Gaver byttes til d. 15. januar 2023 - Fri fragt over 299 kr.

Accessories til kvinder

48 Produkter

Aqua Dulce Ørestikker Lulu DKK 349.00
Aqua Dulce Ørestikker Lulu DKK 349.00
Aqua Dulce Ørekroge DKK 349.00
Aqua Dulce Ring Peggy DKK 499.00
Aqua Dulce Halskæde Barok DKK 499.00
Aqua Dulce Halskæde Risa DKK 449.00
Aqua Dulce Halskæde Kia DKK 499.00
Aqua Dulce Armbånd Kenna DKK 349.00
Aqua Dulce Øretråde Mila DKK 349.00
Aqua Dulce Øretråde Mila DKK 349.00
Aqua Dulce Ørering Cubic DKK 399.00
Aqua Dulce Ring Mila DKK 499.00
Aqua Dulce Armbånd Ina DKK 549.00
Aqua Dulce Armbånd Scarlett DKK 399.00
Aqua Dulce Halskæde Malou DKK 599.00
Aqua Dulce Armbånd Maiken DKK 399.00
Aqua Dulce Ørering Elina Creol 10,7mm DKK 299.00
FRIIHOFF SIIG Armbånd m Perler DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Armbånd Colour Bracelet DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Armbånd white Colour Bracelet DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Armbånd Moti DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Halkskæde Lulu DKK 400.00
FRIIHOFF SIIG Ørering Meloni Creol DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Noa Creol DKK 199.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Cilja Creol DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Powder DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Noa DKK 199.95
FRIIHOFF SIIG Ørering m Perler DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Bella DKK 199.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Sidsel DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Abery Creol DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Nadia DKK 199.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Mia Creol DKK 199.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Mifle DKK 299.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Simini Creol DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Minna DKK 249.95
FRIIHOFF SIIG Ørering Solja DKK 249.95
Aqua Dulce Armbånd DKK 449.00
Aqua Dulce Ørering Penny Creol DKK 349.00
Aqua Dulce Ørering Elina Creol 15mm DKK 349.00

Smukke smykker og accessories til enhver stil

Smykker og accessories er på mange måder med til at fuldende ethvert outfit, ligesom de kan være med til at understrege din personlige stil. En flot taske og nogle fine guld smykker eller sølv smykker kan til enhver tid sætte prikken over i’et og skabe et gennemført og velovervejet look, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Så leder du efter de perfekte smykker og accessories, der kan matche dig og din personlighed? Så er du kommet til det rette sted.

Hos NIELSENs forsøger vi altid at kunne tilbyde alt det, du har brug for med henblik på at kunne skabe en fuldendt garderobe. Derfor har vi naturligvis også fundet et fint udvalg af de fineste smykker og accessories, som du kan gå på oplevelse i lige her på denne side. God fornøjelse!

Pift dit outfit op med de rette smykker og accessories

Det er de små detaljer, der betyder noget – og det er naturligvis også tilfældet, når det gælder dine accessories. Ønsker du derfor at fuldende dit sæt tøj – hvad end det er til hverdag eller fest – så er flotte smykker og de andre små detaljer med til at give et sammensat og færdigt udtryk, der får dig til at fremstå stilfuld og elegant.

I hverdagene kan du med fordel sætte dit basic wear sammen med nogle smukke guld smykker eller sølv smykker for et et dressed, men alligevel afslappet look fuld af karakter. Færdiggør looket med en fed taske til alle dine nødvendigheder og en smart jakke, og så er du klar til alt lige fra en dag på jobbet til en shoppetur med veninderne. Ønsker du i stedet at pifte din kjole op til den næste fest, kan du med fordel vælge nogle fine øreringe eller en fin halskæde med farvede sten og perler. Disse smykker er også helt perfekte til dig, der vil sætte lidt ekstra farve på hverdagen og til dig, der elsker at skabe et statement med dine smykker og accessories.

Hvad end du vælger guld smykker, sølv smykker eller andre fine accessories, så kan du altid være sikker på at disse små, men alligevel vigtige detaljer kan være med til at komplimentere dig og din stil, ligesom de kan tilføje den ekstra detalje, som du lige manglede.

Shop de fineste smykker og andre lækre sager i høj kvalitet

Der findes ikke to kvinders stil, der er ens – og med dine smykker og accessories kan du virkelig få lov til at sætte streg under din personlighed og skabe lige det look, du går efter. Og hos NIELSENs kan du altid finde et væld af fine sager både til dig selv og til dem, du holder af. Så leder du efter en fin gave til eksempelvis din veninde, søster eller lignende, kan du helt sikkert finde nogle skønne smykker i vores udvalg.

Vi har nøje udvalgt alle vores guld smykker, vores sølv smykker og andre accessories ud fra deres design og kvalitet. Vi fører blandt andet de smukkeste smykker fra de anerkendte brands Friihoff Siig og Aqua Dulce. Derudover finder du også de lækreste tasker fra Treats i vores udvalg af accessories. Og er du på udkig efter komfortabelt shape wear? Så er det også på denne side, du skal tage et kig, da vi har nogle herlige ting fra Decoy, som du kan vælge mellem.

Få hjælp til at finde de rette smykker

Hvis der er noget, der er vigtigere for os end lækre varer i høj kvalitet, så er det at kunne få lov til at yde en fantastisk service. Skulle du derfor have de mindste spørgsmål til vores udvalg af øreringe, halskæder og andre accessories, så er du altid mere end velkommen til at tage fat i os.

Vores dygtige medarbejdere i vores 16 butikker fordelt over hele landet står altid klar til at hjælpe dig med at udpege de helt rette smykker til enhver anledning, ligesom de kan hjælpe dig med at finde lige præcist de modeller, der passer allerbedst til dig og din personlige stil. Eller er det måske en gave, du leder efter? Så kan de med garanti også rådgive dig til det bedste valg.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – her kan vi også snildt hjælpe dig med alt lige fra valg af smykker til bestilling.