Accessories

155 Produkter

NÜMPH Krave Nucharmu DKK 200.00 DKK 300.00
FRIIHOFF SIIG ØRERINGER DKK 200.00
FRIIHOFF SIIG HALSKÆDE DKK 250.00
FRIIHOFF SIIG ØRERINGER DKK 200.00
FRIIHOFF SIIG ØRERINGER DKK 300.00
FRIIHOFF SIIG 50 CM SLANGEKÆDE MED MØNT I GULD DKK 200.00
FRIIHOFF SIIG ØRERINGER DKK 200.00
FRIIHOFF SIIG ØRERINGER DKK 300.00
FRIIHOFF SIIG ØRERINGER DKK 300.00
Aqua Dulce Lonny hoop 13 mm DKK 299.00
Aqua Dulce Cammi hoop 12 mm DKK 329.00
Aqua Dulce Armbånd DKK 449.00
Aqua Dulce Casja armbånd DKK 449.00
Aqua Dulce Armbånd DKK 449.00
Aqua Dulce Armbånd DKK 449.00
FRIIHOFF SIIG SLANGE ØRESTIKKER DKK 200.00
FRIIHOFF SIIG CROSS ØRERINGER DKK 250.00
FRIIHOFF SIIG ØRERINGER DKK 200.00
Aqua Dulce Edith ørestikker DKK 299.00
Aqua Dulce Aya creol 10 mm DKK 249.00
Aqua Dulce Ørestikkr DKK 299.00
Aqua Dulce Penny hoops 12 MM DKK 329.00
Aqua Dulce Pauline armbånd DKK 329.00
Aqua Dulce Perlearmbånd DKK 359.00
Aqua Dulce Perlearmbånd DKK 359.00
FRIIHOFF SIIG HALF MOON DOTS DKK 200.00
FRIIHOFF SIIG Armbånd Dot DKK 150.00
Aqua Dulce Ørering Penny Creol DKK 349.00
Aqua Dulce Ørering Elina Creol DKK 349.00
FRIIHOFF SIIG PERLE ØRERINGE SMÅ DKK 200.00
Aqua Dulce Ørestikker Clover DKK 149.00
Aqua Dulce Ørering Penny DKK 349.00
Aqua Dulce Ørestikker Opally DKK 149.00
Aqua Dulce Ørestikker Johanne DKK 149.00
Aqua Dulce Ørestikker Line Coin DKK 149.00
Aqua Dulce Ørestikker Madison DKK 149.00
Aqua Dulce Ørestikker Summer Flower DKK 149.00
Aqua Dulce Øreflower Summer Flower DKK 149.00
Aqua Dulce Ørering Penny Rose DKK 349.00
Aqua Dulce Ørering Chunky Luna DKK 349.00

Smukke smykker og accessories til enhver stil

Smykker og accessories er på mange måder med til at fuldende ethvert outfit, ligesom de kan være med til at understrege din personlige stil. En flot taske og nogle fine guld smykker eller sølv smykker kan til enhver tid sætte prikken over i’et og skabe et gennemført og velovervejet look, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Så leder du efter de perfekte smykker og accessories, der kan matche dig og din personlighed? Så er du kommet til det rette sted.

Hos NIELSENs forsøger vi altid at kunne tilbyde alt det, du har brug for med henblik på at kunne skabe en fuldendt garderobe. Derfor har vi naturligvis også fundet et fint udvalg af de fineste smykker og accessories, som du kan gå på oplevelse i lige her på denne side. God fornøjelse!

Pift dit outfit op med de rette smykker og accessories

Det er de små detaljer, der betyder noget – og det er naturligvis også tilfældet, når det gælder dine accessories. Ønsker du derfor at fuldende dit sæt tøj – hvad end det er til hverdag eller fest – så er flotte smykker og de andre små detaljer med til at give et sammensat og færdigt udtryk, der får dig til at fremstå stilfuld og elegant.

I hverdagene kan du med fordel sætte dit basic wear sammen med nogle smukke guld smykker eller sølv smykker for et et dressed, men alligevel afslappet look fuld af karakter. Færdiggør looket med en fed taske til alle dine nødvendigheder og en smart jakke, og så er du klar til alt lige fra en dag på jobbet til en shoppetur med veninderne. Ønsker du i stedet at pifte din kjole op til den næste fest, kan du med fordel vælge nogle fine øreringe eller en fin halskæde med farvede sten og perler. Disse smykker er også helt perfekte til dig, der vil sætte lidt ekstra farve på hverdagen og til dig, der elsker at skabe et statement med dine smykker og accessories.

Hvad end du vælger guld smykker, sølv smykker eller andre fine accessories, så kan du altid være sikker på at disse små, men alligevel vigtige detaljer kan være med til at komplimentere dig og din stil, ligesom de kan tilføje den ekstra detalje, som du lige manglede.

Shop de fineste smykker og andre lækre sager i høj kvalitet

Der findes ikke to kvinders stil, der er ens – og med dine smykker og accessories kan du virkelig få lov til at sætte streg under din personlighed og skabe lige det look, du går efter. Og hos NIELSENs kan du altid finde et væld af fine sager både til dig selv og til dem, du holder af. Så leder du efter en fin gave til eksempelvis din veninde, søster eller lignende, kan du helt sikkert finde nogle skønne smykker i vores udvalg.

Vi har nøje udvalgt alle vores guld smykker, vores sølv smykker og andre accessories ud fra deres design og kvalitet. Vi fører blandt andet de smukkeste smykker fra de anerkendte brands Friihoff Siig og Aqua Dulce. Derudover finder du også de lækreste tasker fra Treats i vores udvalg af accessories. Og er du på udkig efter komfortabelt shape wear? Så er det også på denne side, du skal tage et kig, da vi har nogle herlige ting fra Decoy, som du kan vælge mellem.

Få hjælp til at finde de rette smykker

Hvis der er noget, der er vigtigere for os end lækre varer i høj kvalitet, så er det at kunne få lov til at yde en fantastisk service. Skulle du derfor have de mindste spørgsmål til vores udvalg af øreringe, halskæder og andre accessories, så er du altid mere end velkommen til at tage fat i os.

Vores dygtige medarbejdere i vores 16 butikker fordelt over hele landet står altid klar til at hjælpe dig med at udpege de helt rette smykker til enhver anledning, ligesom de kan hjælpe dig med at finde lige præcist de modeller, der passer allerbedst til dig og din personlige stil. Eller er det måske en gave, du leder efter? Så kan de med garanti også rådgive dig til det bedste valg.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – her kan vi også snildt hjælpe dig med alt lige fra valg af smykker til bestilling.