoppe, så du kan bruge alle dine toppe hele året rundt. En blazer til damer giver masser af muligheder. Derfor er en ny blazer altid en god investering i garderoben.

1 vare

pr. side
Sorter efter
Faldende orden
Aktive filtre
  1. Størrelse L Fjerne dette produkt
Filtrér efter
Størrelse
pasform
Sorter efter
Faldende orden
  1. ICHI
    Blazer KATE BL-20101801

    Fra 399,50 kr

1 vare

pr. side
Sorter efter
Faldende orden

Blazer til kvinder

En dame blazer er essential i garderoben, der på elegant vis understreger din stil. Vælg en slim-fit blazer for et klassisk look eller vælg en oversized blazer for et afslappet og cool look. Mulighederne er mange, og vi tilbyder et bredt udvalg at vælge imellem, så du er sikker på at finde den blazer der passer bedst til din personlige stil. 

Elegant blazer til damer

Her på vores shop finder du blazere fra nogle af mest poulære brands som f.eks. Culture, Fransa, Ichi, In Wear, Masai, Nümph, One Two, Rosenvinge, Signal, Soft Rebel, Tif Tiffy, Treats og Vila. Så uanset om du er ude efter en feminin blazer jakke dame eller en cool boyfriend blazer, finder du den, du skal bruge her på NIELSENs webshop til gode priser.

Hvis du vil går efter et afslappet look, kan du kombinere din blazer med en t-shirt og jeans. En blazer er et godt alternativ til det klassiske jakkesæt og fungerer året rundt, da den kan bruges alene som jakke om efteråret men også under en frakke om vinteren. Derfor er en blazer en alsidig tilføjelse til garderoben.

Elegant blazer til damer

Skal dit look på arbejdet være både elegant og trendy, er en blazer det oplagte valg. Blazeren er et godt alternativ til et decideret jakkesæt, og vi tilbyder et bredt sortiment af blazere til kvinder, så du uanset anledning og stil kan finde en, der passer til dig.

Hos NIELSENs får du både klassiske styles og de nyeste trends til dame, herre og teenz (8-16 år), så du nemt kan finde lækkert tøj til hele familien. Vi forhandler både vores egne kvalitetsbrands samt en lang række populære mærker fra eksterne leverandører. 

NIELSENs består i dag af 18 butikker, primært i Jylland og på Fyn samt to butikker på Sjælland, og vi ønsker at give dig en unik shoppingoplevelse, uanset om du handler i en af vores forretninger eller her på webshoppen.

p
NIELSENS A/S – Hvidkærvej 31 C – 5250 Odense SV